25/06

Har nu passerat v.12 och på måndag väntar tid hos barnmorskan. Jag har även tagit kontakt med en privatklinik här i stan eftersom vi annars måste vänta till v.20 för ultraljud. Får se om jag bestämmer mig för det eller inte. Är bara för att jag verkligen vill ha en bekräftelse, men det får jag ju kanske på måndag så vi får väl se hur det blir..

Det är dans ikväll, jag är sugen på åka, men dödstrött. Bandet känns tråkigt men jag är ändå sugen. Ska hoppa i duschen och känna efter ifall jag orkar med att åka! Resterande tid av veckan är rätt fullbokad. Imorgon får vi besök, på fredag ska jag dansa i Gräsmyr och sedan åka till Tessan i Övik. Lördag sen kommer Magdalenas andra hälft och det väntas middag med dem under kvällen. Sen så är det ju även Wheels vilket brukar kunna innebära mycket folk i rörelse! Efter allt detta återstår bara fem arbetsdagar innan fyra veckors semester :)

I förra veckan så gjordes ett reportage för VF från nya jobbet. Det publicerades igår och du hittar det
här ifall du är nyfiken!

21/06

Hoppas ni alla hade en trevlig midsommarafton. Vi hade själva en mycket lugn och stillsam dag med lång sovmorgon, god middag och filmmys i soffan på kvällen. Det gick alldeles utmärkt att fira midsommar så också. Regnet gjorde oss inte allt för sugna att vistas utomhus. Idag åker vi ned till Övik, vi har inte bestämt om vi återkommer ikväll eller imorgon men jag skulle tro det blir först imorgon. Jag är lite sugen på Ikea imorgon, så vi får väl se om jag får som jag vill :)

17/06

Den här veckan är rätt tuff på jobbet. Alla varor ska ut till butikerna under veckans tre första dagar pga midsommarhelgen så vi har det vi gör! Vi har faktiskt haft oerhört bra koll och jag har känt att allting flytit på. När handeln lugnar ned sig, typ torsdag eftermiddag.. så går vi också hem för ännu en långhelg :) Vad som blir är dock ännu oklart.

Igår hade jag besök av Annica och Helen. Vi åt grillat och sedan jordgubbar. Sen surrade vi hela kvällen. Många timmar längre än vad jag den senaste tiden orkat vara vaken. Det var mycket trevligt men det resulterade i en nap på lunchen idag ;) Mina Ikea-möbler kom också igår! Så nu ska jag fortsätta skruva möbler! Sängborden är klara, nu är det bara sängramen kvar..

Tack för alla grattis! Och grattis, Magnus & Jessica. Vad roligt att de kommer nästan samtidigt! :)

14/06

Det är ju nästan skandal att äga en blogg när man knappt använder den. Hörde av nån att man skulle uppdatera minst sju gånger om dagen och detta blir mitt första inlägg på fjorton dagar ;) Nåväl. Det finns skäl. Och efter detta inlägg blir det kanske mer. För nu släpper jag bomben! :)

Inte nog med att vi flyttat och att jag bytt jobb. Inom loppet av några veckor gjorde vi det, köpte en ny bil och fick även veta att vi väntade barn! Alla dessa saker är allihopa glädjeämnen, men jag kunde gärna spritt lite på det. Det har vart några tunga veckor fram tills nu! Jag är nu i vecka 11 och väntar spänt på den sista tolfte veckan för att sedan känna mig trygg med graviditeten. (Håll era tummar och tår att allt går bra!) Idag var första dagen någon frågade om vi väntade barn och då går det ju med andra ord kanske inte dölja allt för länge till. Bebisen är beräknad till januari.

Har skjutsat ut Tommy och hans vän på krogen ikväll. Känns småtråkigt och ovant att stanna hemma. Men jag är otröstligt trött och ska även jobba imorgon, så det ska bli skönt att få krypa ned nu.

vecka 11 

01/06

I helgen har vi fått njuta av den första riktiga sommarhelgen. Jag var ledig i fredags och det var välbehövt. Vi har nu städat ut lägenheterna och det är lika stor lättnad varje gång nycklarna är bortlämnade! På kvällen åkte vi till Sävar för att äta grillat tillsammans med syskon och deras familjer. 13 personer är vi för närvarande. Det är inte alldeles lätt att hinna med alla :) Men trevligt hade vi och maten smakade utsökt. Därefter åkte vi ut på premiären i Gräsmyr och dansade några timmar. Det var riktigt roligt och jag trivs mycket bättre på logdanserna! Det ger riktig smak av sommaren.

Både lördag och söndag har vi börjat dagarna på vår alldeles egna uteplats. Det har vart jättehärligt med frukost i solen! Igår flängde vi runt stan för diverse ärenden och grillade hemma till middag. Imorse vaknade vi till Barbados som grannen spelade på hög volym. Jag vaknade av sång och under förmiddagen fick vi skratta så vi nästan vek oss dubbla. Musiken var helt okej enligt min mening, men sången som lades på som extra av vår granne var.. tja, äh.. det finns inte ord ;) Idag har jag flängt runt stan och även hunnit hälsa på min lilla mormor som ligger på sjukhuset. Att man kan se så ynklig ut i sjukhuskläder! Nu väntar middag och sedan ska vi iväg för att fira min vän Magdalenas 25års-dag.

Till veckan jobbar vi omlott och det känns skittråkigt, men rent praktiskt kanske vi får saker gjort här i lägenheten vilket verkligen behövs. Det lilla rummet går det inte ens komma in i, det är kartonger från golv till tak fram till dörrlisten! På fredag är det nationaldag och röd dag. Vi funderar på att åka till Bredbyn och Tommys stuga över nästa helg. Är en helt enorm känsla att alltid vara ledig helgerna :)