12/10

Den här bloggen har blivit rätt ointressant och lidande när jag startade min andra blogg. Av den anledningen känner jag att det är lättare att avsluta här och länka er vidare till den andra.. Så för de som vill och är intresserade av graviditeten och det som komma skall, följ med till busprick.blogspot.com Den här bloggen får ligga kvar då jag inte bestämt hur jag ska ta igen vissa partier som jag vill spara, men det blir inga fler uppdateringar. Då återstår bara att tacka för mig. Kram/Frida

08/10

Jag är totalt utmattad. Kan inte få nog av sömn. Var in på sjukan i måndags och ibland ångrar jag att jag envisades om att få åka hem.. Är iaf hemma denna vecka för att se om allt blir bättre. Nu har dessutom mina armar börjat domna bort och det är jätteotrevligt. Har bokat en extratid hos min barnmorska på fredag för att få ta lite mer prover. Hade det bara handlat om mig hade jag väl inte oroat mig, men det känns extra otrevligt när man väntar smått. Har på slutet börjat känna mig riktigt rund och den aptit som inte funnits hittills har hittat tillbaka och tänker visst få igen vad som missats.

 
vecka 28

Jag som inte är van att sitta lugn hemma börjar bli riktigt uttråkad. I måndags var jag tvungen lämna tjockisfikat, idag skulle jag träffat Malin och imorgon Ida & Johanna. Allt detta är bara att utesluta tyvärr :/ Men jag hoppas få orken åter till nästa vecka!

06/10

Jag blev verkligen SÅ glad idag när jag fick beskedet att jag fått beviljad Havandeskapspenning. Nu inväntar jag bara det skriftliga beviset i brevlådan som borde komma imorgon. Efter jobbet skjutsade jag Hanna en sväng och sen fick jag spel på min mobil som går och dör 15ggr /dag så jag förlängde mitt abbonemang och fick mig en ny telefon. Ringde hyresvärden om ett irriterande ljud vi har i lägenheten och sen även SJ för tågbiljetter. Fick dock ingen klarhet i något av detta idag. Nu ska jag kila över till Hanna innan jag åker iväg på kvällens tjockisfika!

- - -

[X] BEVILJAD Havandeskapspenning!
Sista arbetsdag 30 oktober :)

En sådan lättnad. Jag är så glad!

03/10

Så har det hunnit bli oktober och riktig höst. Nu är det vantar och gärna mössa som gäller! Och tv-vädret varnar nu för  snö imorgon :/ Idag har jag ätit lunch med Lars på stan och det var trevligt att se honom efter nästan ett halvår. Därefter åkte jag hem, röjde undan lite och köpte sedan pizza som vi ätit till middag. En lugn hemmahelg väntar då det fortfarande är uppehåll från jakten. Några små projekt ska säkert hinnas med, men inga större ansträngningar.

När det gäller bebisen så har jag nu gått in i vecka 28, tjocknat till rätt ordentligt och börjat inse att det verkligen närmar sig.. med stormsteg :)