31/05

Imorgon åker min älskling till utlandet. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli av, men är glad för hans skull även om jag trivs bäst när jag har honom i min närhet. Känns ändå som veckan kan gå ganska fort, försöker planera in lite saker att göra :)

Har vart hos mamma och pappa och installerat spa-bubblet idag. Snacka om rymdskepp! Riktigt fräckt och mäktigt såklart. Kanske åker hem till premiärbadet på fredag.. funderar på sova där en natt. Sen måste jag få träffa Johanna innan hon åker hemöver. Och Ida! Och Malin! Sen var det grillning i helgen hörde jag också. Jag ska nog kunna roa mig låter det som. Och Linda-Marie.. du kan ju inte skriva sådär på Apan?! :P Jag blir kanske hur nyfiken som helst.

Ska sova nu, ta vara på en sista natt innan det blir sju ensamma.
Frida

30/05

Idag slutade jag rätt så tidigt, det var riktigt skönt. Nu har jag ordnat med alla ärenden på stan. Lämnat igen lite kläder, köpt lite nytt och fått tillbaka hemtelefonen. Vi fick en helt ny! Lars jobbar kväll så det innebär att jag får tid att surfa utan dåligt samvete ;)

Från torsdag och en vecka framåt blir jag änka. Gissa om inte Lars och hans far sticker till utlandet?! JO! Och jag är inte alls avis som måste vara hemma, jobba, och framförallt vara ensam. Allt bestämdes idag så både han och jag är nog i chocktillstånd. Saker brukar inte gå så här fort när han har något med i spelet. Det blir jätteroligt för honom såklart men jag kan ju inte neka till att det känns trist för mig.

Syrener. På Vk står det att det är brandlarm på vandrarhemmet några hus härifrån. Jag är faktiskt ruskigt less på bo här. Igår morse skakade hela huset när en tung lastbil dundrade förbi och värmen gör sig för var dag mer och mer påmind. Under tiden Lars är borta ska jag minsann hitta en ny lägenhet. Så det så! Han får väl gilla läget helt enkelt :P

Juni snart. Skatteåterbäring! Oh yes! Tandläkare också iofs.. trist.
Frida

28/05

Ja, vad ska man säga om gårdagen? Jag fick min tur på stan, hittade nya jeans, en tröja och en tunika.. men tunikan åker tillbaka till butiken imorgon, kände mig lite snål. Imorgon slutar jag tidigt så då har jag en hel del projekt att uträtta. City, tvätt, städ osv. Ledighet och sånt hänger ju alltid ihop av någon anledning.

Grillfesten var kul. Det var längesedan jag såg allt Sävarfolk. Det slog mig där (av flera anledningar) att vi håller på vara vuxna.. Jag var inte peppad på mer fest så jag hängde på Simon och Mattias efteråt.. stackars Mattias fick dras med mig under hela tiden Lars var ute då han låst in nyckeln på Plaza och jag inte kom åt den :/ När han väl kom hem blev det hamburgare och nattmackor tillsammans med Oskarsson. Jag älskar sommartider! Allt känns så mycket enklare och roligare. Och dessutom är det ljust dygnet runt.

Blev sovmorgon idag med, så härligt! Börjar jobba om ganska exakt två timmar. Känns väl inte jättespännande men jag blir ju ledig nästa helg istället. Och då får vi kanske bada hemma hos mor & far om poolen kommit på plats! :) Mera sommarkänslor!

Frukost med min man nu. Btw.. 3 år och 8 månader idag ;)
Frida

27/05

Jag hade kanske sett fram mot yran liiite väl mycket. Det var svårt att inse att jag inte tålde lika mycket som för några månader sedan. Detta slutade med att Ida skickade hem mig med taxi redan klockan 23 :/ Jag missade Rosenström! Hursomhelst var det så otroligt kul kväll, även om den blev kortare än planerat. Hoppas på att Ida hänger på på grillfesten ikväll. Kom på att vi typ inte tar oss ut någonstans, men?

Blev lång sovmorgon idag. Har precis fått i mig frukost och nu väntar en skön dusch och kanske en sväng på centrum? Det var längesedan jag fick gå på stan! Hoppas att jag hinner se Hanna mer innan hon åker hem ikväll. Trist att tiden går fort och att vi båda har så mycket andra projekt. Jag skulle behöva flera dagar med dig gumman på en öde ö.

Frida

24/05

Idag blev en ruskigt lång dag. Var schemalagd 6-17 och det är en helt galet dryg dag! Men allt gick jätteenkelt och när den tiden runnit ut var det fortfarande överdrivet mycket kvar att göra så jag stannade två timmar till! Sen handlade jag och har diskat och dammsugat här hemma. Snart kommer nog Lars hem och då ska vi krypa till kojs! Ska bli riktigt skönt även om det blir rätt få timmar även denna natt.

Hanna sitter på flyget hem nu! Det känns så skönt att hon kommer hem några dagar. Imorgon kommer hon hit på middag och Helena, Magnus och David kanske också kommer hit. Skulle vara riktigt roligt.

Jag ser så sjukt mycket fram emot helgen. Fredag yran med Ida och Johanna! Åh vad jag saknar att umgås med dem som förr. Sen är det grillfest med kubb på lördag! Sommarfester.. vilken stämning. Dessutom kommer Helena ut på krogrunda på lördag! :)

Bedtime!
Frida

22/05

Vi har börjat cykla till jobbet nu. Det känns rätt skönt ibland, men på morgonen är det pest och pina att cykla strax före halv sex. Dessutom har jag så ont i rumpan av sadeln! Men det brukar ju gå över, så det gör väl kanske det snart. Bilen ville inte idag, hoppas Lars snart kommer på att vi behöver en ny ;) Det vore inte fel med någon nyare.

Eventuellt ska jag vara ledig på lördag och det innebär isf att jag kan festa med Ida :) Det vore hur kul som helst, men än så länge är ingenting bestämt, vi får se! Ska iaf bli kul att gå yran runt. Grillning på lördagkväll. Sen jobb på söndag.

Lillen har gjort sig hemmastad och storkisse har blivit vuxen över helgen. Det är så mysigt så med två som leker här hemma! Man känner sig aldrig ensam ;) Nu busar de och tvättar varandra och snart är de säkert bästa vänner. Jag har försökt hitta könet på den lille krabaten och jag tror nog att det är en tjej till.. men jag är inte 100% säker.

Ska ta och göra lite mat nu!
Frida

19/05

Katterna kommer varandra något närmre. Kisse fräser fortfarande och det är svårt att inte lägga sig i när hon försöker vara överhuvud. Har läst massvis och det brukar visst ta ett par dagar och man skulle visst låta de sköta rangordningen och inskolningen själva! Det går allt bättre som tur är och imorgon får de vara själva när vi jobbar. Sen på söndag ska Lars jobba förmiddag och jag eftermiddag så vi håller koll på läget. Bilder finns på apan nu. Jag lovar att ni komer bli störtförälskade ;)

Har vart hos Lars morbror i Vindeln och sett på deras hus! Det var verkligen fint. Önskar man hade pengar att bygga sig ett sånt hus redan som "ung" men det kommer ju aldrig ske. Kanske kanske får jag med mig Lars att flytta innan jul.. innan nästa sommar iaf vill jag iväg.

Nu jamar den lille, ska ta hand om den. Nu är vi nästan som en familj :)
ESC imorgon! Det blir kul. Go Carola!

Frida

18/05

Idag har vi fått en ny familjemedlem. Kisse har fått en kompis (som hon hatar just nu såklart). En liten röd/vit kattunge på 11 veckor. Kanske hur söt som helst! Lars har döpt den till Misse. Vi vet faktiskt inte vilket kön det är så det är ju passande med ett neutralt namn. Kisse ligger under sängen och fräser åt oss också.. men det ska väl ge sig när svartsjukan gått över! Hoppas den gör det snart och hon kan ta hand om den lille istället.

Imorgon är jag och Lars lediga. Vi hade tänkt åka svängen runt Vindeln och går bara katterna ihop ska vi göra det! Så mötet på Uniflex också. Mycket roligt just nu. Måste busa med sötast i världen nu!

Frida

17/05

Norges nationaldag. Det vet nog varenda kotte, men varför egentligen?

Har gjort mig klar och är strax på väg mot bussen till Mariehem. Ska få umgås med min Ida ikväll. Synd att du, Johanna, inte kunde vara med. (Hur går det med din blogg?) Blir lite snask och OC :) Mysigt! Ska skynda mig snart så jag hinner ned och köpa lite karra.

Dagarna går på, men idag har det verkligen gått segt. Jag har redan tagit på mig för mycket jobb så idag gav jag bort en dag för att inte ta ut mig igen. Imorgon 6-16 sen är jag ledig på fredag tillsammans med Lars, ska bli skönt att få hinna med varandra en dag här hemma. Och dessutom skönt att hälsa på mormor och morfar, det hinner man ju inte med så ofta när man jobbar och avståndet är förhållandevis långt.

Hur många dagar är det till lön egentligen? Löning onsdag va? :D Längtar!

Nä nu är det hög tid,
Frida

16/05

Några dagar har gått och det känns kul att vara tillbaka i Sverige! Det är lite krävande att stiga upp fem nu efter först en veckas sjuka och sedan en veckas semester, men det går. På fredag är vi lediga och planerar då att fortsätta ronden bland släktingar. Troligtvis blir det Vindeln och Tvärålund då.

Idag fick jag ett glatt telefonsamtal :) Möte på fredag.

Den där dagboken kommer, men inte idag heller. Håller på fixa med bilderna som inte vill vara med. Måste minska den i storlek för det tar så förbaskat lång tid att ladda upp dem annars :/ Håll utkik i fotoalbumen, kanske dyker det upp en och annan sommarbild.

Jag vill ha en liten kisse till! Det vore så mysigt :) Och dessutom lite sällskap till vår älskling när vi jobbar hela dagarna. Vet du av nån? Gärna som är redo att flytta hit nu :) Måste man ha dubbelt av allt då? Kattlådor?

Frida

13/05

Hemma!
Känns skönt. Det blev en rätt lång hemresa. Åkte från hotellet 10 igår och landade inte förrän vid 16.30 i Stockholm. Träffade då Hanna och Jonas och åt ute med dem, det var riktigt trevligt. Tåget lättare 22.12 ganska exakt och efter ännu en natt med diverse störande moment (snarkningar och stön) så var vi hemma 8.22 i Umeå!

Har packat upp det mesta nu, bäddat rent och myst med vår älskade kisse! Nu tänkte jag vila en halvtimme. Ska sen till farmor som fyldde 75 i förrgår, sen vidare till Lars kusiner, till Lars mamma och sedan hem till oss kväll. Imorgon blir det till Lars pappa och sen troligen vidare till Brån. Ska bli kul att träffa alla. Jag som är så hemmakär har verkligen saknat alla! Ska bli kul att dela ut alla små presenter till familjen :)

Den där dagboken jag skrev om kommer ;) Just nu gungar det lite efter tåget så jag ska vila, men imorgon kanske! Nu är mobilen påslagen så du kan nå mig dygnet runt :)

Frida

10/05

Jag skriver varje dag har nere i en liten bok sa nar jag kommer hem ska ni fa lite info fran varje dag. Men det hinner jag inte med just nu!

Igar kvall fick jag hanga over toastolen hela kvallen och jag lovar att det var inte roligt! Idag mar jag fortfarande lite taskigt sa jag orkar inte riktigt med solen. Jag hoppas verkligen det gar over for att vara dalig pa hemresan vore trist! Det kanns for ovrigt skont att aka hem imorgon, skulle nagon komma och saga att vi fick aka ikvall skulle det vara guld. Vi borjar vara installda pa aka hem och jag saknar sa manga dar hemma nu.

Resan har vart valdigt lyckad, plotsligt har tiden gatt sa otroligt fort! Det har vart runt 30 grader hela tiden, stralande sol och underbart pa alla vis! Det kanns skont att ha fatt gora en san har resa med sin alskling.

Pa lordag kommer vi alltsa hem, det blir foraldradag. Beratta allt for alla och bara umgas. Kanns kul! Nu borjar nog mina minutrar sina, imorgon efter 17 ar vi i Sverige och da kanske jag ringer :)

KRAM,
Frida

07/05

Hej fran Cypern!
Vi har det jattebra! Det ar varmt och skont. Vi ahr haft lite regn och molningt men solen tar bra och farg har vi fatt! Cypern ar vackert, stilrent och manniskorna har ar jattetrevliga och gastvanliga. Det ar dock valdigt dyrt, som Sverige eller dyrare.. det ar nagot trist men vi trivs anda :) Har nastan redan angest for att tiden snart ar over halvvags. Ikvall ska vi ata i den omtalade hamnen, det ska bli mysigt. Det ar sa harligt pa kvallarna. Vart hotell ar ganska ruttet men a andra sidan billigt sa vi klagar inte. Vill sa garna maila till er alla, men detta bli en gemensam halsning da jag bara har 15 minuter pa mig.
Vi kommer hem med nattaget, anlander till Umea 8.22 pa lordag!

Sol & varme till er,
Frida

04/05

Här kommer en uppdatering! Det trodde ni inte ;) Inte jag heller iofs. Är framme på Arlanda. Fick veta att alla flyg hem från Stockholm nästa helg är fullbokade så vi var tvugna boka tåg och därav anledningen till online-vistelsen. Nattåget är bokat så vi är hemma i Umeå lördag 13/5 8.22! Känns skönt att det är ur världen och dessutom biljettfri resa, perfekt att slippa oroa sig över att slarva bort dem. Och lite sömn den natten känns skönt!

Fick träffa min älskade syster. Så fort jag ser henne är allt som vanligt! Men jag saknar dig så fruktansvärt gumman. Usch :/ Jag älskar dig, nu och alltid.

Lars försöker sova på en stenhård bänk. Stackarn klev ju upp fem imorse. Väntar på besked om vi får sova på rest&fly, hoppas verkligen det. Annars blir det en lång natt att sitta av.

Allt känns bra nu. Nerverna har slutat spöka och det känns helt underbart att vara såhär på tu man hand! Som sagt, jag ska försöka ta mig in på internet i Cypern och ge er en rapport, men jag kan inte lova om och när. Ni får hålla utkik helt enkelt :)

Love is all we need,
Frida

- - -

Detta blir mitt sista inlägg innan vi åker! Nu är jag helt klar med städningen och Jennie har vart här och fått nyckeln. Känns skönt att ha henne här. Och jag tror att det känner skönt för henne också! :) Jag hoppas det i alla fall!

Det är lite kvar att packa, men bara småsaker som sminket och tandborsten.. det ska jag snart stoppa dit och sedan packa handbagaget och dra åt blixtlåsen! Sen är allt klart. Om fyra timmar kommer Lars mamma och skjutsar ut oss till Alvik. Så snart börjar vår semester :) Det känns riktigt nice! Och på kartan har de tagit bort regnbmolnet över Cypern så nu är det sol alla dagar fram till måndag :)

Jag kommer slå av mobilen och lämna den hemma. Vi har med en telefon men den kan vi bara ringa i Sverige med. Förhoppningsvis kommer jag åt en dator fem minuter nånstans och kan ge er en kort rapport om läget.

Jag tror det var allt! :) Ta hand om er här hemma.
Åter igen fredagen den 12/5!

KRAM,
Frida

03/05

Sådärja! Sista arbetsdagen avklarad. Nu är det bara det sista som ska ordnas för imorgon kl 18.55 lyfter vi från Alvik. Sen ska vi förhoppnignsvis träffa Hanna & Jonas i Stockholm i väntan på att tiden ska gå! 6.45 på fredag går planet mot Cypern och vid 11 är vi framme, ca 12 lokal tid (+ 1 timme).

Jag har lite packning kvar, men har tänkt spara det tills imorgon när jag är ensam hemma annars kommer jag inte vara människa imorgon. Måste ha saker att göra hela tiden Lars jobbar! Oj oj, jag har ju bara vart i utlandet en gång.. det är så mycket "tänk om" just nu. Så mycket nerver.

Nä, nu ska jag umgås med min kära och se OC!
Frida

02/05

Well. Jag är ju rätt frisk nu! Hostar och snörvlar lite men det gick jättebra att jobba igår och jag kände mig verkligen på banan igen. Men. Varför skulle det inte komma ett men? Lars kollade sig i fredags för säkerhetens skull och då visade proverna ingenting. Men idag har nog han hamnat i träsket bland streptokockerna. Han är på vårdcentralen nu och jag hoppas verkligen han får pencilin att ordna till rätta på detta. För vi måste åka! Måste, måste måste..

Idag börjar vi sent båda två. Ska städa och växla pengar. Förbereda för Jennie som ska bo här under tiden vi är borta!

Åh vad struligt. Tänk om allting bara kunde vara enkelt. Men, vi får verkligen hoppas att resan blir bra! Tittade på en prognos över Cypern fredag och lördag. Regn :/ Nääe! Fast det kan ju vara sol över den delen vi ska vara på. Inga mera dumheter nu. Upp och iväg bara.

Frida