14/04

Oj oj, dagarna springer iväg! Det är redan mitten av april. Nu kan tiden få stå stilla lite, eller när det regnat klart kan den få stanna! Underbart att snön tinar, men detta väder går en verkligen på nerverna. Slaskvintern borde verkligen skippas! Varje år.

Jobbar imorgon igen. Det är sjätte dagen av elva. Nu börjar nedräkningen iaf.

Endast tjugo dagar till avresa. Cypern väntar! De säger att maj är en riktigt fin period på Cypern och vi har valt att lita på det. Idag i Ayia Napa är det 22 grader.. liite varmare får det dock gärna vara när vi kommer! Undrar hur mycket fickpengar man behöver? Matpengar? Vad ska vi göra där nere förutom sola och äta gott? Måste växla pengar! Titta igenom garderoben.. Nu börjar nästan resfebern sätta in.

Har valt ett tag att inte nämna lägenhetssökningen här, ni måste ju tro vi är galna! Senaste veckan har vi iaf blivit etta på fem styckna! Haha, det är ju många. De som det just nu pendlar mellan är en trea på Marieberg och en trea på Tomtebo. Tomtebo har vi inte sett ännu. De är rätt lika varandra. Bottenplan, uteplats.. 5900:-/mån. Innan onsdag nästa vecka måste vi bestämma vilken eller om vi vill ha någon av dem.

Påskmiddag i Sävar idag, påskmiddag i Sävar imorgon. Middag hos Micke på måndag.. födelsedagsmiddag i Sävar på onsdag ;)
Godnatt! /Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback