31/03

Sista mars! Aprilvädret väntar.. slaskvintern :/ Snöstorm, regn, sol. Men det är en månad till utlandet. Det känns fantastiskt skönt hoppas denna månaden går fort. Det borde den göra!

Jag är totalt utarbetad. Usch, med huvudvärk somnade jag direkt vi kom hem. Sen duschade vi och lagade mat, åt.. och här sitter jag nu i mjukisar och softar! Lars ska visst spela biljard ikväll, kanske hänger med och kikar. Imorgon vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Det är fest, men jag är pank och dessutom ska vi se på lägenhet på söndag klockan 11! Tomtebo, trea, bottenplan med uteplats :) 4700:-/mån Vi hoppas verkligen att den är bra! Det bästa är att den är våran om vi vill ha den. Synd bara att vi isf får dubbelhyra i juli, men det överlever man väl.

Ska ringa Sävar nu och höra om de kan roa mig imorgon under dagen när Lars kör skoter med grabbarna! Vem vill umgås med mig imorgonkväll om jag dissar festen? Hallå? Ingen? :/

Trevlig helg. Här är en som ska njuta,
Frida

29/03

Fantastiskt! Ibland är det tillåtet att använda våra skattepengar. Hagamannen gripen. Äntligen! Kanske kan man känna sig liite mer trygg?

Jag fick vara ledig idag, bytte med Jenny i sista stund eftersom små känningar av magkatarr smög sig på och dessutom var Lars ledig så vi har haft en mysig dag hemma tillsammans. Har även hunnit med lite bowling med Maxifolk vilket var trevligt. Nu väntar vi på OC :) Äntligen onsdag!

Två dagar till, sen är det helg.

Mina fonder går uppåt! Wiie :) Tänk om de kunde stiga i taket över natten.. *drömmer* En trissvinst på en miljon.. eller, åhh :/ Har fixat en doppresent till Marcus idag och en present till mamma. Nu saknas inte så många för denna månad.. Längtar redan till nästa lön, är det möjligt?

Frida

28/03

Idag är det 3½ år sedan vi blev tillsammans och drygt två år sedan vi förlovade oss :) Vi skulle ha gift oss för länge sen, men det får vänta!;) Ska nog kika på en lägenhet (oväntat?). Från det ena till det andra. Där Lars pappa bodde på Ersboda. Mjölkvägen. En trea, på bottenvåning med uteplats som är mycket billigare än här! :) Hoppas den är fin! Den är vår från 1 juli om vi bestämmer oss innan fredag.
Vi kan få på Tomtebo genom samma bolag, men det skiljer nästan 2000:- /mån i hyra. Det vet jag inte om det är värt?

Sovmorgon idag! Så skönt. Visserligen väckte kisse mig typ en gång i halvtimmen från det att Lars åkt vid halv sex. Håller på försöka städa ihop lite tvätt, disk och annat skrot som ligger framme nu, synd bara att datorn och alla som vill prata distraherar lite för mycket ;) Men det gör inget, jag vill hellre prata med er..

Kommer tillbaka på en stund,
Frida

27/03

Slutade tidigt. Så härligt! Nu ska jag snart sova lite, så jag hinner innan älsklingen kommer hem. Längtar verkligen till imorgon, sovmorgon! Och sen på torsdag! Ledighet. Oj oj oj.. jag ska verkligen njuta!

Ikväll blir det palt till middag, sen ska vi åka till Lars farmor.

Idag har de nya lägenheterna på Liljansberget kommit ut. Jag ställde mig i kö på några treor där. Vet inte om det området är bra eller inte.. kanske kommer bo bara studenter där? Jaja, vi har ju inte fått den än, så vi får väl vänta och se.. men inte vore det helt fel med en sprillans lägenhet. Nya tapeter, golv.. :)

Som jag misstänkte! Sandra och Samuel fick också barn i lördags. En liten pojke, troligtvis en Oliver. Grattis till dem med!

41 dagar kvar till utlandet! Nu äntligen börjar det kännas som om det närmar sig lite. Synd bara att jag är pank denna månad så hjag inte kan köpa kläder till mig, och Lars för den delen :P

Frida

26/03

Det var visst ett tag sedan jag skrev nu. Tänkte passa på nu! Klockan är 06.19, egentligen 05.19.. Det känns så bra att ha nått fram till sommartid. Men idag är jag duktigt trött. Försökte sova i fikarummet, men där städas för fullt dså jag gav upp. Jobbar min sjunde dag av tio idag. Vissa tycker jag jobbar för mycket.. och tja, just nu behöver jag verkligen vara ledig. På torsdag. Dit längtar jag!

Sedan sist har Lars kommit hem och det är verkligen skönt att ha honom hemma igen. Igår åt vi räkor och drack cider till middag :) Romantiskt och mysigt. Vi tittade lite på lägenheter också, men kom nog inte fram till någonting nu heller :/ Egentligen har vi ju ingen brådka iväg och nu får vi ändå bo i lägenheten över sommarn.

Marcus & Catrine fick igår en liten Wilma som vägde 3100g och var 49 cm lång. Ett jättegrattis till dem. Och Sandra, har inte hört av dig på flera dagar? Kanske är det dax för bebis för er också?

Här på jobbet är typ alla sidor stängda så jag tar mig inte in någonstans, det är bra irriterande.
Och ja, annars händer inte mycket. Man jobbar, sover och äter..
Frida

21/03

Idag skulle jag umgåtts med Malin men var tvungen börja tidigare. När jag då kom till jobbet tre timmar tidigare var nästan allting klart och jag som skulle stanna till nio. Jag fick iaf tillåtelse att gå hem tidigare så när jag gjort lika många timmar som schemat så studsade jag hemåt. Skönt! Synd bara att jag missade att umgås med Malin :/ Och på fredag jobbar jag, jag som trodde jag var ledig. Så nästa vecka kanske?

Fick lite panik idag. Jag måste ha ett nytt jobb tror jag. Jag kan ju inte gå där hela livet! Jag har faktiskt suttit och skrivit ansökningar ikväll, men sen om man får nått jobb är väl en annan sak :/ Det verkar ju tyvärr inte vara det enklaste. Om någon vet av nått jobb eller kan tipsa mig om nånstans jag kan söka. Jag skulle bli så tacksam! Inser att folk redan verkar veta vad de vill, men jag har verkligen ingen aning om framtiden. Jag tänker som så att jag ska prova på lite olika jobb och sedan se vad som egentligen passar mig bäst. Tror nog det kan funka.

Jag gjorde min syster besviken ikväll. Hon ville träna, men jag är fortfarande ingen motionsfantast. Jag tycker bara det känns jobbigt även om det känns skönt efteråt. Men jag trivs som jag är, och tänker forsätta vara det.

Ikväll borde jag verkligen städa innan Lars kommer hem imorgon, men jag ids verkligen inte! Han får ta att det är lite smuts i hörnen. Han kommer ändå hem med mer när han ska packa upp allting så ;) Har en lång dag imorgon igen, 6-17.. men jag har ju iaf nått att se fram emot på kvällen!

Linnea -Yes, jag jobbar i helgen, tyvärr.
Ida -Chefen var ledig idag, ska höra efter imorgon!
Hanna -Jag saknar dig också.

Lars -Kom hem nu, jag sover så dåligt utan dig :/

Kram på er!
Frida

Ps. Lager har fått en flicka i helgen :) Hihi..

20/03

Oj oj, jag har verkligen såå mycket att skriva om idag! Jag vet nästan inte var jag ska börja.
Men.. here we go!

På fredagen vinkade jag av älsklingen som åkte till Västansjö för lite skoter och vinterupplevelser. Han är fortfarande kvar och nu börjar längtan efter honom smått tränga sig på. Men det är bara två dagar kvar nu.

Jag hatar verkligen att packa och kom mig inte för det förrän det blev panik! Det fanns så mycket annat som också behövdes göras. Märktes under resan att packningen inte var riktigt genomtänkt, men jag överlevde det också. Jag hade ju tandborsten ;) Det blev senare och ungefär tio minuter innan hämtning sattes nervositeten i mig. Usch, jag blir båda illamående och annat. Men det är tur jag känner mig själv.. det gick såklart över ganska direkt vi kommit på tåget. Tågresan gick fint, det var synd att det var natt så man inte såg så mycket, men jag älskar verkligen att åka tåg. Riktigt tåg, inget x2000 eller liknande. Jag och hela pulade i oss ostkrokar och surrade bra fram till 00.30 då somnade jag :) Helena hade svårt med sömnen och fick bara sova 2½ timme, stackarn! Själv sov jag säkert det dubbla.

Väl framme sökte vi redan på toaletterna på centralen för att byta om, borsta tänder och piffa upp oss lite! Hanna mötte oss på Sergels torg och sen var shoppandet i sin vilda gång! Vi gick från 7.45 (butikerna öppnade inte förrän 10, men fönstershoppa går ju också) fram till 16.30. Då började mitt humör vara halvkasst. Jag hade så ont i fötterna, kände dem inte ens när vi satte oss :/ Men fina saker fick jag mig. Och mina systrar också. Hanna åkte hem till Jonas och vi (jag & Helena) tog oss en middag och piffade upp oss på en femkronors-toalett ;) Det gick det också!

Sen var det dax för festival! :D Åhh. Redan vid Globen shoppingcentre var stämningen på topp! Det var så fint med allt pynt och det spelades schlager från krogarna intill. Vi sökte oss till det hotell där vi skulle hämta våra biljetter, och även om vi fick sidosikt och satt rätt långt ifrån var vi ändå nöjda! Helena hade med sig en kikare ;) Hon sa att hon skulle söka efter kungen :D Haha! Festivalen igenom var en höjdare. Tänkte lägga ut en del bilder. Kommer de inte upp här finns de senare på Apberget.se För mig spelade det ingen roll vem som vann, Magnus var ju tyvärr redan utesluten så det fick bli som det blev. Det var så skönt att höra Magnus live igen, jag har dock redan glömt hur han lät ;) Han skiva släpps väl snart och då kommer den gå varm här hemma.

Efter finalen vällde det ut folk ur Globen, 13 500 hade sett festivalen med oss och alla ville ju hem. Tunnelbanan var knökfull och det var inte lätt att få tag på taxi. När det äntligen blivit vår tur i "taxi-kön" kom en kvinna och pucklade på min syster. Folk är inte kloka i Stockholm! Tacka vet jag Umeå. (Jag önskar jag hade dig på hemmaplan, kära syster!) Den resväg som enligt tigare uppgifter skulle ta max en halvtimme, tog för oss närmare två timmar. När vi äntligen kommit fram till Solna vars vi skulle sova somnade vi bra fort. Dagen hade verkligen vart lång!

Sömn fick vi en del av den natten. Dock inte tillräckligt, vid sex vaknade barnen i huset. Låg ändå till halv nio ungefär. Väl uppe fick vi frukost och började ringa runt till flygbolagen. Det visade sig inte finnas några bra biljetter. För min syster skulle det kosta 1800:- enkel hemresa. Så vi bestämde oss för buss. Där blev det panik igen! 2 timmar till avgång och vi som tänkt äta med Hanna och massa annat. Vi hann träffa henne 20 minuter innan hon vinkade av oss.. sen hade vi 10½ timmes resväg på bussen. Det gick faktiskt över förväntan, men väl hemma deckade jag bra fort. Dock väckte katten mig 03.30 och var busig.. suck. Somnade om iaf. Vaknade 05.39 och insåg att det var en minut innan Marie skulle hämta mig :/ Jag hann med henne iaf ioch har haft en kort dag idag (slutade 12) så nu när jag gjotr detta ska jag sova en stund!

Om ni har tagit er enda hit har ni gjort det bra ;) Jag tror inte jag missat så mycket, men var det nått jag lovat skriva om så fråga mig.

Har förresten en annan helt sjuk sak att berätta. Detta hände på Maxi igår, jag var inte där men har ju fått höra ;)

En kvinna har trasslat in sig i en plastpåse som hon inte märker att hon släpar efter sig. En vänlig själ går fram och tar henne på axeln och berättar hur det står till. Kvinnan blir då helt vansinnig och frågar varför hon tagit på henne, det slutar med att den vänliga själen vänder om och går och blir träffad av ett äpple som kvinnan kastar. I bakhuvudet. Hon slänger sedan sin korg på en annan kund som börjar gråta. En jobbarkompis Marcus går fram till kvinnan som är helt hysterisk, lägger händerna på hennes axlar och förklarar att sånt här accepteras inte. Då börjar kvinnan kasta bananer på honom.. Tja, vilken cirkus alltså! Hade bra gärna velat vara där och se rabaldret.

Nu ska jag sluta ;)
Kram på er,
Frida

17/03

Dreams are comming true! :D Jag SKA verkligen på Melodifestivalen imorgon tillsammans med mina underbara systrar! Jag fick tag på biljetter idag och imorgon ska vi hämta dem i Stockholm. Jag ska verkligen få uppleva det igen och Magnus ska stå på scen :) Ja, jag är lycklig.
Fick bo gratis hos Helenas kompisar så då kan man ju unna sig lite lyx! :)

Snart åker jag & Lars åt två olika håll. Jag kommer sakna den människan! Jag älskar honom. Ändå känns det inte så tungt som jag trodde, det är iofs bra. Ska ta itu med packning, handling, planering och städning nu.. så det är klart när vi ska åka. Fem nätter utan hans värme, men det överlever jag. Ska bli så kul att umgås med Hanna och Helena i helgen! Synd att Maria inte kunde följa och att Daniel inte har råd, och kanske inte har åldern inne riktigt heller.

Dax att börja pricka av dagens "att-göra-lista"!
Åter söndagkväll.
Frida

14/03

Jag är så förbaskat förkyld! Det låter som om jag håller för näsan när jag pratar och tennisbollen har växt till ett bowlingklot. Stackars mig! :( Chefen ringde och frågade om jag kunde jobba min lediga dag på torsdag. Så skönt att jag kunde säga nej, det hade inneburit 12 dagar på sträck och i mitt skick just nu hade jag aldrig orkat. 16-21 idag. Blää!

Har knaprat i mig lite frukost nu, ska strax till Helena på jobbet för att planera ihop resan till Stockholm i helgen. Det känns jättekul att få åka. Ett tack till Erik & Angelinn som ska klappa om katten lördag & söndag.

Imorgon ska jag få farmors hallonsoppa! :) Ska dit på middag och jag önskade den till efterrätt. Hela resterande veckan är verkligen uppbokad nu. Ikväll jobb, imorgon farmor. Torsdag packar Lars och fredag åker han till fjälls och jag till hufvudstaden. Ser fram emot en helg med mina syskon, även om två av dem inte är med.

Ska vara hos Helena på en halvtimme!
Frida

13/03

Fick sluta i tid idag! Så underbart. Vädret är verkligen kanon, och ändå sitter jag här :P Hade tänkt få mig en fika med Ida och gänget, men det var ingen som kunde så jag får gott nöja mig med att vara hemma. Inte så det känns jobbigt iofs, det var längesedan faktiskt. Personalmöte ikväll. Man tar sig då aldrig därifrån! Imorgon börjar jag sent, onsdag är min tuffa dag! Torsdag LEDIG! Kan vi ses på dagen då, Ida?

Börjar känna mig lite småkrasslig. Hade näsblod imorse och det kändes som nån satt en tennisboll i halsen när jag vaknade :/ Uh. Det går mycket sjuka på jobbet, men jag vill verkligen klara mig! Pengar pengar pengar..

Fixa Melodifestivalbiljetter till oss någon!

Ida- Ja, nog går det kanske bättre för Carola än Magnus, men hon hade redan vunnit innan hon uppträdde. Ingen match alls ;) Min vinst vore att få se honom bara, då ska jag aldrig gräva ned mig för att Carola gick om, haha!

Ut i solskenet gott folk!
Frida

12/03

Vilket fantastiskt väder idag! Jag hann dock inte njuta så länge. Vi fick smörgåstårta hos Martin och Annelie idag, det var gott och trevligt! Sen började jag jobba 14-22. Usch.. det var så lite folk och det fanns inte överdrivet mycket att fördriva tiden med, och med tanke på de fina pengarna man tjänar går man ju heller inte gärna hem tidigare. Nu har jag kommit hem iaf. Lars sover med sin lillebror så jag är "all alone". Det är rätt skönt, men snart ska vi ju sova från varandra fem nätter så det känns tomt också..

Söker nu biljetter till Melodifestivalen nästa helg! Vi åker dit för att hälsa på Hanna. Ska bli helt underbart att träffa henne. Men tänk om jag också kunde få se Magnus. Lyckan vore total. Och att få visa mina syskon vilken fantastisk fest Melodifestivalen är, det vore också kul! Det är verkligen någonting man inte glömmer i första taget direkt.

Jag borde sova. Imorgon är det dag 8 av 10 på sträck. Känns tungt, men jag är chockad att jag pallat så bra. Tror dock onsdagen kommer bli riktigt tung. Klickar allt bara för helgen kan jag jobba med glädje.

Ringer er imorgon systrar så jag kan berätta om planerna jag har ;)

Hej hopp!
Godnatt,
Frida

11/03

Pappas födelsedag. Grattis till honom! Nästa år kommer jubileét.

Sitter på jobbet, klockan är 06.19 och jag börjar om ungefär 40 minuter. Åkte med Micke så Lars inte skulle behöva skjutsa mig. Idag är jag inne på min sjätte dag och har fyra arbetsdagar kvar innan ledigt :/ Men sen kommer helgen. Lars åker bort, men eventuellt får jag åka till Stockholm på en helgvisit hos syster. Det skulle behövas (inte i plånboken dock).

Fick brev från tandläkaren igår. Där stod att jag var välkommen i torsdags. Tack för den! Hur skulle jag veta det.. jag tänker inte betala nån debiteringsavgift. De kan ju inte skicka ut brevet en dag för sent. Jag måste dock dit snart, men gruvar mig så mycket. Nästa lön kanske..

Körde skoter igår :) Det var riktigt kul, första gången i år och nu försvinner snart snön. Aja, jag ångrar inte att jag tog kortet. Det kommer ju fler tillfällen (fler år). Hade smink i hela ansiktet när vi kom tillbaka. (Hade frysit på ögonfransarna vilket tinade då vi kom in i värmen) Jag såg inte klok ut, ovanför ögonbrynen och ned på kinderna, haha.

Har sovmorgon imorgon iaf. Tillsammans med min man. Ska bli så mysigt och skönt att få sova ut efter alla dessa mornar då klockan ringt vid fem.

Huset ja. Vi har råd enligt kalkyl och banken. Men det var alldeles för enkelt kök, några vitvaror vi ville byta ut, andra golv, innerdörrarna ville vi ha den dyrare modellen och tja.. det rullar snabbt iväg. Dessutom är det ju lite ovisst med räntor och sånt, så vi bestämmer oss för att skjuta det framför oss. Antagligen går räntorna upp och priserna ned så det kommer väl fler tillfällen. Jag har förlikat mig med tanken att svettas i lägenheten i sommar. Dyker nått bra upp får vi se, men just nu har vi lagt allt bostadssökande på is ett tag.

56 dagar kvar..
Frida

08/03

Jag har såå tråkigt! Tråkigt tråkigt tråkigt! Jag är i behov av ständig rörelse :P Eller nått.. Hehe. Lars åkte med kusinen till Skellefteå för att se ishockey så jag blev ensam. Iofs har jag massor med saker jag kan göra. Om jag bara hade velat vill säga. Pappa fyller år i helgen så vi ska dit imorgon. Jag ska baka egen tårta hade jag tänkt. Sen ska jag göra matlådor för veckan och diska och vika tvätt. Usch.

Vi fick kalkylerna på huset idag. Man blir verkligen ivrig. Men vi måste tänka oss för ordentligt och räkna om och om igen. Jag vet verkligen inte hur vi kommer göra, det är ganska fifty fifty. Stackars er, några verkar bli riktigt förvirrade i alla våra svängar hit och dit.

Nä, nu börjar det kanske vara dax för lite middag! Msn, ringa eller kom hit. Det vore trevligt.
Frida

07/03

Helst av allt vill jag inte fara till jobbet :/ Suck. Jag somnade och vaknade nu, nu går bussen om mindre än en timme. Lite stress. Jag orkar dock inte stressa.. :P Jag hinner nog.

Jag & Helena kommer Hanna. Vi ska bara bestämma helg och kika över ekonomin! This is what sisters are for. Jag hoppas det blir snart iaf.

Vi får en kalkyl på huset vi önskar kanske i slutet av veckan eller nästa vecka. Jag tror inte vi skulle klara det ekonomisk (månadskostnaden alltså, lånet får vi). Men vi får väl se.

Hm, dax att skynda på!
Frida

06/03

Bloggen har blivit ett måste. Även om det inte finns speciellt roliga saker att berätta så måste jag skriva lite ;)

Jobbade över tre timmar idag! Ska jobba extra på fredag och min lediga dag v 12 så jag kommer få massa pengar :) Eller tja, de ska ju användas till en massa saker på min "borde-göra-lista".

Jag ringde upp Lerstenen idag och tackade nej till lägenheten. Jag kände verkligen för den men Lars var som sagt inte övertygad, så då kändes det bättre att avböja. Man ska ju trivas båda två, det är ju viktigast. Tills vidare har vi inte tänkt så mycket. Vi kommer nog bo kvar här, nått eller några år till iaf. Den som lever får se.. imorgon kommer jag kanske med några nya ideér.

Städa, tvätt och sånt idag, igen. Man gör ju ingenting annat när man är ledig! Ser fram emot att åka och se hur Sandra & Samuel har det. Hur magen mår och träffa familjen Åström/Ågren :)

Imorgon är vi lediga hela förmiddagen tillsammans! Underbart.
Frida

05/03

I vanliga fall brukar inte söndagar vara en speciellt skön dag, men idag har verkligen vart en riktigt härlig dag. Vaknade lite bakis, men det gick rätt snabbt över. Mor & far ringde så vi följde med dem till stugan. Det var ritkgit fridfullt och mysigt.. och helt underbart med tystnaden och den friska luften! (Jag vill inte bo i stan så länge till). Vi grillade lite och njöt av vårsolen i det iskalla vårvädret sen åkte vi vidare till morfar. Mormor ligger på sjukhuset så vi försöker underhålla dem båda lite nu och då. Tomas (morbror) och kusinerna kom dit så vi fikade och hade bara trevligt. Sedan visade jag Lars alla skrymslen som jag inte gjort tidigare. (Vi hittade igen frottéklännignen, Hanna!) Haha :)

Åkte sedan hem hit vars vi bjöd mina päron på middag. De verkade gilla laxskavet och Tikka-kycklingen som vi lagade. Sen spelade vi Bingolotto. Utan framgång. Nu har de åkt och Lars är ute och kör med Oskarsson.. killar och bilar? Vad har de för relation till varandra egentligen? ;P

Vi får se hur det blir med lägenheten. Lars är inte riktigt övertygad. Vi har tackat ja, men vi får se vad vi bestämmer oss för i slutändan. Nu är vi lite smått inne på ett Älvsbyhus i Sävar igen.. den som lever får se. Det är ju drygt ett års väntetid på ett hus och lite mer omkostnader. Vi är lika förvirrade som ni blir av alla funderingar som går fram och åter ;)

Festen igår var riktigt lyckad. Tiden bara rusade iväg och det kändes så kul att få umgås och snacka annat än jobb och tragiska kunder, hehe.

Jobb imorgon 6-12 (övertid?), sen tvättid och vidare till Sandra och Samuel på fika! :) Det blir nog en skön måndag också.
Frida

04/03

Sitter här i min ensamhet och klunkar cider! Men det är rätt trevligt. Jag har bra musik, god cider och är verkligen peppad för kvällen! Tror inte den kan misslyckas med så fina arbetskamrater. Hanna fick välja kläder idag, jag kan inte göra sånt själv.. Belv samma som Barbadoshelgen, men de visste ju ingen. Förrän nu då. Ska strax gå, ska åka med Hugo från Max kvart i sju. Hoppas vi hittar dit, men de ska nog inte vara några större bekymmer.

Imorgon har jag & Lars en dag tillsammans. En bakisdag. Jag längtar faktiskt redan! Det är så skönt att inte ha några måsten och bara ligga och glo på tv och ta det riktigt lugnt hela dagen. Jag tog på mig min lediga dag i veckan så jag är inte ledig förrän torsdag v 11 nu. Usch, vad länge det kändes dit. Tur jag har några kvällar så jag får sova ut iaf.

Nä, nu ska jag packa ned vesäntliga saker i väskan och sen är det snart dax att börja trippa mot Max. Har redan skorna på mig ;)
Frida

03/03

Lars åkte ju inte till fjällen och det är verkligen så skönt att vara hemma tillsammans! Ikväll ska vi bara mysa och ta'et lugnt. (Johanna & Ida -vi ses i veckan!) Imorgon jobbar jag 7-17, så tråkig tid. Sen ska jag försöka ta mig hem och sedan till Erika för imorgon är det Färskvaru-fest! Hela avdelningen är peppad. Kommer nog bli en riktig höjdare.

Vi tittade på lägenheten igår! Jag är förälskad :) Vi har bestämt oss för att tacka ja och hoppas verkligen att vi får den och att de kan fixa bort den dubbelhyra vi eventuellt åker på i juni. Lägenheten ligger på bottenvåningen, en trea på 71 kvm. Med en uteplats från vardagsrummet :) Mycket fina fönster och små detaljer. Tvättstuga på toaletten! Åh, så underbart. Och egen ingång. Jag hoppas vi får den. Med lite nya tapeter och en storstädning (Lars påstod att det luktade illa där) så tror jag att det kan bli riktigt bra.

Fick supergod middag idag. Jag bestämde och Lars lagade :) Laxfjärilar, med pasta och aioli.. Nu saknas bara godispåsen för att fredagen ska kännas fulländad.
Frida

02/03

Detta har jag väntat på. Vi har fått nys om en lägenhet, och har fått första tjing. Tills vi bestämt oss vill jag inte dela ut detaljer. Vet ju ingenting om hur fräsch den är och sånt. Och eftersom vi är de enda som vet nått än.. iiiii!! Ikväll kl 19.30. Hoppas det är helt perfekt för oss! Det känns bra, men man ska ju inte ta ut segern i förskott.

Hursomhelst. Har ätit lunch med Helena idag, det var trevligt. Vi är så lika och jag känner verkligen att jag trivs i hennes sällskap, alltid. Ät tacogratäng på Station. Mycket bra. Har köpt pappas fördelsedagspresent idag också och handlat middag. Vi ska äta parisare idag :)

Nu vill jag bara att klockan ska bli mer.. blev så ivrig. Så länge som jag sökt och sökt och inte egentligen hittat något som vart riktigt 100%-igt. Men detta känns verkligen bra, hittills.

Over n' out
Frida

01/03

Lars åker inte till fjkälls i helgen. Det fanns ingen snö i Kittelfjäll, och de åker ju enbart för skoteråkning, så allt slutades bort och han är hemma i helgen :) Jag sticker inte under stolen med att det känns rätt skönt att få vara tillsammans lite i helgen även om det bara tycks bli söndag som vi hinner ses.. Vi åkte ändå till Sävar ikväll. Jag ville ju såå gärna se hans mammas lilla hundvalp Simba. Så söt! Oj oj, jag är förälskad. Jag SKA bara ha hund när jag blivit vuxen ;)

Missade OC ikväll. Kan inte tro att det är sant! :P Jag? Som tur är skulle lillebror försöka ordna det till mig. Är ledig imorgon, tack & lov. Eller egntligen har jag ett bra schema, men man tackar ju aldrig nej till ledighet. Det blir nog inte mycket gjort, förutom en lunch med Helena?

Katten jamar så jag blir galen! Måste mysa med henne innan jag ska gå isäng. Hörs imorgon!
Frida