30/11

Idag går jag runt och ser generad ut. Jag följde med Micke och solade igår och jag stoppade in ett antal tior.. dessutom var det nya rör. Min hud stramade lite lätt efteråt ;) Det värsta har iaf lagt sig och jag börjar se brunlätt ut istället. Däremot värker min rygg. Det känns som den inte hänger med mig längre. Ledighet imorgon är på sin plats, annars hade jag aldrig orkat med helgen! Idag är jag ännu mer i behov av massage! Försöker ge bort min söndag så jag kan roa mig lite istället, typ dansa och träffa vänner :) Idag har jag klippt håret och köpt en ny jacka! Känns skönt. Är riktigt nöjd! Nu ska jag sätta mig vid tvn med min lillebror.

29/11

Världen är som ny. Och jag känner mig som en ny människa! Jag har tänkt en del på hur mitt liv förändrats. Det är rätt spännande, men knepigt och skrämmande på samma sätt. Allt som jag trodde om framtiden är helt bortblåst och plötsligt står jag på egna ben i en helt ny värld. Det har jag nog aldrig kunnat säga att jag gjort tidigare! Stått på egna ben alltså. Jag har alltid lutat mig mot någon. Men nu VET jag att jag klarar mig själv och det är en skön känsla. Vad som inte är lika skönt är att ta tag i alla motgångar själv.. typ när disken och tvätthögen bara blir större och större så finns det ingen annan att övertyga om att bekymret faktiskt är dennes ;) Fast å andra sidan slipper jag ju vise versa från den personen, vilket är ett plus såklart ;)

Idag efter ännu en tuff dag på jobbet så provade jag vinterjackor. Jag trodde jag skulle få hjärtfel av värmen som blev efter ett tag. Då valde jag att avbryta och cykla vidare för att hämta ut ett nytt paket från HM med mera kläder :) Det är lika roligt varje gång! Imorgon efter jobbet tänkte jag fortsätta kika på jackor, men nere på city istället. Kanske droppa in och fixa håret nånstans också.

Dax att ta tag i lite middag, disken jag tidigare nämde och fixa undan innan OC börjar. Jag behöver massage!

27/11

Jag känner mig faktiskt lättad.

Detta är en av de absolut värsta veckorna på mitt jobb! Veckan då vi har annons på hel lax till halva ordinarepriset. Dessutom såhär lagom till jul när alla börjar grava. Ett par ton räknas säljas och idag har jag ensam sålt många hundra kilo! Det blev fyra timmar övertid idag och imorgon börjar jag fyra timmar tidigare än vanligt också. Veckan kommer nog bli väldigt tung, på flera sätt. Jag har redan känningar i ryggen av allt lyftande. Undrar just hur det känns på söndag? Denna vecka får jag nog viga till att jobba, äta & sova.

Har insett att det antagligen kommer gå alldeles för fort fram till jul. Veckorna räknas inte, de är fulla med jobb. Även första, tredje och fjärde adventshelgen. Min lediga helg är det bröllop i Skellefteå. Med detta kan jag räkna ut att det blir 1(!) dans innan jul. Hur överlever jag det? :/ Jag kommer ju gå i bitar!

26/11

När jag kommer på att det är någonting jag vill göra, vill jag att det ska hända på momangen! Idag tänker jag klippa mig. Olyckligt nog vaknar jag med denna tanke på en söndag så dit jag brukar gå funkar nog inte eftersom de inte har söndagsöppet. Och dom gör knappast undantag på skyltsöndag?! Så nu ska jag söka runt och se ifall det är något ställe som kan ta sig an mitt hår idag. Vad och hur det ska bli det vet ingen, men det visar sig säkert innan dagen är över om det finns någon klipptid nånstans.

Jag som aldrig har svårt att sova har haft det nu några nätter. Inatt berodde det på vädret. Det har ju stormat utav dess like! Det susar i hela lägenheten, känns riktigt spökaktigt. Det känns tragiskt att gå på skyltningen när precis all snö är borta. Var är stämningen? Vintern och snön?

Ska duscha och äta nu, sen åker jag ned på stan för att senare möta upp David & Helena. Efter skyltningen åker vi sedan ut till Sävar för middag!

25/11

Så fantastiskt seg jag är idag! Jag har knappt tagit mig ur sängen. Inte för att jag mått särskilt dåligt, men visst känns det att man var ute igår. Jag hade verkligen jättetrevligt! Har precis ätit middag och satt upp de nya julgardinerna. Blir nog riktigt mysigt när allt är klart! :) Vad som händer ikväll är oklart, men jag oroas inte över det. Jag vet att det finns bud från oändligt många håll. Imorgon är det dags för skyltsöndag och för en gångs skull ska jag gå i centrum. Sen åker jag ut till Sävar på den efterlängtade middagen med familjen! Men nu ska jag ta och fixa lite smått, pappa skulle dyka förbi en snabbis. Fortsatt trevlig helg.

24/11

En lyckad kväll! Helt klart. Jag har haft jättemysigt! Vi drack lite bubbel och annat gott och surrade en hel del. Efter 23 åkte Ida hem men Johanna fick jag med till Äpplet. Efter en timme drygt, (några glas och tre danser senare) bestämde vi oss för att åka hem igen. Jag hade då avverkat mina säkra kort ;) En taxiresa fattigare sitter jag här med leverpastejmackor och funderar skarpt på ryggläge. Godnatt på er alla!

- -

Ledig helg. Det känns fantastiskt! Och ikväll kommer mina flickor hit för att dricka lite vin och umgås. Det ska bli otroligt mysigt. Ser verkligen fram emot att få mysa lite med dem, surra & skratta såsom bara vi kan. Min plan är att senare få med dem alla på Äpplet och inskola dem i dansens fantastiska värld. Vi får väl se hur det lyckas :) Jag har lite abstinens som måste stillas! Inte så lite heller ;) Ska skynda upp med lite av mitt nya julpynt nu. Lite mat i magen och en dusch och sen börjar kvällen, och min lediga helg på riktigt :)

23/11

Idag har jag verkligen, verkligen slöat. Haft en sån skön dag när ingenting är viktigt och man kan gå och se ut som skrot hela dagen! (Och det har jag verkligen gjort!) Nu börjar jag dock vara lite less på det :P Så jag funderar på åka hem till Sävar och stanna tills imorgon. Pappa börjar också tidigt så det skulle passa rätt bra. Det är inte så ofta jag verkligen tar mig tid och vara där för att prata och umgås. Är nästan alltid bara på genomfart. Ikväll jobbar mamma till 22, men jag får ju iaf tid med min far och min bror.. och lite med mamma också. Och på söndag dax för riktig familjemiddag.

Imorgon kommer lönen! Äntligen! Hade tänkt köpa nya julgardiner och lite nytt pynt efter jobbet, är så less på allt det gamla. Man får väl pynta till skyltsöndag? Eller är det första advent egentligen? Well, hinner jag i helgen tänkte jag påbörja det lite smått iaf. Det blir inte så märkvärdigt i år känner jag.

Varför är det som så att mina jobbarhelger är så fullspäckade att jag nästan inte får in sekund mer? Och nu när jag för en gångs skull (det känns iaf så) är ledig så går alla planer i krasch?! Det är inte så att jag tror helgen blir dålig, bara att jag är van att ha allting under kontroll. Saker planerade in i minsta detalj. Min reservplan för imorgon är Zlips på Äpplet. Jag har aldrig vart där i syfte av att dansa så jag känner mig lite skeptisk. Ska överväga tills imorgon. Se om det klarnar för övriga helgen också.

En månad till julafton!

22/11

Idag har jag fått Magnus nya julskiva i brevlådan! Det är perfekt att vara medlem på Bengans. Samma dag som release, ligger den i lådan :) Jag känner precis som jag gjorde när hans förra julskiva kom och jag är övertygad om att jag kommer älska även den här skivan inom kort! (Ett julklappstips!) Några låtar brinner jag redan för. Hans röst och hans julmusik ger mig en helt underbar känsla. Det är som om jag vore kär! Den 1/12 är han med i förkväll på Tv4 för er alla som är nyfiken på skivan.

Lönebeskedet kom idag också. Så nu kan jag på riktigt börja planera inför julen. Jag är inte alls sugen på springa i affärer, så detta år ska jag försöka hitta julklapparna på nätet. Det blir en utmaning, men roligt också. Hade inte tänkt julpynta så mycket iår. Mest för att det är jobbigt att plocka bort sen ;) Men efter ett par varv med Magnus skivor och Peter Jöbacks julskiva (som också är helt underbar!) så känner jag att jag måste :) Får börja lite smått till veckan kanske. Jag hoppas på lite snö så vi får lite stämning snart!

Helgen ser inte alls ut att bli som det först var tänkt. Troligen ingen dans och ingen utgång med Helena heller. Barbados är fortfarande ett frågetecken också. Men jag har backup-planer :) Och jag hoppas att de går som planerat.. På söndag är det iaf middag i Sävar med alla syskon (förutom vår saknade lillasyster!) och syskonbarnen. Det ska bli otroligt mysigt. Mina hjärtebarn! Hinner jag ska jag försöka ta mig till samkvämen i helgen också. Det är egentligen hög tid att träna buggen & jag längtar efter dans!

Ikväll är det OC! Och jag är ledig imorgon.

21/11

Det blev lite sömn inatt. Jag kom inte isäng förrän klockan var 02.40! Kanske vore en ide att sätta timer på datorn? ;) Klev upp i tid faktiskt men valde att återgå till sängen en timme mitt på dagen sen. Känner mig rätt seg nu när det är dax för att åka mot jobbet, men det handlar ju faktiskt bara om några få timmar. Jag har hunnit med en hel del saker här hemma idag vilket känns bra. Min rating på betapet har nått över 1500 också. Stort! ;) Det som kändes jobbigt igår känns inte alls längre. Och idag har jag inte känt av gallan alls. Ska ringa mamma nu och kolla om hon kommer och skjutsar mig till jobbet idag! Hade inte i beräkningarna att det skulle regna idag på min promenad :/ På torsdag är jag ledig! Jag vill ha fler kapitel i min bok.

20/11

Kort dag idag, kort dag imorgon. Me like it! :) Handlade lite och tog bussen hem sen så imorgon ska jag ta mig en stärkande promenad till jobbet. Är ju bra att försöka motionera kroppen nån dag i veckan. Känner lite av gallan idag. Jag hoppas det går över snart, är inte alls sugen på den smärtan jag fick uppleva i somras.

Vägen till Eldorado! Vilken underbar film. Jag lyssnar på den i bakgrunden när jag sitter här vid datorn och jag skrattar fastän jag inte ens ser på den. Helt underbar. Bäst av allt är Magnus underbara röst, men humorn passar mig precis :) Jag överväger nu starkt att hinna med julgalan en av kvällarna till helgen, trots att Magnus inte står på scenen. Vem vill med? Nån måste! Fredag låter det som att det kan bli Kusmark och dans till Highlights så troligen julgalan på lördagen om det finns biljetter och följe.

18/11

En lyckad kväll igår på Ersboda! Det var en evighet sedan jag hörde Zlips sist men jag är mycket nöjd. Vilken röstkapacitet hon har! I övrigt, lite plats, men gott om bra dansfolk! Tyvärr hinner man ju inte få tag på alla man önskat dansa med, men jag gjorde tappra försök även under herrarnas ;) Nästa danskväll vet jag inte riktigt vad det blir. Kanske Barbados/Date eller Highlights till helgen!

Knappt tre timmars sömn inatt och sen nästan tio arbetstimmar på det. Hem och iväg inom loppet av en timme. Kvällen har jag tillbringat tillsammans med jobbet på personalfest :) Ännu en lyckad i ordningen! Vi har dansat och dansat och jag har även fått bugga en del. Jätteroligt har jag haft! Och jag anser mig haft en helkväll trots att jag var hemma strax efter 23. Nu är jag faktiskt jättetrött och nöjd över att ha kommit hem så pass tidigt att morgondagen förhoppningsvis inte ska bli lidande. Så fort jag avslutat kvällens betapetmatch med Linnea ska jag bädda ned mig och sluta ögonen.

Sätter i mig lite kärlek i form av chokladhjärtan. Men ensam.

17/11

Värst vad tiden springer iväg idag! Jag har sovit lite oroligt inatt, har lite förkylningssymptom och dessutom var katten hungrig tidigt imorse. Sen ville hon ut så det sista timmarna sov jag med öppen balkongdörr. Vad gör man inte för sin baby? ;) Eller för sömnen rättare sagt. Jag har funderat över klädvalet inatt också, men ska försöka hålla fast vi det. Det blir nog bra! Väcktes av jobbet strax före tolv och valde då att kliva upp även om jag kunnat sova betydligt fler timmar. Idag har jag fått se ut som slusk och vara riktigt slö! Enormt skönt att ha sådana dagar. Synd att det inte finns tid så ofta. Har hängt här framför datorn ett par timmar idag. Spelat lite betapet med Linnea som är sjukskriven, surrat med Tessan och i övrigt bara fördrivit tiden. Lite nyttig har jag faktiskt vart också, för jag har faktiskt städat lägenheten och tvättat.

Nästa vecka är det dax för en nyttig vecka igen. Den här mörka och trista årstiden gör mig tjock! Jag kan inte kalla mig deprimerad, för det är jag inte. Jag är glad och nöjd med livet, men nånstans trycker det ändå. Det är så lätt att bara sitta hemma vid datorn eller tvn och äta någonting gott! Det är för jobbigt att ta sig ut i det här vädret. Men efter denna helgen ska jag ta tag i maten ordentligt. Några kilo minus vore inte dumt.

Jag önskar att jag redan vore på dansen nu.. och att kvällen inte tar slut. Nästa helg kommer Barbados till stan och egentligen måste jag bara ta mig iväg dit. Jag har inte träffat min Lager på evigheter! Och PP, och alla de andra. Men vi får se, det finns många bud för nästa helg, som också är min lediga helg. Jag skulle verkligen behövt ta mig till min syster i Stockholm också, det kostar bara lite mer än jag egentligen har råd med. Och sen spelar Highlights i Kusmark vilket också känns lockande.

Min dator lurar mig hela tiden att det ringer, varför gör den så? Skitirriterande. Nu ska jag provsnurra i kvällens klänning och se ifall jag kan bugga i den ikväll :) Annars måste jag lösa det med tights eller nått.

16/11

Usch och fy! Vilken hemsk vecka! Min motivation har verkligen legat på botten. Det har inte direkt flytit på fläckfritt de senaste dagarna. Speciellt inte idag. Precis allting har krånglat. Min stackars praktikant måste se mig som världens mest förvirrade människa! Men nu är det faktiskt inget jobb imorgon och jag njuter av tanken på sovmorgon och en helt ledig dag här hemma. Sen att jag har massor att fylla dagen med är ju en helt annan sak ;) Klädesvalet för dansen imorgon har jag redan gjort. Eller, någon annan har gjort det åt mig så det behöver jag iaf inte bekymra mig för. På kvällen sen är det den efterlängtade dansen, på hemmaplan och allt. Jag tror det kommer vara riktigt bra uppslutning av dansfolk. Sitter här och laddar nu, lite Blender, lite Date.. :) Fick just veta att det är fikatime med Ida, Annika & Johanna ikväll. Så det är väl bara bäst att kasta sig i duschen, slänga i sig lite mat och rota fram busspengar! Sen iväg på Waynes och umgås en stund. Myys!

15/11

Puh! Vilken dag! Jag är helt slut. Först jobb i tio timmar och sen direkt iväg därifrån till föreläsningen min syster höll på Cafe Station. Sen snabbt hem för att hinna till OC! Jag älskar den serien.

Jag är inte alls på humör, det bara rann över mig för typ tre minuter sedan. Nu kan jag inte ge upp tankarna och jag hatar det. Men det är antagligen bara jag som är dum. Lite sömn sen är jag säkert på bana igen.

13/11

Häromdagen sålde mamma en tvmöbel till en kille som var mycket söt och trevlig enligt henne. Vi fick oss ett gott skratt när hon sedan avslutade hela försäljningsstoryn med "han var precis som Orup!" Och som att hon skulle veta hur han är? ;)

På torsdag slås portarna upp för Jula här i Umeå. Men jag & mamma var där redan idag för att tjuvkika lite och för att hälsa på pappa på hans nya jobb! Han ser ut att trivas väldigt bra och människorna han jobbar med verkar mycket trevliga. Där fanns iaf mycket som folk säkert vill ha. Min mamma skulle gärna handlat hälften av allt som fanns där och hon är ändå inte en "typisk" Jula-kund. Övriga projekt i eftermiddag har vart att besikta och överlåta Hannas lägenhet, vilket var mer struligt än enkelt. Men till slut löste sig allt. Vi hade mycket vi skulle hinna med, men jag blev droppad mitt på stan när mamma plötsligt insåg att hon hade kvartsamtal med sin son hemma i Sävar. Nåja, jag fick ett par timmar med min mor och hann iaf köpa en ny ljusslinga till mitt fönster!

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Det är många sådana kvällar nuförtiden! Men jag gjorde ju bort en hel del fläng i sommar. Jag tog på mig förmiddagspass imorgon, vilket innebär att kvällen är fri även imorgon :) Onsdag ska jag jobba med min syster på hennes andra föreläsning på Cafe Station. Denna gången är ämnet "Att leva nära missbruk" och hennes hemsida kan du hitta
här ifall du skulle vara nyfiken/intresserad! Sen är det bara torsdag, innan fredag kommer och då är det dax för ett nytt danstillfälle! Jag ser fram emot den dagen. Men nånstans gruvar jag mig för den också. Men det vore väl konstigt annars kanske. Jag har redan gjort klädvalet, så nu har jag ett mindre att fundera på ;)

12/11

Dansen igår på Parken var lyckad som alla andra danskvällar. Men av någon anledning var mitt engagemang inte riktigt på topp! Kanske berodde de på att de allra flesta ansikten på dansgolvet var nya för mig. Dansförmågan var det däremot inget fel på. Jag fick en dans som gick i baktakt och en dans vars killen verkligen utnyttjade sina långa ben, men i övrigt gick allting smärtfritt ;) Jag tycker det var märkligt att många såg det som en självklarhet att åka till Skelleftehamn och dansa till Zlips. Jannez hade en mycket bra reportear och spelade mycket bra enligt mig! Nästa fredag ser jag det däremot som en självklarhet att dansa till Zlips eftersom de då spelar på hemmaplan.

Senaste timmarna har jag spenderat på buss. Först från Övik och sedan hann jag just bara blöta ned fötterna mellan busstationen och Vasagatan innan bussen mot Sävar tog mig vidare. Väl här hade de flyttat busshållplatserna (jo, det är en evighet sedan jag var hem!) så jag fick blöta upp fötterna igen när jag slaskade hemåt. Det är skönt att komma hem, jag borde verkligen se till att åka ut hit lite oftare!

Pappa fick vinna på mina farsdagslotter och nu ska jag snart åka vidare till farmor. Där serveras middag innan jag sedan får skjuts hem till kisse igen. Man skulle kunna sammanfatta det som en helg i flängandets tecken ;)

KRAM,
Frida

11/11

Igår hade jag en lugn och skön hemmakväll! Såg filmen "Mamma, pappa, barn" vilken hade precis den humor jag tycker om :) Spelade lite betapet, lite på iq.nu och smaskade chips, vindruvor och melon! Blev rätt sent men imorse fick jag vila ut ordentligt och nu är det snart dax att packa och göra sig klar innan Therese och Örjan kommer. Kanske dax att börja välja kläder för kvällen så jag är färdig med det ;) Ska bli så trevligt att umgås med dem och L-E i helgen! Och dessutom få dansa igen! Åter kommer jag imorgon, men vet inte riktigt när. Grattis i förskott till alla pappor! :)

09/11

Jag är sämst. Jag har ätit kakor ikväll! Usch vilken dålig karaktär jag har. Det där med att köpa hem för att bjuda funkar inte.. när förpackningen öppnats är det ju alldeles föör enkelt att norpa. Well, jag gjorde iaf både torsk och köttfärssås ikväll också så nu har jag många matlådor igen. I övrigt har jag inte alls gjort mycket ikväll. Men nu när klockan snart är elva tänkte jag att det är nog dax att färga håret ;) Så, jag ska göra det nu!

Har förhandsbokat Magnus nya julskiva på Bengans! Och Jill Johnson kommer till Umeå i februari! :)

- -

Hjälp vad dagen springer iväg! Nu är det snart dax för middag och jag har inte ens klätt på mig ordentligt idag. Jag vaknade tidigt. Katten är som en lite baby, hon ska ha mat där runt femtiden.. men efter hon ätit får jag sova igen ;) Vaknade inte förrän halv tolv sen! Idag har jag inte tagit mig för särskillt mycket, men det var väl ungefär så jag hade planerat den här dagen också. Att göra ingenting alltså. Ikväll ska jag fortsätta i samma stil, men då tänkte jag iaf förflytta mig några meter till tv-soffan.

Ett enormt grattis till Tessan & Örjan! Är övertygade om att ni blir världens finaste föräldrar. Och att det blir en riktigt dansant liten krabat :) Önskar er all lycka till!

En arbetsdag före helg.

08/11

Kom precis hem. Ikväll har jag tillbringat ett par timmar med Lars och det har vart mycket trevligt! Han bjöd på taco, sen surrade vi ett par timmar och avslutade med kvällens avsnitt av OC! Och jag fick fälla några tårar till det ikväll. Äntligen! Jag var nästan orolig att mina tårkanaler lagt av ;) Jag är i starkt behov av att vara känslosam. På alla vis, om ni undrar varför jag är så positiv till tårarna.

Förresten, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vissa säger åt mig att njuta medan vissa helt förbjuder mig att ens tänka tanken. Nånstans där i mitten står jag själv och velar åt vilket håll jag vill gå, men framförallt kanske vilket håll jag borde gå åt. Hursomhelst..

Imorgon är jag ledig! Sovmorgon är det enda som är värt någonting just nu. Mina elva dagar på rad är avklarade, inkl mitt mördarpass idag mellan 6-17! Känns helt underbart. Sen är det bara fredag kvar innan helgen :) Och till helgen längtar jag! Åker ned till Övik och ser fram emot det hur mycket som helst. Ska bli så kul att få åka ned igen! Skönt att få komma ifrån ett par dagar. Bara vara och få tid att tänka på annat :) Umgås och dessutom dansa igen på lördag! Känns faktiskt som jag inte kan få en mycket bättre helg.

Vi hörs igen imorgon :)

07/11

Ibland funderar jag på om du bara är en dröm. Ett påhitt som jag själv kommit på för att ha någonting att leva på! Men nånstans inser jag att du är verklighet och att den är precis på gränsen till för komplicerad för att ställa till det tankemässigt. Och känslomässigt. Men, bara tiden kan utvisa.

Middagrast nu. Passar på medan kycklingarna grillas där nere.. Fick bli två mackor, utan pålägg. Det fanns inget sånt och jag ides inte springa iväg och handla någonting. Typiskt mig, jag önskar jag vore mindre slarvig med maten. Det kanske får bli mitt kommande nyårslöfte ;)

06/11

Jag är inte sämre än att jag försöker lyssna och förstå.

Så var det den sjätte, jag har haft det datumet ända sedan i torsdags! Jag vet inte riktigt varför, det är ju inget särskilt som händer idag men nu har vi ju iaf kommit dit och kan fortsätta vidare framåt. Idag var det slut på jobb vid lunch, så otroligt skönt. Och dessutom sovmorgon imorgon! Nästan som en ledig dag. Ska bara vara hemma och ha det skönt tror jag.. om ingenting annat dyker upp?!

Idag köpte jag mig en ny telefon, så nu kommer den förhoppningsvis inte dö ifrån mig. Ni kommer troligen höra mig under hela samtalet och kanske kan jag se bättre på displayen. Dessutom slipper jag ett joystick som bara fungerar när det själv vill. Han i kassan var rätt lätt att påverka och jag gick därifrån med ett mycket bra pris ;) Den sitter på laddning nu så nångång ikväll kanske just du får ett premiärsamtal! :)

Nu ska jag försöka få mig lite mat i magen och sen ska jag ta en dusch!

05/11

Allting känns så overkligt. Jag kan inte städa bort saker, de bara måste stå kvar. Som ett bevis för mig själv att det faktiskt hände! Försöker hålla mig kvar på jorden. Men du, det är inte alldeles enkelt.

- -

Sitter här och äter leverpastejmackor! Lite frukost. Idag ska jag gå till jobbet! Det har snöat hur mycket som helst ute, det hänger på träden och och ser jättevackert ut. Bara nån minusgrad också, så det blir nog jättehärligt promenadväder. Om dom har plogat cykelvägarna vill säga.

Igår åt jag chokladhjärtan här hemma med någon som värmer mitt hjärta. Jag kunde inte fått en bättre kväll.

Snart är det ny vecka igen. Tycker det känns bra! Veckorna går ofantligt fort och jag längtar efter lite ledighet. Jag frågar mig varje gång jag jobbar min lediga dag, varför jag gör det.. kommer alltid fram till samma svar, men gör ändå om det gång på gång. Fyra dagar kvar av elva nu!

Hanna åker hem från Gotland idag, de har inte haft nån mobil med sig så vi har knappt hörts under hela helgen! Ska bli skönt att få byta några ord ikväll.. För det hoppas jag vi hinner med.

04/11

När jag kommer hem från jobbet brukar alltid kisse få en stund ute på balkongen! Men för varje dag som går lider jag mer och mer utav det. Hon blir aldrig less på att se snöflingorna, men inne blir så kallt! :P

Dagen gick fort idag, tack och lov! Snart är det ny vecka igen, och då börjar nedräkningen till nästa helg ;) Då är jag ledig! Laxhysterin börjar ha lagt sig så det är inte så fasligt stressigt längre och nu borde väl folk hålla sig hemma eftersom det är All helgona helg?! Fick skjuts hem av Linda idag så nu har jag en anledning till en skön promenad till jobbet imorgon. Fick också med mig lite mat hem som jag snart ska ordna med. Ikväll var jag verkligen jättesugen på dansa i Övik. Highlights på scen, det vill man ju inte missa! Säkert en kanondans! Och en snygg sångare att vila ögonen på, hihi. (Örjan & Therese -Jag hoppas ni får jättetrevligt där ikväll! Till nästa helg har nog abstinensen övergått till ett måste). Just nu håller jag kvällen öppen, vi får väl se om det händer någonting spännande :) Jag tänker inte tro så mycket förrän jag vet.

03/11

Det var verkligen jättemysigt att få träffa det lille undret igår! Han var så otroligt söt. Och liiiten! Han ser verkligen stor ut på bilderna, men så pyttig i verkligheten. Helt enormt vacker. Och lik på sin syster!

Imorse åkte jag för att jobba några timmar. Hjälpa dem igång med fisken och skriva ett fusksschema över disken. Den blev riktigt fin idag, så jag tog en bild som jag bifogar här nere. Var hemma igen vid halv tio, alldeles lagom lång dag :) Idag ska jag kolla med Catrine vad hon gör på dagen. Funderar på åka på stan och kika efter en ny mobil. Min hålller på ge upp och jag betalar hellre för en ny än för att laga denna. Sen ikväll ska jag på Droskan med Torbjörn, Malin & Anton. Det ska bli både gott och trevligt! ;)

Dans imorgon?


Fisk

02/11

Nu har jag äntligen fått hålla honom! Världens finaste lille Noel. Vill du se fler bilder? Klicka här!

Noel 1
Noel 3 Noel 2

- -

Det är inte särskilt skönt att gå hem i arbetsskorna. Jag visste det redan innan jag gick från Maxi, men hade ju inte så mycket val. Imorgon ska jag ta med ett par andra att gå hem i :) Riktigt härligt väder ute, man får energi av den friska luften! Jobbade till 14 idag, dagen har verkligen vart hektiskt och jag insåg själv att jag måste dit imorgon på min lediga dag. Så klockan 6 är det som gäller imorgon igen.. däremot tänkte jag sluta så fort som bara går! Kommer bli elva dagar på rad att jobba nu :/ Men det är bra att ställa upp ibland.

Har köpt lite kläder idag igen. Jag vet ;) Men idag blev det bara en tröja till mig. Köpte även små små söta kläder till Noel och en tröja till Alva. Ska åka dit ikväll och få träffa det lilla underverket. Jag kommer nog knappast vilja åka hem! Dom brukar ju vara så fantastiskt söta. Jag & mamma får slåss om att hålla :) Tänkte ta med mig min kamera så ni också får se den lille krabaten sen.

Mamma, pappa och bror är här på mindre än en timme så nu är det dax att skynda!

01/11

Jag blev ensam ikväll! Lilla Ida är sjuk och Johanna är fortfarande bakis ;) så vi sköt på det hela. Men det känns helt okej, jag är rätt seg måste jag säga. Efter jobbet mötte jag Anders som var uppe i Umeå, vi tog en middag på Mias innan han skjutsade hem mig. Var trevligt att få se honom en sväng! Nu har jag duschat och hamnat här igen ;) Ikväll väntar jag att klockan ska bli 21, då är det äntligen dax för OC igen!

Igår hämtade jag ut ett paket från H&M, jag hade beställt kläder och totalt glömt bort vad det innehöll :) Men det var en glad överraskning. Ett par röda byxor. Riktigt fina faktiskt! En myströja och en typ av väst. Allting passade bara fint! Det är SÅ kul med nya kläder!

Jag hittade ett konstigt ordspråk eller nått i Blenders gästbok. Jag tyckte det var rätt roligt! "Att dansa är ett legitimt sätt att klämma och känna lite på varandra utan nån vidare förklaring" Nånstans finns en poäng ;)