31/10

Nu är det inte så länge tills jag måste börja skynda på ;) Min buss går om en dryg timme och jag sitter inlindad i en filt framför datorn. Frukost har jag dock fått i mig så ett steg på väg är jag. Idag är det Halloween och jag gissar att kvällens försäljning kommer bli stentuff. Kommer nog ha det jag gör ikväll, vilket iofs känns rätt kul. Sen slipper jag förhoppningsvis alla små troll och spöken som knackar dörr!

Igår var jag tillsammans med Helena och barnen och uträttade en massa ärenden. Det är tur att dom förhoppningsvis kommer en och en den dagen det blir ens egen tur, för än om det är mysigt, trevligt och jätteroligt tar det lite på krafterna också. Vi hann iaf med allt som Helena planerat för och jag hann med mitt ärende på Jysk. Är i valet och kvalet om det blir en säng nu, eller om det får vänta ett tag. Mina lakan som krympte 20cm i tvätten fick de iaf tillbaka.

Jag skrev en gång om ett mål jag strävade efter att nå. Idag fick jag bekräftat att chansen finns kvar.

29/10

Nu är vi hemkomna från Hudik! Och det har vart en mycket bra och mysig helg! Så skönt att få en helg tillsammans efter både jobbhelger, jakthelger och annat.

Efter att jag slutat klockan 12 i fredags så rullade vi ganska fort söderut. Vi stoppade i Övik för att byta ett par skor och i Älandsbro för lite mat. Vi var framme och checkade in på hotellet strax före 18-tiden. Jag var jätteorolig att vi skulle få ett dåligt rum eftersom vi fått ett reservrum i källaren. Men det fanns allt man kunde önska och dessutom till reducerat pris :) På fredag när det, enligt mig, skulle vara sämre band på maran hade jag egentligen roligast. Jag var riktigt trött på kvällen, men då fanns iaf både luft att andas och utrymme på dansgolvet. Under lördagen var det betydligt sämre med både luft och plats. Så än om banden annars ligger många snäpp högre upp på listan (undantag Whalströms!) när det gäller dansvänlighet hade jag svårt att hålla gnistan uppe under den kvällen. Whalströms gav oss iaf samma låt som ifjol och det tackar jag för.. :) På lördagen strosade vi lite på stan och fikade på ett café, sen på kvällen åt vi middag tillsammans med Magnus och Jessica på hotellet. Vi lämnade Hudik igår vid lunchtid och stannade till på Ikea under resan hem. Där blev enbart några småfynd innan vi fortsatte hemåt.


Dansklara

Idag återvände jag till ett kaos på jobbet. Jag vet att jag är petig och en väldig perfektionist när det gället jobbet men jag kan ibland bara inte förstå hur det kan bli så rörigt! Sen är det rätt störande när högre makter prioriterar bort saker som enligt mig är mer än välbehövligt och redan har fått vänta i flera veckor. Men men..

Imorgon är jag ledig igen och då ska jag umgås med min syster, David och Adam. Ikväll blir det lite bowling tillsammans med ett gäng arbetskamrater.. så det är bäst jag skyndar på så jag hinner allt jag ska göra!


25/10

Jag visste att det skulle bli såhär! Klockan är snart 22 och jag har enbart plockat fram tre par strumpor! Inte ens en väska har jag tagit fram.. Visst har jag hunnit med rätt så mycket, men prio 1 är borde väl ändå vara packningen? Nåväl..

Skulle egentligen uträtta lite ärenden på lunchen idag men jag och Annica gick på NK och lunchade och där satt vi och surrade tills vi inte hade en minut över till shopping. Så vi fick stanna efter jobbet och inhandla alla våra måsten.. :) Jag hittade en söt cremefärgad klänning till helgen men är inte säker på att jag ska behålla den.. Den andra kvällen hoppas jag att jag redan har någonting till. Efter det åkte vi hem och jag snabbstädade lite innan Annica ringde på dörren. Vi käkade middag tillsammans och medan hon såg Vänner och surfade lite så passade jag på att både renbädda, tvätta och färga håret! Håret blev riktigt bra faktiskt och mjukt som siden :) Vidare iväg efter det för att handla till lillebror och kissarna... och här sitter jag nu. Det roliga är att när jag läser bloggen från samma dag ifjol så hade jag nästan exakt samma bekymmer! ;) Tackochlov är jag inte lika nervös som förra året! Nu ska jag iaf försöka ta tag i packningen och sen ska jag bara diska lite.

Ha det gott allesammans. Kommer åter på söndag! :)

24/10

Jag har svåra hormonrusningar idag!!

Jobbar kväll idag istället för igår. När jag kommer ner har jag bara tre timmar kvar och det känns lämpligt. Lite synd med kvällspass idag, för jag missar tjejhänget hos Annika som så många andra onsdagar. (Men jag kommer så fort det passar, tjejer!) Strulade med Hudik-hotellet igår och jag han bli både irriterad och rädd att allting skulle skita sig.. men idag fick jag bekräftat att vi visst hade fått ett rum. Troligtvis kommer vi åka två bilar ner eftersom sällskapet tyvärr måste åka senare. Jag är lite sugen på klämma in lite Ikea också :)

Ikväll efter jobbet ska jag bjuda Lars på fika, som tack för att han skjutsar hem mig i mörkret. Efter det ska jag påbörja packningen inför helgen. Imorgon efter jobbet ska jag träffa Annica, tvätta och springa (eftersom jag fuskat i 1½ vecka). Sen måste jag handla till lillebror som ska sköta kissarna under helgen. Sen är det äntligen fredag!


22/10

Jag bestämde mig för att följa med till Umeå dansimperium ikväll, som stöd till en nervös Annica och för att spana in nivån på forts.2 Jag har ju trots allt inte gått alla kurser för att egentligen kunna hoppa in där. Men som det såg ut så tror jag att jag platsar om nu bara nån kan hoppa av..! Blev så sugen på dansa så jag fick en dans innan vi åkte :) Jag & Annica åkte sedan vidare till Maxi för att panta och inhandla mat till morgondagens tjejkväll. Sedan skjutsade hon mig hit till Marieberg och jag har ägnat min tid åt betapet, msn och Linnea i luren. Nu tänkte jag se om här finns lite kvällsfika, så jag kan förbereda innan Tommy kommer.

Natt natt.

- - - 

Idag har vart en rätt rolig dag på jobbet. Vi har skrattat och haft roligt hela dagen :) Har ganska precis kommit hem nu och försöker fördriva tiden. Ikväll ska jag iväg med Annica och handla men annars har jag ingenting planerat. Annica och Micke börjar buggkurs idag och när jag såg att den låg på samma tid som forts.2 försökte jag med en sen anmälan men hamnade trea i kön. Väldigt synd, för jag hade VERKLIGEN velat gå den kursen! Men det är ju bara att hålla tummarna hårt och hoppas att lite folk hoppar av..

Det har vart lite struligt med tider på jobbet och hux flux blev jag ledig imorgon. Skönt! Visserligen blir det jobb på onsdag istället, men. Imorgonkväll ska vi styra upp lite tjejmiddag och det känns riktigt kul :) Linda fyller år, så det blir tårta och allt. Och nu börjar dagarna rinna iväg tills vi åker iväg också. Jag bör nog se över vad jag ska packa, annars är det nog någon som får spel innan vi kommer oss iväg ;)

Var så duktig igår och gjorde massvis med mat, så idag tänkte jag bara värma upp lite torsk till middag. Sen blev det över lite blåbärspaj sen igårkväll så jag kanske måste smaka på den lite också!

20/10

Oj oj, idag vaknar jag mer förkyld! Men jag har varken tid eller lust att bli mer kass än såhär. Hursomhelst har jag inte tid med det idag. Imorgon kan jag tänka mig vila, men ikväll ska vi ha partaj! :)

Igår kom jag mig iväg på dansen i sista stund. Angelinn bestämde sig för att åka och det var tur för jag tror jag försökte med allt innan! Vi åkte iväg på Lindy hop-kurs innan. Jag fegade först eftersom vi var sena.. men sen tog jag mig i kragen och provade och jag tror grunderna fastnade skapligt. Funderar lite på en nybörjarhelgen som de har i början av november.. Kan ju vara roligt att bara kunna lite iaf! :) Vi får väl se! Dansen var iaf mycket bra och jag fick kanske äntligen upp gnistan igen. Kan ju vara bra inför Hudik nästa helg ;) Längtar verkligen efter att komma iväg!

Nu ska jag röja upp här hemma. Trevlig helg!

19/10

Hjälp vad längesedan jag bloggade sist! Denna vecka har det vart fullt upp, vi har bla vart i Bredbyn eftersom Tommys mamma fyllde år men i övrigt har det mest vart jobb. Nu är veckan över och ledig helg är det som gäller! Vad som händer är inte riktigt klart, iaf för ikväll. Dans på Ersboda lockar, men jag är öppen för andra förslag också.. Imorgon är det planerat för partaj och det ser jag verkligen fram emot! Just nu har jag inte mycket mer att dela med mig av, förutom att jag ska ta mig lite mat innan jag planerar kvällen..


14/10

Är så fruktansvärt less! Vem tog min cykel inatt? Har jag tur med mina cyklar kanske? Och även om denna inte var värd många kronor för andra så hade jag fått den av min mormor, som i sin tur fått den av en äldre släkting. Så det var en cykel som jag väldigt gärna hade velat ha kvar! Går och hoppas att jag ska få den tillbaka, att nån bara 'lånade' den. Är iaf väldigt inne på att köpa en bil nu.. Imorse fick jag skynda till Hanna som skjutsade mig i pyjamas till jobbet. Guld värt eftersom det dessutom spöregnade ute.

I veckan finns lite planer. Imorgon kväll är det personalmöte på jobbet. Har sedan bytt pass med en på jobbet så det blir kvällspass på tisdag ist för onsdag. På onsdag fyller Tommys mamma år så då ska vi åka ned till Bredbyn över dagen. På torsdag efter jobbet ska jag preliminärt träffa Ida, fredag är det dans på Ersboda och på lördag planeras det för partaj! :)

Jag behöver någon som vill gå buggkurs med mig! Hade tänkt hoppa på forts.2 om någon är intresserad av det. Start 22 oktober, så det är lite brådis med anmälan. Snälla, någon? 

13/10

Idag har vi varit på Adams dop och det har vart en mycket trevlig dag! Stunden i kyrkan blev stundvis spännande och rolig eftersom David ville upptäcka och undersöka allt i sin närhet! Efteråt samlades vi sedan alla i församlingsgården där vi fikade och alla presenter öppnades.

 

När dopet var över följde mamma, pappa, Daniel och farmor med hit och åt middag. Hanna kom också efter hon hade slutat jobba. Jag är rätt trött och börjar redan 6 imorgon så det blir en lugn hemmakväll för mig.

11/10

Idag efter jobbet blev det brådis. Jag skulle med bussen till Övik och tiden var knapp! Men den räckte som tur var till och jag sov hela vägen ner. Vaknade fem minuter innan avstigning.. rätt perfekt egentligen. Örjan & Therese har åkt iväg på sin första kväll utan Alva och jag fick äran att vara barnvakt. Alva somnade sött i min famn efter lite välling och sover nu i sin säng. Lite orolig är hon, men det kanske inte är så konstigt. Jag har fått mig lite läsk och Polly, så jag har iaf att roa mig med tills de kommer hem :)

10/10

Idag har jag vart i Brån och det har vart en riktigt bra dag! Jag har lekt med barnen och bakat massvis med bullar tillsammans med syster. På vägen hem svängde jag förbi och lämnade en påse nybakt på Ålö, allt för att plocka några extra pluspoäng ;)

 

  
Söta Adam.        Nöjd David!        Och stolta bagare.

Ikväll har jag tagit mig ut på en ny joggingrunda. Det gick riktigt bra och jag orkar allt mer! Det ger en liten kick faktiskt. Har suttit och gluttat på Bonde söker fru, men det var emellertid så pinsamt att jag var tvungen byta kanal.. Nu ska jag försöka packa ihop lite saker för Öviksresan imorgon!

- - -

Nu varnas det för snö. Det känns ju inte alls särskilt spännande direkt! Jag minns att det hade kommit snö förra året till Hudik och dit är ju nu bara två veckor nu. Dom ringde mig iaf från Statt imorse och vi fick ett rum där. Känns bra såklart, men man blir ju lite fundersam hur kölistorna sköts och hur man plötsligt bara kan få ett rum fast hotellet är fullbokat?

Jag ska äta lite godis nu, jag behöver det idag! Sen ska jag göra mig klar för att åka vidare till Brån!

09/10

Jag ringde ett av hotellen i Hudik idag, det där vi legat bäst till på väntelistorna. Nu var vi på tioende plats, fastän vi i början av september när vi ställde oss i kö hamnade på sjätte plats? Jag skulle återkomma imorgon och jag hoppas verkligen vi får ett rum bara för detta. Får vi inte boende i Hudik blir det ingen dansmara utan troligen en helg i Sundsvall istället. Vilket som kommer bli bra, ska bli skönt att få åka bort en helg tillsammans.

Är på jobbet nu och här är det väldigt lugnt. Lite småpyssel sådär, men inga kunder och inga varor att fylla. Vi planerar istället för fest om två veckor :) Men nu måste jag skynda ner och stämpla in igen!

08/10

Inatt hade jag mardrömmar. Egentligen tycker jag om att drömma men på slutet har det besvärat min nattsömn med diverse otrevligare drömmar. Det var längesedan man hade riktiga mardrömmar, men inatt drömde jag en massa otäckt och sen vågade jag inte somna om. Av den anledningen var jag rätt trött när klockan ringde imorse, men dagen har ändå vart bra och allt har gått smidigt och enkelt. Har även haft en del spännande inslag i tillvaron idag men jag kan tyvärr inte säga mer än att om allt nu går i lås, kommer allting kännas så ofantligt skönt. Då har jag äntligen nått ett av mina mål.

Hanna och Jonas har vart här på middag och precis gått hem. Jag håller på tvätta och ska sedan fixa håret lite. Ska njuta lite av att ta det lugnt, för det känns som det längre fram i veckan är rätt fullt upp!

v, 41
M
6-15, Tvättid
T 14:30-21
O Ledig -åka till Brån
T 6-15, Barnvakt i Moliden
F Åka hemöver, 13:30-21
L Dop för Adam
S 6-14


06/10

Igår, i sista stund bestämde jag, Micke och Angelika att vi skulle ge oss iväg upp till Skellefteå. Och jag trodde hela tiden det var Rotan vi skulle på, tills vi under resans gång började diskutera saken och kom på att det troligen var på Folkets park. Dit anlände vi rätt sent, strax efter 22. Kändes som resan var väldigt lång, men vi hade trevligt i bilen och stundvis skrattade vi så vi hade ont i magen. Jag var laddad och humöret var på topp.. men bara ett par timmar. Sen började tröttheten ta över och jag saknade rätt mycket känt dansfolk så i slutet ville jag mest åka hem. Jag intog baksätet och somnade efter bara ett par mil, sen vaknade jag lagomt i Anumark och ögonlocken kändes tunga som bly. Borstade tänderna och stupade isäng efter tretiden och nu har jag precis stigit upp. Det är så skönt att vara ledig! Pengar är bra överskattat i jämförelse.

Hanna och Jonas är på väg hit med en tv. Vi ska bytlåna och sen ska hon låna ingredienser till ett bak. Här leker katterna tafatt och själv har jag tänkt byta sängkläder innan jag sen ger mig iväg ned på stan.

Andra är redan less på Winnerbäcks 'Om du lämnade mig nu', men jag bara älskar den.

05/10

Den här veckan, eller de sista dagarna iaf har vart hemska. Jag har haft upp över öronen med göra och mitt humör har vart därefter. En ursäkt till alla de som råkade ut för det. Att gå hem idag kändes ungefär lika underbart som att gå på semester! Tänka sig. Jag hade mer än allt velat åka till utlandet just nu. Helst ikväll! (Sol, värme....!) Jag är iaf ledig i helgen och tänker verkligen se till att njuta. Tommy åkte hem till Övik alldeles precis och det var väl en miss i min planering, men något festligt för kvällen blir det säkert ändå. Alla med förslag är välkomna att höra av sig :)

Till veckan ska jag till Brån på onsdag. Vi ska baka inför dopet som är nästa helg! I övrigt ser det ännu inte ut som att det händer så mycket, men jag hade inte tänkt fundera på det heller. För först är det faktist helg.

02/10

Igår åt vi middag i Sävar och sen satte vi igång med Hannas flytt! Vi fick med nästan alla saker och Hanna hade en hel del att stå i när vi sedan lämnade henne ensam i deras nya boende vid 21-tiden. Imorse när hon ringde åt hon fil med gaffel och det lät som ett projekt i sig. Jag hoppas de kommer trivas och bli kvar här nu, katterna ska jag skjutsa över till henne ikväll och hennes Jonas kommer upp för att stanna imorgon.

Jag har haft en lång sovmorgon idag. Men jag känner ändå att jag inte sovit särskilt bra. Har drömt en massa som vanligt och det har ringt både hit och till min mobil ett flertal gånger under morgonen. Men jag är på benen nu och ska strax hoppa i duschen, sen var det tänkt att jag skulle ned på stan en sväng..

Till helgen är jag ledig! Kanske blir det Rotan, iaf en av dagarna! :)