28/02

Jag blir så rastlös när jag är ledig! Det är helt fruktansvärt. Sitta vid datorn är ju inte roligt hur länge som helst och folk är ju vanligtvis inte lediga mitt på dagen. Idag åkte jag iaf ned en stund på stan och strosade runt. Hem åkte jag för en gångs skull några hundralappar rikare, det eftersom jag lämnade igen jeansen jag köpte förra veckan. Flickorna hade fullt upp ikväll, så middagen fick vi skjuta på. Jag gjorde dock supergod pangasiusfilé till mig själv :) Ikväll har jag vart hos Lars och hälsat på och nu ska jag ta ytterligare en match i betapet. Till helgen blir det att jobba söndag, men jag fick iaf ledigt lördag :)

Det äkta miraklet är inte att gå på vatten eller i luften, utan att vandra på jorden.

27/02

Det är inte alls lika roligt att hålla snyggt i en lägenhet som man snart ska flytta ur. Men nu när flytten blev framskjuten var jag illa tvungen. Lägenheten såg ut som en bombnedslag så igår fick jag ägna kvällen till städ och tvätt. Men först deckade jag med benen utanför sängen och sov så en timme. Lite sömn, mycket jobb. 

Jag & Hanna planerar för utlandsresa i maj. Det lutar mot Tunisien men vi har inte lyckats bestämma oss helt än. En vecka i värmen är precis vad jag längtar efter.. men det kostar ju därefter också.
> Hoppas du har det bra Linnea!

Har gått igenom lite gamla dagboksanteckningar och igår rotade jag fram mina album. Egentligen är det ganska dumt. Hela natten har jag drömt och det påverkar mina tankebanor till max idag. Visserligen har livet gått i vågor, men jag saknar den tid i mitt liv när allting kändes enkelt. När man inte behövde tänka, när saker ordnade sig ändå och bara festligheter upptog ens tid. Men det är väl såhär att vara vuxen ;)

Det är dax för mig att byta om och börja knata mot jobbet! Texten nedan är värd att läsas. Kram Hej



WENT TO A PARTY, MUM

I went to a party,
And remembered what you said.
You told me not to drink, Mom
So I had a sprite instead.

I felt proud of myself,
The way you said I would,
That I didn’t drink and drive,
Though some friends said I should.

I made a healthy choice,
And your advice to me was right,
The party finally ended,
And the kids drove out of sight.

I got into my car,
Sure to get home in one piece,
I never knew what was coming, Mom
Something I expected least.

Now I’m lying on the pavement,
And I hear the policeman say,
The kid that caused this wreck was drunk,
Mom, his voice seems far away.

My own blood’s all around me,
As I try hard not to cry.
I can hear the paramedic say,
This girl is going to die.

I’m sure the guy had no idea,
While he was flying high,
Because he chose to drink and drive,
Now I would have to die.

So why do people do it, Mom
Knowing that it ruins lives?
And now the pain is cutting me,
Like a hundred stabbing knives.

Tell sister not to be afraid, Mom
Tell daddy to be brave,
And when I go to heaven,
Put ”Daddy’s Girl” on my grave.

Someone should have taught him,
That it’s wrong to drink and drive.
Maybe if his parents had,
I’d still be alive.

My breath is getting shorter, Mom
I’m getting really scared.
These are my final moments,
And I’m so unprepared.

I wish that you could hold me Mom,
As I lie here and die.
I wish that I could say, ”I love you, Mom!”
So I love you and good-bye.


25/02

Har precis ätit en apselsin och druckit ett glas vatten. Jag har några minuter kvar av dagens sista rast. Mina ögonlock har börjat kännas lite tunga. Jag tror jag kanske sovit lite för lite i helgen ;) Men på tisdag och onsdag lyxar jag till det med sovmorgon iaf och det blir riktigt, riktigt härligt. Innan jag åkte på jobbet idag började jag gå igenom gamla dagboksanteckningar. Nu längtar jag hem till att fortsätta :) Men först ska jag ned och städa charkrummet, putsa upp grillen och köra pall... Over n' out.

- - -

Så har snart helgen passerat. Det har vart en fullspäckad sådan. Fredagen blev ju som den blev med jobb på min lediga dag. På kvällen var det dans till Blender på Ersboda, och med det bandet på scenen kan man inte klaga. Däremot liknade värmen i lokalen mer en överhettad bastu vilket innebar lite mer vila än vanligt. Det blev drygt tre timmar sömn innan jag skulle börja jobba på lördagen. Men det var inga bekymmer, dagen rullade på ändå och ut stämplade jag alldeles för sent ännu en dag. Jag hann i princip hem och igenom duschen innan Malin, Anton & Torbjörn anlände. Vi åkte på Droskan och åt buffé och sedan vidare till Torbjörn för lite fest. Dit anlände lite mer folk och vi gick sedan allihopa ut på Nattis. Där var det till en början lite torrt men det ändrades rätt fort och min efterlängtade utgång blev kanonlyckad! Bäst av allt är att jag klarade mig från att bli bakis. Men det hörs ju på rösten vad jag gjorde igår ;)

Nu ska jag ladda min mp3 med lite bra musik och göra mig klar för att jobba! Är hemma igen efter 22.30.

23/02

Snart åker Linnea utomlands, det är bara en timme tills deras tåg går mot hufvudstaden. Jag är så avundsjuk att de imorgon befinner sig på varmare breddgrader, men framför allt så vet jag inte HUR jag ska klara mig utan henne i en hel vecka. You're my sunshine, baby.

Min lediga dag hade jag som väntat inte alls problem med att fylla. Strax efter klockan 10 var jag på jobbet. Det blir sällan som man tänkt sig! Men efter lite fix så kunde jag lämna jobbet efter 13. Kan avslöja att jag kommer vara med i båda lokaltidningarna nästa vecka :) Jag träffade mamma på eftermiddagen och sen har jag sett till att roa mig med att sätta sprätt på lite pengar! Jag lyckades bra idag också, hihi :) Ikväll blir det dans på Ersboda och jag har knytit på skorna och valt kläder, men jag ligger lite efter i planeringen så jag ska strax slita mig härifrån! Jo, jag VILL gå ut imorgon! Är det ingen som tänkt sig ut? Please?

Tänk på vad du säger, så du inte säger vad du tänker.

22/02

Flytten är framskjuten till 1/4. Så det är här ni ska besöka mig i en månad till :) Bara så ni vet.

Igår var jag obotligt trött och somnade framför OC! Sånt händer ju inte ;) Utbildningen har vart intensiv men lärorik och rolig! Det känns som att jag står stadigare och trots att jag vart frustrerad och inte riktigt fått ihop alla pusselbitar började jag idag sakta lägga pusslet och inse att det troligen blir riktigt bra i slutändan. Den nye killen har idag börjat sin inskolning och jag har börjat rota i en del intressanta saker att ta itu med!

Gårdagens konstverk
fiskdisk

Jag har nu en helt ledig eftermiddag att fylla och en hel morgondag också! (Hjälp, jag är ledig!) Morgondagen känns inte som några bekymmer, det är ju faktiskt löning ;) Och dans på Ersboda också. Däremot ska jag genast börja rota i vad kvällen har att erbjuda! 

"Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta"


20/02

Jag är alldeles tjock i skallen. Ja, nästan gråtfärdig efter utbildningens första dag. Det trots att jag lyckats ta in allt, klarat alla moment, fixat en hel massa nya saker, klarat hemläxan och även fått skina lite emellanåt. Dagen har vart jätterolig och lärorik på alla sätt! Men mina tankar springer dock iväg och jag stressar upp mig för framtiden. Det krävs en hel del för att detta ska bli bra och det hänger på mig. Men det ordnar sig! Imorgon väntar de delar av utbildningen (ekonomi) som jag verkligen behöver lära mig så det är dax att sova så jag är pigg imorgon. Jag åker tidigare och har lovat stanna efter utbildningen, så.. den som lever får se när jag är hemma. Men för kvällen imorgon väntar ändå bara tv-soffan! OC, TopModel, Lustgården.. :)

Framgång ger vänner, motgång prövar dem.

19/02

Igårkväll överraskade mamma, pappa och lillebror. Jag visste inte att de kunde vara så spontana, men jag uppskattade verkligen deras besök! Det är ju rätt sällan som de tittar förbi bara sådär och jag är ju rätt usel på att åka hem. Men imorgon på fettisdag tänkte jag faktiskt åka hem några timmar efter jobbet.

Idag har det vart rätt mycket att stå i, plötsligt hade jag slutat men hade massor kvar att göra. Det blev lite övertid för att förbereda för morgondagen. Jag är rätt nervös för utbildningen. Men det ordnar sig säkert. Ska bli kul att göra lite annat i två dagar och min rygg kan nog behöva det. Jag har faktiskt riktigt ont! Jag vet att jag är knäpp, men jag hinner få för mig att jag har allt från bara onda muskler eller en inflammation till cancer eller fel på lungorna ;) Hursomhelst, det är nog ingenting av dem.. utan bara en otränad rygg.

Avslutar med att dela ut en massa gratulationer! Först till Marie & Catrine som fyller 25 år idag! Jag saknar er tjejer! Sen till min kollega Jenny som fick en son igår, och till Sofia som väntar tillökning i april.

Nu blir det fruktsallad!


18/02

Sådär. Då lider helgen än en gång mot sitt slut! Och den första tanken är att helgen gick alldeles för fort.. den andra att det är två veckor till nästa lediga helg. Men har jag tur vid schemabytet så får jag tre lediga helger i rad sen :) Det ger inga pengar, men det skulle kännas enormt härligt!

I fredags var jag jättesugen på att gå ut, igen. (Jag måste nog göra det snart!) Men eftersom jag skulle till Brån på natten så insåg jag till slut att det kanske var smartast att hålla sig lugn. Istället umgicks jag med Mattias och Hans. Det var jättelängesedan jag såg dem båda så det var mycket trevligt :) Vi fikade en massa onödigt gott och såg Happy Feet.. den hade några ljusa partier men jag vet inte riktigt om jag gillade den. Helena ringde strax före midnatt och sen gick färden ut mot Brån.

Det blev en rätt tidig morgon på lördagen, klockan var nog inte mer än åtta då den lille solstrålen tittade in. Vid frukosten bestämde vi oss för att åka till mormor och morfar eftersom ingen av oss varit dit på länge. De blev jätteglada att vi kom och det var roligt att träffa dem igen! Läsa mormors veckotidningar, sitta med morfar på sängkanten och fika såklart ;) På vägen därifrån stannade vi till i Vännäs för att äta och handla innan vi återvände hemåt. Jag hamnar alltid i någon sorts dvala när jag befinner mig där ute på landet och somnade med David till Bolibompa. Vaknade upp lagom till Melodifestivalen. Och jag förstår att alla säkert undrar vad jag tycker om den..  Iaf alla dom som inte frågade vid sms redan igår vill säga ;) Jo, jag är besviken att Magnus inte gick vidare. Men bara av den enkla anledningen att finalen i Globen inte längre känns lika viktig. Låten var inte stark nog tyvärr men jag tror mig kunna överleva det, faktiskt :)

Idag har vi vart ute i snön under förmiddagen och efter lunch så åkte jag tillbaka till stan. Jag har pussat lite på kisse och sovit lite på sängen, så nu ska jag försöka vakna till verkligheten och förbereda för en ny vecka. En hyfsat full vecka väntar med utbildning tisdag & onsdag. Jag börjar känna mig nervös för den. En ny person skall inskolas och det är jag också lite nervös för. Sen kommer helgen och den har jag inte funderat klart över än. Antingen blir det dans och utgång, en av dem.. eller ingenting alls. Det visar sig!

Jag har förresten namnsdag idag :)

16/02

I förrgår besökte jag några konkurrenter. Man känner sig som en bov när man springer runt och memorerar priser och annat som kan vara intressant. Jag var hungrig och köpte bananer. Från mitt konto drogs 22,88:- för dessa. Men från samma ställe passade de på att dra ytterligare 208:- från mitt konto för något jag inte köpt. Det var bara tur att jag upptäckte det igår när jag betalade några räkningar. Jag hade ju inga bevis! Men ett bra minne vilket räddade mig! Tänka sig att jag memorerade både kassans nummer och kassörskans namn. Det kan hända att jag just fick bekräftat att jag studerar min omgivning rätt väl ;) Dagens plus går helt klart till den vänliga och hjälpsamma kvinnan som kollade upp detta, erkände misstaget och fixade tillbaka mina pengar. Dessutom fick jag kompensation i form av choklad :)

Well well..
Äntligen helg. Fredagar går alltid lika fort. Det är fullt upp från morgon till eftermiddag, och så även idag. Men jag tycker om det. Då får man ju gå hem nångång ;) Bäst av allt var att mamma var i stan så jag kunde bara plocka på cykeln på cykelstället och ta mig hem. Helt oansträngd. Nu väntar dusch och middag och sen ska jag försöka fortsätta packa några lådor. Senare ikväll, antagligen rätt sent, åker jag till Brån och stannar sedan där till söndag. Jag tycker om att vara där och ser fram emot att känna lugnet på landet.

Trevlig helg!

15/02

Åh herregud! Jag hade ingen aning om att jag ägde såhär mycket grejor! Och jag inser att jag har en hel del kläder! En hel del verkligen. Men jag tycker om kläder så det gör mig ingenting :) Jag har snart fyllt de tio lådor jag tog med mig hem idag och ändå syns det inte ens. Det kommer nog bli oändligt med lådor innan detta är klart. Kanske tur att jag började nu, för jag har redan insett hur trist det är att packa ;)

- - -

Jag har blivit bjuden på bröllop! Jag som älskar sånt. Det är iofs inte förrän till sommaren, men ändå :)

Vi fick nya scheman idag. Och jag blev riktigt arg och besviken! Allting blev verkligen till min nackdel, massor med kvällsjobb och en jobbarhelg som verkligen inte liknade någonting. Jag kunde inte vara tyst och det var nog tur. För det slutade lyckat även om jag på det nya schemat nu kommer jobba "fel" helger.

Sitter och söker biljetter till Melodifestivalen! Det är ju så underbart att vara på plats. Det gäller ju bara att vara kall så man inte får betala överpris, folk är ju inte dumma tyvärr. Får se också om jag lyckas övertala min kära syster att följa med, hade ju velat vara på plats på lördag. Annars blir det nog finalen i Globen även i år. Om jag inte bestämmer mig för utlandet istället. Idag kom första katalogen hem i brevlådan :)

Idag har jag fått hjälp att få hem en massa bananlådor. Så ikväll påbörjas ihop-packningen av lägenheten. Jag vet ju inte säkert än om det blir 1 mars men jag måste ju utgå från det så det inte blir någon otrevlig överraskning dagarna innan. Det är trots allt en hel del jobb och nu ska jag ju klara packningen, städningen och inflytten helt själv, (med viss bärhjälp hoppas jag!). Ska försöka få ned allt sånt som jag ändå inte använder så ofta, men nån låda får jag nog spara till kisse, för hon älskar labyrinten av alla kartonger. Har kikat på en liten kompis till kisse nu när jag får större. Men jag vet inte än om det är en bra eller dålig idé.

Nu ska jag lyssna på alla underbara mysdanslåtar som är med i nomineringen på
Lejondans :)

Den som aldrig gör en dårskap är inte så klok som han tror.


14/02

Idag ska man kramas och ta hand om varandra! Jag hoppas ni alla gör det och visar er uppskattning jämte alla era nära & kära :) Jag vill iaf passa på att skicka en kram till alla er som vill ta åt sig!

Tänka sig. Jag fick gå tidigare från jobbet idag! Helt underbart. Det betydde iofs inte att jag skulle komma mig hem tidigare. Stämplade ut fem men har ganska precis kommit innanför dörren nu och klockan är snart nio! Fuck. Jag inser just att jag missat OC! :( Jag som inte missar ett program! Det får lov att bli reprisen på fredag istället. Klockan nio ska jag slå mig ned framför Lustgården.. och äta middag.

Mamma hämtade mig på jobbet och medan hon skulle till frissan passade jag på att shoppa lite! Hittade en söt skjorta. Men jag vet fortfarande inte om jag är en skjortmänniska! Men den var söt och jag kunde inte motstå. Jag blev sugen på fixa till håret lite och som tur var kunde Mia klippa mig också fastän klockan var jättemycket! Känns superhärligt. Men vi fick några gyllende idéer så det blir nog att återvända dit snart :)

Nu ska jag dumpa jobbarkläderna, fixa middagen och slå mig ned i soffan.

KRAM


13/02

Missförstå inte citatet nedan. Jag inser nu att det såg lite konstigt ut  -kram.

- - -

Vilken dag! Jag är helt slut! Vaknade tidigt och kunde inte somna om sedan. Maria och barnen kom lagom till lunch och efter lite spel och film med Alva, lite mys med Noel och massa surr med syster åkte vi sedan ned på Maxi. Jag checkade läget på jobbet, handlade och sen avverkade vi en del ärenden på Strömpilen. Nu har jag precis kommit hem och ska diska undan och påbörja middagen innan Lars kommer om en halvtimme. Men han får nog vänta lite på maten. Jag måste få sätta mig ned en liten stund och andas först.

Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

Barbados -Om du var här

12/02

Det går bra för mig med mina matvanor nu. Kroppen följer sakta med mig! Jag har dessutom gått till och från jobbet nu några gånger och det känns utmärkt. Funderar på följa tjejerna och träna i veckan också. Det vore roligt om jag kunde fortsätta känna denna motivation som jag gör nu! Idag har jag dock syndat.. jag har köpt alla hjärtans dag-godis, till mig själv :) Men dom finns bara en gång per år, så det så.

Dagen gick hyfsat smidigt idag, jag trivs med min nya tjänst. Det är lite extrajobb och några fler små utmaningar! Men det är roligt. Dagens samtalsämnen har också vart lagom seriösa och roliga :) Jag har bytt pass så jag blev ledig imorgon istället för torsdag. Det passar mig perfekt. Imorgon ska jag försöka träffa Maria om hon har tid och sen på eftermiddagen/kvällen kommer Lars. Till helgen är jag ledig men känner inte riktigt för att vara hemma. Hade en mängd ideér, däribland Stockholm och Östersund men slutligen bestämde jag mig för att åka ut till Brån och ta igen lite förlorad tid.

Veckan som följer är inte riktigt färdigplanerad ännu, men hittills ser det ut såhär.. 

Mån 9-15,
Tis Ledig, umgås med Lars
Ons 8-18,
Tor 12-18, följa tjejerna & träna?
Fre 6-15, Åka till Brån
Lör Brån
Sön börja packa i lådor

"Eld i hjärtat ger rök i huvudet"
Tyskt ordspråk

10/02

Sitter påklädd och väntar på att minutrarna ska gå. Jag ska äta våfflor hos Ida ikväll :) Och Johanna & Annika kommer också! Melodifestivalens andra deltävling är också ikväll, ett frivilligt måste för mig.

En pappa säger till sin son.
"Vet du vad det här är? Det är nam-nam-firre!"

Nog kan det vara så att man bör anpassa språket till små barn.  Men seriös, vad är det för fel på ordet fisk?


09/02

Jag har haft den skönaste lediga dagen på länge! Har verkligen känt mig ledig. (Jobbet ringde 'bara'  två gånger). Dagen började dock med huvudvärk, men den gick över rätt fort. Fick en hyfsad sovmorgon och sen slöade jag en timme eller två framför tvn. Hann också med att avverka både mer och mindre intressanta samtalsämnen med lillasyster i telefonen. Örjan ringde sen och befann sig i stan. Han kom förbi med sin nyinförskaffade bil och bjöd mig på en åktur. Vi åt även lunch innan han rullade hem med vrålåket.

I eftermiddag har jag fått spendera tid med mina pinglor. De hade inte ätit nån av dem när de kom så jag fick göra dagens goda gärning och bjuda alla på lunch. Vi hade jättemysigt och surrade tills öronen glödde. Glädje, sorg, skratt, tårar.. Det finns ingen som ni! Önskar bara vi vore bättre på att ses, det blir alldeles för sällan! 

flicks

Jag känner att det är fredag. Kroppen säger att det är dax för dans ;) Men jag tror själv att det blir väldans lungt. Har inte kollat kvällens utbud än, men tvn hade faktiskt en del intressant att erbjuda så det är mycket möjligt att jag sitter hemma.. en fredagkväll.. ja, jag vet.. men äsch, det kan vara skönt det också! :)

Den som fått ut mest av livet är inte den som levt längst, utan den som levt var minut.

08/02

Jag slutade egentligen tidigt idag. Jo, så var det med det.. Det blev drygt 1½ timmes övertid och jag lämnade inte stället förrän 16 iaf. Men ibland är det skönt att göra klart innan man åker hem. Mor & far var i stan så jag kunde handla innan jag åkte också :) Jag har verkligen jobbat på mina rutiner och har nu i en veckas tid ätit både lunch och middag. Och jag mår faktiskt mycket bättre!

Nu ska jag duscha och se till att diska undan. Imorgon ska jag bara njuta av ledigheten!


Saker jag tänkt på under arbetstid
Folk blir oerhört lätt ovänner när det handlar om dagens middag (skrattretande roligt att lyssna på!)
Äldre människor är totalt världelösa på att svara i sin mobiltelefon (otroligt irriterande, faktiskt)
Föräldrar är otroligt dåliga på lyssna på sina barn (vad är det som är så svårt?)

Saker du inte bör säga till någon i butik..
Det första man blir blind på är ögonen
Det man inte har i huvudet får man ha i benen

..och till dem som jobbar med fisk
Och du har fiskat hela natten, förstår jag?


07/02

Ikväll har jag ont. Ont ont :( Varje gång det blir så här velar jag mellan att plåga mig med obra mat så jag får åka in och få hjälp, eller att bara kvida och vänta på att det går över. Jag har inte riktigt bestämt mig än.. Blä.

- - -

Veckans jobbigaste dag är alltid onsdag! Och nu har jag överlevt den och ännu en svinkall morgon på cykel så nu känns allting bra :) Jag hade små, små känningar av gallan idag, men det gick över tackochlov. Nu har jag fått i mig lite middag, börjat tvätta och väntar på kvällens avsnitt av OC. Det verkar som jag får flytta in 1 mars och det känns super! Imorgon har jag en kort dag och sen är att jag är ledig på fredag :) Till helgen jobbar jag däremot och det känns trist. Men det finns mycket annat att glädjas åt! Och jag glädjs verkligen.

Nu ska jag ägna en stund åt min jamande och rastlösa katt.

Så länge man inte ger upp, har man ingenting förlorat.

06/02

Idag måste jag faktiskt få klaga lite! På vintern! På kylan! På cykeln! Imorse när jag skulle cykla till jobbet visade termometern -19 grader! Burr! Jag trivs att vara ute i snön när man slipper frysa, men det gjorde jag inte idag. Dessutom så hade cykelns alla växlar frusit. Men, vi går mot varmare tider..


Påbyltad (& kall!)


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig, här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

05/02

Jag trodde jag skulle vara totalt knäckt idag, men jag vaknade faktiskt glad och pigg och har inga större krämpor efter helgen. (Ok, det känns lite!) I lördags var det dax för danskväll nummer två. Blender, Perikles och Casanovas underhöll oss mellan 19-03. De sistnämda föll mig inte alls i smaken, men jag gick iofs aldrig in med en inställning att tycka om dem heller ;) Denna kvällen kände jag mig inte riktigt på humör till en början men det lade sig rätt fort och än om kroppen började på säga ifrån under de sista två timmarna så var kvällen mycket lyckad! :) Jag är jättenöjd med helgen men känner faktiskt att det kan vänta några dagar innan jag dansar ut igen. Fast, det känns säkert annorlunda redan till helgen ;)

Annars så händer det faktiskt saker. Ansvaret är numera mitt, det känns stort. Och om två veckor ska jag på utbildning. Hanna & Jonas har fått en gemensam lägenhet i Stockholm och förhoppningsvis flyttar jag om tre veckor! Men bland det största.. jag ska bli moster igen! :) Det är lika fantastiskt varje gång!

Nu ska jag duscha mig varm. 

Delad sorg, halv sorg. Delad glädje, dubbel glädje.


03/02

Efter viss kaos på jobbet igår kunde jag pga nästan obefintlig lunchrast åka tidigare än planerat till Övik. Och tur var nog det! Till Moliden kom jag strax före 17 och vi var sedan fyra stycken som skulle äta middag och göra oss klara innan den första danskvällen på Öviksmaran. Spelade igår gjorde Zlips, Date & Scotts, tre mycket bra band (söta pojkar!)enligt mig. Jag vet dock att vissa hade åsikter andra åsikter om just detta ;)

Jag jobbade på att inte ta ut mig alltför mycket igår eftersom kroppen till viss del inte mådde helt hundra (har haft lite krampande muskler en tid). Jag hade en fantastiskt rolig kväll, med både kända och okända ansikten! Men trots åtta timmar dans hade jag ändå inte hunnit dansa med alla jag ville, så därför känns det perfekt med en fortsättning ikväll! Visst förekom en och annan mindre rolig dans, men jag måste också erkänna att jag själv inte riktigt hade kontroll på mina ben under sista timmen.. Men lite fumlig efter alla timmar har man väl tillåtelse att bli? ;) Besviken blev jag bara på upplägget av sista halvtimmen. Varannan snabb, varannan lugn låt.. annars ska det ju vara varannan dans. Men mycket nöjd med kvällen var jag på hemresan. Att jag hängde med huvudet berodde bara på utmattning efter 23½ timmes vaken tid. Efter god nattmat kunde jag vid 4.30 lägga huvudet på kudden och sov sedan skönt tills Pepsi välkomnade mig till verkligheten lagom till dagens brunch. Ett bättre hotell än detta hittar man inte och jag vill passa på att tacka
Danstanten & Norrlandsfoxxen för sin gästvänlighet :)

Idag åkte hälften av de inackorderade in till stan. Jag och Tessan tog Pepsi med ut i det fina vädret och promenerade i ungefär 1½ timme. Otroligt skönt med lite luft och lite ny energi för kvällens utmaning (dans)! Nu har vi slöat till i soffan några timmar, sett till att ladda med lite extra vätska och snart väntar middag på en stund. Jag ska ta och duscha innan dess, det är trots allt bara två timmar tills vi måste åka. Ikväll får vi dansa till Blender(!), Perikles och Casanovas.

En fortsatt trevlig helg till er. Jag kunde inte ha det bättre!

01/02

Dagen har vart mysig på alla sätt. En lugn, mysig förmiddag. En trevlig stund med lillasyster & hennes Jonas på stan och sen hem till Sävar för middag och mys med delar av syskonskaran och syskonbarn. Barnen värmer mitt hjärta, de berör så.

Just nu har jag en mängd saker att stå i. Och det är just därför jag sitter här ;) Som tur var tog jag med mig en påse smutstvätt och tvättade bort hemma. Kläderna jag köpte för dansmaran i helgen känns inte klockrena längre så jag vet inte riktigt vad det blir för utstyrsel i helgen! Men innan jag lägger mig ska det vara planerat in i minsta detalj :) Och packat! Innan jag lägger mig ska jag också slutföra rutinbeskrivningarna som ska presenteras imorgon. Så det vore kanske en idé att börja med nått nu..

- - -

Tack till de underbara som tröstade mig igår. Det kändes bättre efter ett par fällda tårar.
Nu ska jag ned på stan & träffa lillasyster. Sen åker jag en sväng till Sävar.. Återkommer ikväll!