30/09

Sådär, framme i Moliden hos Therese nu. Åkte lämpligt med Anders när han skulle åka hem mot Övik så jag har hunnit vara här några timmar! Lite surfartid innan det är dax att äta lite och göra oss klar. Sen väntar ca nio mil i bil innan dansen! Ska bli riktigt trevligt att komma ut i helgen igen. Men sen måste det nog bli uppehåll till Ersboda med tanke på min dåliga ekonomi. På tal om det har jag fått erbjudande om en ny lägenhet ;) Men samtidigt fått erbjudande om att resa i vår vilket isf innebär att jag skulle behöva få bo på gatan för att ens ha råd att åka! Men det är sådär. Jag är fri och gör precis vad som faller mig in :) Jag förvånas ständigt över vem Frida egentligen är(har blivit), men är mycket nöjd och lycklig med den totalvändning mitt liv gjort under sommaren. Jag är fylld av energi och livsglädje! :)

- -

Utekvällen blev mycket lyckad igår. Alldeles lagom och med härligt sällskap :) Träffade mycket kända ansikten på Olles också. Jag har väl inte vart ute sen före sommaren, så jag är mycket nöjd med gårdagen! Vann lite på Black Jack, fick lite gratisdricka och dansade mycket. Perfekt med andra ord :) Och äntligen(!) en kväll med Ida också. Tjejfest snart hoppas jag!

Har kokat ägg och ska bjuda främmandet på frukost snart. Sen åker jag nog söderut till Tessan ikväll och då blir det Lasse och Blender i Bollsta :) Det ska bli mycket trevligt! :) Tänkte bara skriva några rader, och nu har jag gjort det! Två dagar kvar av helgen, helt fantastiskt skönt.

KRAM

29/09

Lotta på Bråkmakargatan säger till sin mamma "Det är så konstigt med dig, på kvällen när vi är pigga vill du att vi ska gå isäng. Och på morgonen när vi är trötta vill du att vi ska stiga upp" Det är inte riktigt så här hemma hos mig. Min katt vill ALLTID ha min uppmärksamhet. Vilket innebär att jag enligt henne egentligen aldrig skulle få sova! Imorse fick jag ge upp försöket om en sovmorgon vid klockan nio. Det var nog iofs rätt bra, för jag har haft fullt upp med tvättning, städning och diskning tills nu. Micke kommer snart och vi ska åka och handla för kvällen. Anders anländer vid middagstid och sen dyker väl resten av folket in runt 19-tiden! :) Hoppas att min förkylning inte förvärras av en liten fest ikväll.

Imorgon står rätt oklart ännu. Men en sak är säker och det är att dagen kommer bli lyckad hursomhelst! :) Jag åker eventuellt ned till Tessan imorgon och stannar då till söndag. Isf blir det dans till Blender i Bollsta. Jag måste bara försäkra mig om ett och annat innan jag bestämmer mig. Om jag åker till Övik missar jag nog buggen på söndag, men isf kan det vänta till nästa helg. Jag får väl försökta ta mig mod att prova i Bollsta! Vi är ju två som är ivriga och behöver träna ;)

Ska sätta i mig lite mat nu! Trevlig helg på er allesammans.


28/09

Jag vill dansa mer! Jag var så lycklig när jag kom hem igår och jag har drömt inatt om alla turer vi lärde oss ;) Det känns som att det går bra, och framåt. Längtar till samkvämen på söndag nu! Kom på jobbet idag och det poppades dansmusik i charken! Måste det vara så länge till Ersboda? Har hela dagen tänkt på Barbados låt "Höstens alla färger". Sökte reda på mina skivor och nu lyssnar jag på några gamla dängor :) Jag blir lika chockad varje gång att alla låterna sitter som fastklistrade! Men det är kul att dra fram allting och gå igenom dom med jämna mellanrum. (Längtar nu Linnea.. det är knappt en månad till vi och grabbarna ses!)

Lars lämnar ifrån sig nycklarna till vår lägenhet idag. Det skulle ha vart vår fjärde årsdag idag. Det är blandade känslor. Jag mår bra, men det är klart att det känns i hjärtat. Konstigt vore det väl annars?

Från måndag börjar jag mitt nya liv ;) Men först ska jag ha en riktig grishelg. Hehe! Anders kommer upp imorgon och det nalkas fest imorgonkväll. Lördag hoppas jag också blir bra. Det vore underbart om verklighet och drömmar klaffade! Jag har planer! Söndag blir en lugn dag och då får jag också mitt nya soffbord för mamma och pappa åker på Ikea i helgen! :) Tror det kommer bli en riktigt lyckad helg!

Var rädda om varandra.

27/09

Jag måste uppdatera lite! Har buggat nu igen. Känns jättetungt att jag är borta nästa vecka för det är verkligen roligt. Och det går BRA! :) Nu måste jag ta mig till samkvämen på söndag. Träna lite extra! Önskar jag hade mod att prova ute, men de dröjer ju typ tre veckor ändå. Well, jag mår då där bra som efter varje gång jag fått dansa! :) Lite mat sen sömn. En arbetsdag.. sen HELG! :)

- -

Säg mig.. hur många av er har lyckats få ett blåmärke i handflatan? Inte kan det vara speciellt många. Men jag har lyckats! ;) Det ser faktiskt rätt kul ut och ännu mer roligt har folk åt mig när jag förklarar vad jag gjort.

Har precis kommit ur duschen, har ätit ett päron och håller på göra mig klar för buggkurs :) Snart är grundkursen klar och jag är såklart sugen på hänga med på fortsättning 1. Men om jag inte får med mig någon vet jag dock inte hur jag ska göra! Det är för långt och mörkt (och blir på tok för kallt) för att jag ska orka cykla i vinter. Men att vänta till våren är nog inget alternativ heller för då måste jag säkert göra om grunden. Hm, så om någon vill gå fortsättning 1 med mig, snälla säg till!

Jag måste träna! +1,5 kg efter semestern. Det låter kanske inte mycket, men det känns! Tur att badsäsongen är över. Katten har klättrat in i min garderob och river i protest ut alla mina kläder på golvet! Så nu är det nog dax att jag tar hand om henne en stund. SNAAART helg! Går 8-17 imorgon. Sen tre dagar ledigt! :)

26/09

Jag ligger visserligen efter i min planering, men jag har ändå varit riktigt huslig igår och idag! Byrån står där och limmningen har väl torkat så snart kan jag plocka i saker i den :) Idag har jag tvättat sängkläder och lagt på mitt nya överkast! Blev kanonbra. Sen har jag fixat fem nya matlådor och dessutom med olika innehåll :) Nu ska jag bara dra över med dammsugaren så kan jag med gott samvete ligga av mig några dagar igen! Kvällspass ikväll, är väl hemma strax efter 21.30. Bugg imorgon igen :)

25/09

Löning idag! Men denna månad blir verkligen fyra snåla veckor. Jag vet inte hur jag ska klara mig om jag ska vara ärlig. Fick lite drygt hälften av vad jag är van, så det blir kärft minsann! Såg till att handla så mycket mat så det räcker för en hel månad idag.. så jag vet hur mycket jag kan använda till nöjen.. Tuvärr är dom nöjespengarna snart slut, för idag köpte jag en hel del saker som saknats i lägenheten. Bland annat en byrå som jag pysslat på med i 1½ timme. Men jag fick ihop den själv :) Hoppas bara den håller, för jag fick över några delar ;) Sviter efter bygget är trasiga blåsor i händerna och ont i en hand. Jag har fått sånt dåligt tålamod på slutet.. nästan skrämmande dåligt. Jag gav byrån ett slag när den inte uppförde sig som önskat och det får jag lida för nu. Köpte även ett bambujalusie, men de var för brett så det måste bytas. Ett överkast inhandlades också men det har jag inte hunnit lägga ut ännu. Har iaf haft en jättebra eftermiddag med min kära mor och ikväll hälsade Lars på en stund och lämnade lite saker som jag missat plocka igen. Hade tänkt baka och göra matlådor ikväll, men jag ids inte nu! Det får vänta tills imorgon.. börjar ju inte förrän 16 då! :) Ska surfa runt en stund nu. Vi ses där ute ;) Kram Frida

24/09

På jobbet. Här blir saker aldrig färdiga, men rast vill jag ha ändå ;) Får väl ta i nu på slutet. Om sisådär två timmar slutar jag iaf och får skjuts hem av pappa! Så skönt att slippa mörkret för en gångs skull. Nästa helg är jag ledig och det känns härligt. Troligen fest på fredagen :) Alla ni som vill!

Blandade känslor idag. Fortsätta eller ge upp. Jag vet inte om jag tror på att ligga lågt, men jag gör det ett par dagar ändå. Man kan nog förlora mycket genom att göra det också, men. En singels helvete, som Marie så snyggt uttryckte det. Nog är det så alltid!

- -

Vilken glädje som fanns i logen igår. Det var en enormt rolig kväll på alla plan! Jag stod tre låtar på hela kvällen och det är alltid roligt. Dansen satt och det kändes som jag fick många riktigt bra danser (alla utom två med "säkra kort"). Men det känns alltid fruktansvärt dåligt när man dansar men någon man verkligen vill göra bra ifrån sig inför. Det må vara. Vi åkte hem strax efter halv två, då var jag nöjd och trött. Vad som blir nu och hur jag ska klara mig till den 15/10 det vet jag inte. Är kanonnöjd med kvällen igår iaf. Tack till alla som var där :) Nu snurrar allting runt runt.. vad ska jag göra? :P

Jag måste iväg på jobbet så fort jag kan. Vet att det inte såg riktigt bra ut igår när jag åkte hem och dessutom skulle mer fisk komma in under helgen. (Ida min älskade vän, förlåt mig. Jag tittar in i veckan!)

Frukost & dusch nu. KRAM

23/09

Jag är inte frisk! Eller jo, det är jag väl. Men dagen gick fortare än berkänat och plötsligt insåg jag hur nära kvällen är ;) Jag är sjukt nervös. Egentligen vet jag inte varför. Jag behöver ju inte vara det. Eller kanske det är bra att vara lite på spänn? Äsch, allting visar sig ändå. Men, -andas djupt- Vill bara att allt ska bli så bra som möjligt. Nånstans brukar det ju bli så också så nu ska jag försöka koncentrera mig på att vila en stund, sätta i mig nån mat och bestämma kläder. Vilket egentligen är de största problemet för kvällen ;)

Grattis mitt GULL på födelsedagen! :)

22/09

Ser man på! Jag missade bloggen igår. Det kanske är sunt för mitt beroende. Men, jag ser egentligen inte bloggskrivandet som ett krav, eller beroende .. det är någonting jag vill göra :) Har mellan 20-30 besökare/dag så helt ointressant kan den ju inte vara ;) Eller så är ni bara nyfikna!

Igår jobbade jag. Nog var man lagom förvirrad, jag hade lagt order över telefon hemifrån utan att egentligen veta vad jag behövde och helt plötsligt behövdes ordrar till måndag också vilket kan vara rätt knepigt då ingen fiskar under helgen. Men innan jag gick hem hade jag ordnat till rätta på det mesta och det kändes skönt. Jag handlade lite och sedan följde Lars med hit på middag. Vi bakade jättegod pizza och umgicks resten av kvällen. Jag är så glad att vi har så lätt att umgås och att allting (faktiskt) känns rätt okomplicerat. Vi satte upp hönsnät för balkongen också så kisse inte kan rymma. Men det är en smart lite tjej jag bor med, för vad gör hon.. Jo, klättrar! Så nu måste jag sätta upp ett varv till :/ Det blir ju inte snyggt direkt. Och frågan är ju hur mycket hönsnätet håller för? Men hon kanske ger upp klättringen efter ett tag?

Idag är jag ledig. Det känns jättekonstigt. Jag är hela tiden på allerten, tittar på klockan och undrar när det är dax att göra sig i ordning. Iofs ska jag ju iväg, tandläkaren väntar klockan 15. Men då är det sista gången för nu och det känns grymt skönt. För övrigt har jag ingenting inplanerat på dagsschemat, men jag måste bestämma kläder och göra i ordning sånt för imorgon, för det är verkligen IMORGON nu. Dansen alltså :) Kanske går jag in med för höga förhoppningar. Men kvällen kan bara inte bli misslyckad. Bra band, bra folk, bra musik och sommarens sista i Gräsmyr. Jag har gått igenom kvällen miljoner gånger och enligt mina beräkningar finns inget som kan förstöra kvällen :)

Nu ska jag äta lite frukost! KRAM

20/09

Nu har man tagit sig ur sängen. Eftersom jag hade feber igår och mådde skit ringde jag chefen och förberedde honom på att jag inte skulle komma idag. Jag sov från 21 igår till 13 idag, då väcktes jag dessutom. Att jag inte lär mig egentligen. Jag måste nog säga nej ibland. Min strävan är att ta mig till jobbet imorgon eftersom det är såå mycket att göra på torsdagar! Och dessutom har ju Jenny jouren så det finns inte så mycket val heller om jag ska vara ärlig. Ska bara ta det lugnt idag, försöka kurera så väl det går. Har ätit lite nu och det börjar genast kännas bättre med illamåendet. Att jag inte lär mig. Kanske är detta ännu en gång bara sviter av för dålig sömn och mat i förhållande till jobb. Önskar dock att jag kunde åka på buggen ikväll. Kommer ju missa näst sista gången när det är avtackning för pappa. Jag hoppas verkligen att det går, för jag vill egentligen inte missa en sekund av kursen! (Kan det inte bli lördag snart! Eviga väntan.)

19/09

Har vart och visat systers lägenhet nu och varit på ÖB med mamma. Jag fick mig en skohylla! Men fy tusan vad förbannad jag blir! Ingen beskrivning, bara en massa plank och 24(!) skruvar. Man kanske inte kan kräva någon vidare kvalité men, SUCK. Och huvudvärken går inte över, nu har jag sådär ont så att man blir illamående. Det får bara inte bli sjukdom av alltihopa! Överväger emellanåt att stanna hemma imorgon. Vi får se hur det blir. Nu är jag på skitkasst humör :/ Jag tror jag har feber!

- -

Idag har jag mått uselt! Huvudvärk och på gränsen till feber tror jag. Det finns inte på världskartan att jag ska bli sjuk nu. Tillåter det bara inte! Får försöka stressa ned lite på jobbet så jag orkar de två sista arbetsdagarna innan dansen. Tänk om det kunde vara lördag NU.

Är precis nyklippt! Lars kusin Jennie har vart här och fixat till mig :) Känns så skönt. Känner mig som en ny människa ;) Nästan iaf. Nu ska jag byta om och steka upp lite kroppkakor. Sen ska jag visa systers lägenhet på Teg för några intresserade. Hon har fått eget i Stockholm nu. Jag är så glad för hennes skull, men nog är det bra tomt utan henne också. Syskonen och familjen är klart det viktigaste man har! Får lite tid med mamma ikväll också, det var längesedan. Blir att åka på ÖB efter det och köpa mig en skohylla!

Fick alla mina bilder på posten idag! Det blir kanske att ta tag i det ikväll :) Det är så kul med lite pyssel. Fick räkningar också, det är väl inte fullt lika roande.. men de ska jag också ta tag i sen! Over n' out.

18/09

Grattis Hanna till lägenheten. Jag är så glad för din skull.

Oj oj, idag är Frida trött. Har precis tagit mig upp efter en längre powernap! Under den timmen hann tre stycken ringa mig :P Men de var rätt bra, för nu tog jag mig ju upp igen. Ska strax hoppa in i duschen för snart kommer Ida. Vi ska ha myskväll.. tänkte nog baka eller så tar vi oss en mysig höstpromenad eller nånting. Det blir bra i vilket fall som helst. Måste bara ta mig härifrån så jag tar mig för allt jag skulle hinna innan hon kommer ;) Lite middag skulle inte heller sitta helt fel.

Kommer få en skitlön denna månad. Jag hade det på känn! Jag tog ju en del obetald semester. Ångrar det verkligen inte, för jag har haft en underbar sommar. Men de blir nog halvknapert.. fast å andra sidan är det ju alltid så, tre av fyra veckor varje månad. Jag har iaf skickat in 280 bilder från sommaren på framkallning :) Ser fram emot att göra fint i albumen.

Morgonpass imorgon igen, och sen efter det blir det att klippa bort lite ruffs! Jennie (Lars kusin) kommer hit och ordnar det så snällt! Nedräkning till nästa helg nu, fem dagar till Gräsmyr! :)

17/09

Blev inte alls som planerat idag! Jag bytte pass för att komma hem tidigt, men det blev väl inte direkt så. Började 6 och skulle gått hem 15, men när han som hade kvällspasset var sjuk och ingen annan kunde jobba fick jag snällt stanna lite till.. Strax före 19 kunde jag äntligen stämpla ut! Allting var inte klart då, men min tankeverksamhet hade deffinitivt lagt av för länge sedan. Jag orkade knappt cykla hem, styrde den framför mig och försökte glömma den jobbiga hemvägen med Marie i luren :) Det gick rätt bra. Jag tog mig ju hem! Och jag har tjänat fina stålar. Man måste ju snart köpa julklappar igen, så de behövs absolit.

Blir nog att ta en tidig kväll ikväll! Vi får höras mer imorgon. Då ska jag sluta klockan 12, sen följa Micke på möbelaffär och efter det ska jag umgås med Ida, min Ida. Blir nog en bra dag.

KRAM

16/09

Den här dagen har vart i en klass för sig! Allting känns jättebra och jag är på oerhört bra humör trots att jag sov dåligt, försov mig, glömde såväl stämpelkort som skjorta.. plus att jag har fått jobba häcken av mig bland 400 kg lax, med huvudvärk. Så lite gör så mycket! Men jag försöker stå med båda fötterna kvar på jorden!

Vet inte alls vad som händer ikväll. Egentligen har jag inga krav heller. Kanske bara ska vara hemma och ta det lugnt! Bytte pass imorgon, så jag börjar på morgonen då också. Det känns bra att få komma hem tidigt!

Här är planeringen för nästa vecka;
Måndag 6-12 : Umgås med Ida
Tisdag 6-14 : Träffa Jennie, klippa mig.
Onsdag 6-16 : Buggkurs del 4 av 7
Torsdag 6-14 :
Fredag Ledig : Tandläkaren
Lördag 6-16 : Gräsmyr
Söndag 14-22 :

15/09

Vips är allting för bra för att vara sant. Jag ligger lågt men ändå svävar jag! :) Tack till alla som försöker förstå, jag förstår om det inte är lätt med mig. Jag bangade dansen, bara sådär. Helt plötsligt var det inte viktigt längre.. Jag satsar på Gräsmyr till helgen! LYCKA. Jag hoppas få träffa folket ikväll. My oldies. Men nu ska jag göra matlådor.. Min lägenhet är fylld med positiv energi! :)

- -

Imorse insåg jag att hösten verkligen(!) är här. Imorse saknade jag mina långkalsonger, trots att jag hatar det klädesplagget. Löven har gulnat, gräset var vitt och under natten har det allra troligast vart minusgrader. Med vantar, mössa och halsduk frös jag ändå på vägen till jobbet. Men så ska man hem och så har man plötsligt byltat på sig alldeles för mycket! Knepig årstid. Nog för att det är rätt mysigt med höst och mörket om man får vara inne. Helst inrullad i en mysig filt, framför med en bra film. Och så tända ljus såklart!

Syjuntan igår blev såklart lyckad. Johanna firade vi lite i förväg! (Grattis på din dag idag!) Annika vet hur man gör för att stöka av bordet på ett sätt som inte är så jobbigt ;) Jag hade brunast mage och Ida ska lära sig sticka! En sån kväll som bara vi kan, med såväl skratt som tårar. Älskar er tjejer, mer av det goda! Tack.

PG lämnar Barbados och jag hinner inte träffa honom innan han hoppar av. Jag förstår såklart, men det är trist när bandet splittras. Mina gudar från förr! Så är det verkligen. Det gör ont i hjärtat. 27 oktober i Östersund ska jag & Linnea träffa dem igen. Ett halvår sen sist för min del, så det ska bli kul! Och den nye keyboardisten ska välkomnas såklart! Party party, va? Nu laddar vi upp, Linnea! Underbart :)

Nu ska jag ta och röja undan om det skulle vara så att härskapet från Övik får för sig att titta in i min lägenhet när de kommer för att hämta upp mig senare ikväll ;) Hoppas på en lyckad kväll med Stage.

14/09

Har vart ute och promenerat idag. Det var inte riktigt frivilligt till en början men jag njöt verkligen. Det var lite höstkallt och jag hade bra musik. Ungefär som när jag bodde hemma och gick till min favoritplats. Där kunde jag sitta ensam i timmar och bara njuta och tänka. Den platsen saknar jag faktiskt! Tror jag måste ta fler uppfriskande promenader nån annan dag. Well, fick iaf hem cykeln så jag kan cykla imorgon.. och ikväll. Jag ska strax åka iväg till Ida nu så ska vi möta upp Johanna och Annika klockan 17! Middag och syjunta hela kvällen sen :) Kan bara bli lyckat! Fredag imorgon, det gillar jag! Trots att det är jobbarhelg tyvärr..

- -

Ledig dag! Hade kunnat börja bättre. Katten skulle väcka mig halv åtta och gav inte upp i första taget. Till slut jagade vi varandra runt i lägenheten.. Ibland vill man bara kasta ut de små liven! Nu är hon jättesur på mig iaf. Jag ska inte tro att jag får ta på henne! Det är en tjej med sting, minsann. Men det är så jag har lärt henne.. Man ska veta vad man vill ;) Och på tal om det. Jag blir inte klok på folk, speciellt den manliga modellen. Det desperata folkslaget. Jag blir inte intresserad av killar som formligen försöker bjuda på hela sig och lite till. Jag blir tydligen bara intresserad av de jag inte kan få, hehe. Men, jag trivs som singel och förblir det ett tag till. (Detta är inte riktat till någon som jag vet brukar läsa, så ingen här behöver ta vid sig.)

Buggen igår var jätterolig! Men det var lite knepigt innan jag fick in de nya övningarna. Jag tror att det går bra för mig, men jag ska inte säga för mycket! Hade önskat att man iaf hade två träningar/vecka. Då tror jag att det hade hunnit ta sig lite bättre mellan gångerna. Sen hade jag önskat att tjejerna fick träna med killar som kan, och tvärtom. Det blir lätt kaos när ingen egentligen vet hur det ska vara. Men det går iaf framåt och det är roligt att man lyckas ta in lite iaf :) Skulle också vilja att vi fick träna till "riktigt" danstempo.. inte typ Blenders Animal. Sådana låtar buggar ju ingen till när man är ute!

Idag blir det att åka ned på stan, det var inte igår direkt. Tänkte lämna in min telefon.. fast egentligen vill jag inte för jag kan nog inte vara utan den :P Lånetelefoner är så tragiskt. Sen blir det iaf att äta middag hos Ida och umgås med bruttorna! Johanna fyller ju år imorgon :) Det ska bli mysigt att umgås ikväll, det var längesedan vi träffades alla fyra tillsammans.

13/09

Idag trodde jag aldrig att jobbet skulle ta slut. Eftersom datasystemet kraschade ihop i tisdags och inte har funkat har det strulat med alla leveranser. Vi fick fyra vagnar och annars brukar det vara minst fyra gånger så många. När allt var klart hade jag ungefär sju timmar arbetsdag kvar! Men tiden gick, konstigt nog finns det alltid saker att göra. Lämnade sedan cykeln på jobbet. Vet inte hur jag ska ta mig till jobbet på fredagmorgon, men jag orkar inte cykla mer. Usch vad less jag är på den! På tal om jobbet. Kunder!! Vem betalar inte 1:- för en förpackning Blodpudding? Jag vet en som gnällde och skällde igår och tyckte det var dyrt. Snåla kärring! Jag blir så less på folk ibland.

Hemma nu och tvättar lite kläder. Insåg igår att allting var smutsigt, trots att jag har egen tvättstuga i den här lägenheten. Konstigt hur sånt kommer sig! Börjar ha lite brådis nu för om en timme kommer min danspartner och jag har inte ens duschat efter jobbet ännu. Kan ju inte åka på buggen och lukta fisk! Om det funkade för att skrämma bort några personer skulle jag fara men jag tror det funkar dåligt tyvärr. Nog blir det dans på fredag alltid! Det vore trevligt om du kom L-E, men jag tänker inte låta dig syna min dåliga bugg ;) Tessan får bugga för min del också, eller hur T? :) Ska jag vara klar till buggkursen börjar är det nog dax att rappa på!

12/09

Idag köpte jag hem smågodis! Jag har faktiskt inte ätit sånt på över en vecka nu, så jag tänkte att när jag lix handlar mat kan jag köpa mig en påse ;) Jag har kommit över mitt värsta snaskande och ska inte falla tillbaka, men vilken lycka alltså! Godis har alltid vart min svaga sida.

Nu är den där värsta tiden på året. När det är kolsvart då man ska hem från jobbet! Jag avskyr det. Och nu efter gruppvåldtäkterna i förra veckan, än om de inte lyckades på den ena tjejen så känns det skitjobbigt att cykla uppför och i skog ensam på kvällarna. Önskar verkligen att man hade råd att köpa en bil. Men, det måste vänta om ingen vänlig själ tänker ge mig en. Det är ju så otroligt mycket annat som också kostar!

Tror nog att det blir dans på fredag iaf. Jag kan nog inte hålla mig därifrån. Och sen nästa vecka i Gräsmyr också. Jag mår då bra av dansandet! Det var längesedan jag kände mig så lycklig. Imorgon är det tredje gången på buggen. Jag har så svårt att acceptera att jag är dålig på det! Jag vill vara lika duktig som alla andra och även om jag vet att det inte går, tycker jag det är pinsamt att behöva visa mig dålig. Undrar just hur lång tid det kommer ta innan man kan använda sig utav den ute?

Nä, ska surfa vidare sen är det nog hög tid att krypa till kojs! Jag har min enormt jobbiga dag imorgon, 6-17! Usch. Finns inte ord för hur mycket jag skulle vilja vara ledig ett tag.. typ åka utomlands eller nått! Men..

KRAM

11/09

Imorse ville jag verkligen bara ligga kvar! Jag kände hur stel jag var i ryggen och min vad gjorde fortfarande ont. Men jag kunde leva med att jobba när jag insett att jag för en gångs skull skulle få stämpla ut igen redan klockan 12. Något haltande klarade jag dagen utan bekymmer. Väl hemma deckade jag.. och har nu tagit igen tre timmar iaf! :) Oerhört nice.. och imorgon har jag dessutom sovmorgon!

Det var ingen farlig hjärtesorg igår. Jag blev besviken för stunden, men det är bara att låta tiden gå. Jag kan hantera situationen! Sen visar sig resten, det är jag övertygad om.

Ska nu duscha och fixa mig för ikväll blir det middag i Brännland med massa vänner och sen ska det bli bowling eller någonting annat trevligt :) Ser verkligen fram emot att få träffa Anders.. och Marie sen! Jag har så mycket vi måste prata om ;)

Boogarts avskedsspelning i Gräsmyr! Jag har biljett.

10/09

Söndagkväll! Frida är helt slutkörd efter en helg som bara kan sammanfattas med goda ord. Eller där ljög jag. Jag återkommer till det senare.

I fredags rullade vi ned till Övik strax före 15, vi fick byta om hemma hos Mickes föräldrar. Vi hann också med att träffa Anders en jättekortis. Vi hämtade upp en tredje tjej och kom väl förberedda för dansmarans första kväll, min första mara dessutom. Första kvällen spelade Blender, Highlights och Zlips. Jag kan ju aldrig jämföra mig med de tre proffs jag bott med i helgen, men danserna gick bättre och bättre allt efter att danstimmarna gick. De två gånger jag försökte mig på buggen blev stora floppar! Mitt ögongodis kom och jag var glad och lycklig. Klädvalet sedan.. Jag hade visserligen valt en något utstickande klänning, men jag förvånades över hur många som först var tvungen "ta en titt" innan de bjöd upp. Vissa människor tittade mig inte ens i ansiktet! Efter dansen földje jag med Therese och Örjan hem till Moliden där jag var inackorderad för helgen tillsammans med ännu en dansant och trevlig man från Östersund. Tack så mycket för allt, sällskap, mat osv! :)

Under lördagen tillbringade vi halva dagen på Paradisbadet. För alla som undrar och har påmint mig så.. jag svalde inte en droppe! Bubblade och försökte ta hand om kroppen för kvällen. Men jag var ju också tvungen att åka lite rutchkanor ;) Än är man väl inte vuxen. Inte på riktigt iaf. Sen blev det god middag på Kinarestaurang innan det bar av till kväll nummer två. Detta var första gången på väldigt länge som jag skulle dansa i byxor! På scen stod Boogart, Perikles och Wahlströms. Och de sistnämnda var precis lika dåliga som för fyra år sedan när jag hörde dem sist. Det blev en lika sen kväll denna dagen, så nu har jag verkligen vänt dygnen. Gått isäng två nätter strax före fem och imorgon ska jag upp den tiden! Kändes väl inte så lockande måste jag säga. Är faktiskt chockad över att jag inte har mer krämpor efter helgen.. En vad gör väldigt ont, lite ont i nån höft, lite blåsor och onda trampdynor. Men herregud! Det borde vart mycket värre. Jag fixade hela helgen iaf och nog blir det fler maror alltid!

Det hopp som tändes under helgen har raserats och Frida är hjärtekrossad. Nästan iaf. Jag tror att allting är nedlagt. Jag vet inte riktigt själv. Har kanske haft det oförskämt bra länge nu, det är väl dax att få känna sig ensam och ledsen ett tag. Jag tror på att låta tiden gå. Bara vänta och se. Hoppet överger mig inte ännu..

Tröttheten gör sig allt mer påmind. Jag kommer nog på mycket mer att berätta efter att jag fått igen lite sovtimmar! Iaf vill jag säga TACK till alla för en jättetrevlig helg! /Frida

08/08

Sådärja! Nu är helgen här. Vaknade före sju och hade stora problem med att somna om trots att jag vart vaken halva natten och bökat med allt från hårfärgning till diskning. Nu tvättar jag sängkläder, ska städa och packa ihop sakerna. Det blir så att vi åker om H&M innan vi åker så jag får mig mina linnen till en av dagen. Kanske blir det ändå klänningen ikväll. Och byxor imorgon. Det är nog mest för mig det spelar roll ändå. Singelproblem som Örjan kallade det. Jag kan nog hålla med ;)

Antagligen blir det ingen blogg förrän sent söndag eller måndag. Jag har inte direkt planerat hemresan än, så jag vet inte när jag kommer hem! Men det visar sig :) Jag är inte direkt nervös över att bli kvar i Övik, det rullar ju säkert fler än en bil uppöver. Och annars finns ju bussar.

Önska mig lycka till nu! Jag hoppas mina ben orkar :) /Frida

07/09

Jag är värdelös på ta tag i saker! Visserligen hatar jag att vara klar för tidigt så att man måste fördriva tiden. Nu gör jag tvärtom istället ;) Det passar mig bättre! Har iaf diskat, tvättat och börjat plocka fram vissa saker som ska packas ned imorgon! Har fortfarande inte bestämt kläder för den ena kvällen. Jag vet inte huuur jag ska göra! Får nog ringa min personliga coach Marie imorgon så någon kan bestämma åt mig :) Annars får jag fara och köpa linnet jag kikade på idag.. Det ska nog lösa sig hoppas jag.

Sitter och lyssnar på min käre Magnus. God, I miss that man! :/ Hursomhelst är jag oerhört peppad på morgondagen. Det kan bara bli bra! Skulle vara kul om man klarade en buggrunda, det skulle förstärka mitt självförtroende oerhört efter gubben på kursens utlåtanden.. men samtidigt är jag nog för feg för att ens testa.

Nu vill katten gå isäng. Jag tror jag ska lyssna på henne! Godnatt.

- - -

Igår var det buggkurs igen, nummer två utav sju. Jag ville inte gå hem! Så otroligt kul det kommer bli när man kan mer! För nu har jag fullt sjå med att veta åt vilket håll jag ska snurra ;) Men, de verkar ändå tycka att det går framåt för mig och det känns kul :) En äldre herre på dansen gjorde mig dock lagom frustrerad, eller ärligt talat.. skitarg! Jag ville bara puckla på honom. Han skyllde hela tiden på mig när saker gick snett, han sade nedvärderande saker och var allmänt överlägsen hela tiden. Saken var dock den att jag tycker inte att sådana som totalt saknar taktkänsla bör uttala sig! Fick iaf upprättelse när en av ledarna kom och försökte få honom att förstå vem det egentligen var som hade problem med stegen. Och.. Det var inte jag. Jag är aldrig långsint, men jag hoppas slippa honom så mycket som möjligt på resterande kurstimmar.

Nu är det inte ens ett dygn tills jag är nere i Övik! :) Jag har längtat så mycket och ja, det finns kanske mer än en anledning ;) Jag har köpt hetaste klänningen, men kan inte avgöra vilken dag jag ska ha den.. och vad tusan ska jag ha den andra kvällen? Emellanåt är jag inte äldre än 16, nipprig och fjollig. Men emellanåt vill jag vara det också, nipprig alltså! Jag vet förresten vilket som är Sveriges fulaste, men kanske gulligaste ord. Betuttad! :)

Ska ta tag i allt som måste göras inför imorgon nu! Tusen tack Ida för hjälpen med Kisse! Hinner kanske med en blogg imorgon också. KRAM

06/08

Jag tror jag har hittat världens sämsta ordspråk. Iaf enligt min mening. "Äventyr är summan utav misslyckad planering" Jag håller inte alls med! Äventyr är väl snarare (oftare, iaf) något man utsätter sig för? Någonting man nånstans vill upppleva, men kanske egentligen inte törs. Typ min bergsklättring i Norge. Det var äventyr i allra högsta grad. Jag fattar fortfarande inte att jag verkligen gjorde det!

Igår var verkligen en fullbokad dag, så också idag och imorgon! Det där med att sova bra inför helgen, det går rätt dåligt och helgen närmar sig ju läskigt fort. Igår solade jag iaf igen och idag trodde en kille på jobbet att jag vart utomlands. Jo, jag tackar :) Men så brun är jag inte. Idag är det buggkurs igen, jag är nervös! Men det ska bli kul iaf. Jag har dock bestämt mig för att inte testa grundstegen under helgen, hehe! ;) Imorgon sen är det jobb till 15 sen blir det en massa förberedelser för helgen.. städning, diskning, packning.. klädval (!!!!)

Har börjat känna trycket över ryggen igen, gallan alltså. Nu spökar det igen! Jag håller tummarna att allt går vägen i helgen. Jag får vara sparsam på vad jag stoppar i mig och lyssna på kroppen så ska nog allting lösa sig. Men så drygt att det kommer igen nu, just lagom till denna helgen. Varför?! Suck.

Nä, det här har jag egentligen inte tid med. Måste skynda! Puss

04/09

Det var härligt att få hälsa på Lars pappa! Vi surrade en stund, åkte och handlade och besökte Lars farmor, allt kändes precis som vanligt vilket var skönt. Nu sitter jag hemma och spelar betapet och lyssnar på Micke & Molle :) En mysig saga som jag gillade som liten.. och jag gillar den fortfarande. Den berör fortfarande ;)

Jag kommer nog bli en godtrogen mor. Jag lät katten gå ut idag igen. Ställde saker ivägen så hon inte skulle kunna rymma. Men, när jag kommer ut är hon på väg och när jag säger "Nej!" tämligen springer hon över fönsterbläcken och över till grannen. När jag nästan fått henne att lyssna lyckas grannens katt se henne och då är det ju kört. Inte vill hon ha nått godis då inte! Jag fick vackert gå över och fråga om dom hade besök på balkongen. "Jo, jag höll på skita ner mig när jag insåg att det var någon där.." sa killen, som satt och såg en film tillsammans med sin flickvän. Nu får Kisse vara inne tills jag fixat nått nät eller liknande så hon inte kan rymma fler gånger.. Det blir ju så pinsamt!

Sovmorgon imorgon. Ska bli riktigt skönt! :)

- - -

Jag ser så mycket fram emot helgen. Jag kan knappt tänka på någonting annat! :P Det är tur att jag är lagom fullbokad iaf. Idag efter jobbet köpte jag iaf ett par skor så jag har några att ha i helgen. Nu ska jag strax slänga mig i duschen och sedan cykla iväg till Lars pappa. Ska bli trevligt att träffa honom. Saknar honom faktiskt! Imorgon är det kvällsjobb som gäller, kanske en till solning efter det ;) Onsdag har jag heldag igen 6-17 :/ och sen är det buggkurs på kvällen. Sen är det vips torsdag och då måste jag packa och förbereda för helgen.. för på fredag runt 15-tiden ska jag & mitt danssällskap från Umeå rulla söderut. Tror veckan kommer gå ruskigt fort faktiskt! Och det gör ju inte mig någonting ;)

Måste bara berätta vad som hände igår. Det kanske är svårt att förstå för de som inte vart hos mig, men jag ska göra mitt bästa för att förklara. Min lilla baby (Kisse) ville gå ut, men jag sa att det egentligen var för sent för det ;) Efter lite gnäll så gick jag med på att hon skulle få vara ute, en liten stund. Började efter en tag sakna henne och hur mycket jag än ropade kom hon inte. Det gör hon alltid annars! Jag sökte exakt överallt och när hon inte ens var hos grannen (är bara ett plank mellan våra balkonger) var jag säker på att hon trillat ned och låg skadad någonstans. Ut i regnet i sandaler sprang jag, jätteorolig! Väl på baksidan, tittade jag upp mot balkongen. Och vem får jag syn på? Två fönster bort, borta på den andra grannens fönster sitter hon! Hon har vandrat iväg på fönsterbläcket, några ynka centimetrar(!) med flera meters fallhöjd. Jag ropar "Vad gör du där?" Och får ett mjau till svar. När jag sedan säger "Hur ska jag få ned dig därifrån har du tänkt? Gå hem!" går hon helt obrydd tillbaka via fönsterbläcken och hoppar in på balkongen igen. Min katt är inte som alla andra! Verkligen inte. Nu törs jag inte låta henne vara på balkongen mer, nästa gång åker hon väl utför stuprännorna ned till barnen för att leka..

Nä, nu har jag brådis! Kram Hej!

03/09

Igårkväll umgicks jag med Sävarfolket. Vi såg nån blodig pangpang-film, inte alls min melodi. Jag blundade halva filmen, men jag fick iaf träffa alla och det var trevligt :) Ikväll ska jag äta med Lars och sen ska vi sola lite, håller ju på tappa brännan nu och sen vill man ju vara snygg till nästa helg! ;) Ska bli så kul att stanna i Övik under hela helgen! På lördag skulle vi följas på Paradisbadet också, tror det blir en höjdarhelg :)

Har fått bort alla kartonger nu! Underbart. Jag vet att jag inte är snabbast ;) Hehe. Nu måste jag bara upp med de sista tavlorna, få hit ett soffbord, en bokhylla och ett nytt överkast så börjar det nog ta sig.

Ska baka idag tänkte jag. Sen ska jag cykla förbi Ida i hennes nya lägenhet! Ska bli kul att se :) Efter det måste jag ned på Maxi och handla till middagen. Trodde jag hade allt, men det saknas ju hälften. Sen kan man ju passa på när man får skjuts hem med grejerna. Det är guld värt att slippa kånka dem på cykeln. Det blir tacogratäng iaf.. Lars mammas recept. Huur gott som helst! :)

02/09

Åh vad underbart! Vilken sovmorgon. Klev upp först nu och klockan har passerat 14 :) Kvällen igår blev mycket mycket lugn. Det blev nån cider, sen utgång på Corona och Tältet! Det blev rätt lyckat, ville ta det väldigt lugnt med tanke på förra festen. 89:- hem med taxi sen, ganska perfekt pris tycker jag.

Idag finns flera bud. Utgång vilket jag tackade nej till. Men antingen blir det Lazerdome, eller så blir det filmkväll med brudarna. Har inte riktigt bestämt hur jag ska göra. Det blir nog bra vilket som iaf.

Har nu bytt bort hela nästa helg och åker till Dansmaran båda kvällarna :) Det ska bli en upplevelse! Alla säger att man måste stanna hela helgen för att ha upplevt den på rätt sätt.. så okej då! ;) Örjan och Therese är gulliga och lånar ut en sängplats under helgen också så det känns jättebra faktiskt! Hoppas jag bara orkar med alla timmars dans. Det blir ju som två hela arbetsdagar, två dagar x 8 timmar! :)

Nä, nu ska jag ta tag i dagen! Kram!

01/09

Ikväll är det partaj i Brännland. Plötsligt verkar det som jag blir ensam tjej :( Men jag har ju bra sällskap av jobbarkompisar så jag ska nog överleva ändå! Hoppas på utgång sen, det vore roligt. Var ju evigheter sedan jag var ute på krogen. Hoppas få träffa lite gött folk ute! :) Köpte iaf nya byxor igår så det blir väl att ta dem. Men jag har ingen aning vad jag ska ha mera. Ska ta och börja göra mig klar typ nu, så jag har gott om tid att byta om och äta och allt sånt där. Har mobilen med, det är ju bara att ringa! Kom ut till oss om ni inte har nått för er..

Blir iaf inte Matfors imorgon, jag känner att jag ska spara pengarna till nästa helg! Kan ju inte påstå att jag är jätterik direkt. Inte denna månad heller ;)