31/10

Idag åker cykelhjälmen på. Det är svinhalkigt, iaf alldeles utanför mig. Jag har fixat låset nu, men antagligen fryser det väl igen! Skitvinter. Min telefon håller nog på ge upp. Måste nog se till att lämna in den snart! Nu tar den inte emot laddningen som den ska heller. Var bara tvungen beklaga mig lite ;) Dax att ge sig iväg nu!

- -

Igår fick jag en skön hemmakväll, mestadels i telefonen. Men det gick ingen nöd på mig här hemma, det var mycket givande och trevliga samtal alltesammans :) Tog mig aldrig för att göra de där plättarna igår, så nu ska jag ställa mig och göra dem till lunch istället. Vaknade utvilad idag strax före nio så jag har hunnit städa på morgonen, inte illa för att vara mig. Catrine skulle komma nu på förmiddagen. Vi sa ingen tid så jag ska se till att skynda mig med allt jag måste göra innan jobbet. Ni kan ju roa er med den här bilden så länge ;)

Dilemma


30/10

Andra försöket till dagens blogg. Den andra försvann.

Igårkväll somnade jag runt 18, det var hur skönt som helst! Jag behövde verkligen de timmarna! Nog för att jag egentligen inte anträngt mig mycket mer än just bara danstimmarna på lördagen, men. Väl på väg till jobbet hade cykeln frusit fast i marken. Slet och drog och till slut var den lös. Men, cykellåset ville inte öppna sig så i sista stund fick jag snytla skjuts igen (Tack Micke!) Väl på jobbet rullade allt på som vanligt. Jag stannade över eftersom vi har en jätteannons på laxfilé denna vecka! Tror denna vecka kommer gå fort. Catrine & Wilma är i stan så jag surrade lite med dem och imorgon kommer de hit på förmiddagen för att umgås en stund :) Ska bli mycket trevligt. Jag har saknat den tjejen! På onsdag är det OC & mys med Johanna, torsdag inget planerat och sen är jag ledig på fredag :) På kvällen ska jag ev träffa Malin & Anton. Dansen på lördagen lockar såklart, men vi får väl se vad som blir!

Just nu gör jag inte mycket. Jag köpte lite godis som jag snaskar på nu! "Tjejer får ju unna sig, antingen ska de snart ha mens, har mens eller firar att den äntligen är över" (skratt!) Tänkte göra hemmagjorda plättar snart. Har påbörjat kvällens ringlista också.. avklarade är Maria, Malin, Lars & någon. Återstår gör bara lillasyster, Ida & Linnea ;) Tur att man ringer gratis! Undrar just hur jag skulle överleva annars?!

Har laddat hem lite ny dansmusik nu! :)

29/10

Så var det vitt på backen! Det ser rätt mysigt ut. Det är alldeles lagom mycket snö för att jag ska tycka att det är okej! Resten kan vänta till jul. Dit är det bara två månader kvar, "köpa-julklappar-paniken" sätter in!

Igår morse gick bussen härifrån Tomtebo 08.23, sen satt jag på bussen fram till 14.05 när vi anlände i Hudiksvall. Jag var väldigt väldigt less på att åka buss då! Jag trixade mig själv fram till hotellet med en mage i uppror. Hade tänkt vila och bada badkar, men det fanns inget badkar och jag hade alldeles för lite ro i kroppen för att lägga ikull. Jag duschade och gjorde mig iordning för kvällen. Hämtades av Örjan & Therese och ett par vänner till dem. Blev bjuden på god middag på restaurang innan dansmaran började klockan 19.

Dansmaran i sig var en höjdare, som alla danser brukar vara. Otroligt bra dansfolk och jag fick dansa hela tiden jag ville det! Början känna mig något igenkänd på golvet nu och det känns positivt. Bra band på scenen, Blender och Date gjorde kanoninsatser. Whalströms som jag inte är riktigt nöjda med fick mig att må bra i slutet till låten "Buy me a rose". Du bad mig lyssna på texten och jag gör det om och om igen.

Idag har jag fått åka bil hemåt vilket var enormt mycket härligare än bussresan igår! Har hunnit vara hemma en stund, duschat och ska snart äta lite. Sen vet jag inte vad som blir. Troligen en lugn och skön hemmakväll!

27/10

Det känns så konstigt. Jag har knappt ens en ryggsäck med mig för hela helgen! Jag brukar ju kunna lasta med mig saker annars, men jag har redan några ombyten för mycket och fyller den ändå inte ;) Well. Tror allting är packat nu.. Ska ta mig isäng nu så jag kommer upp imorgon! Lämnar hemmet strax före åtta imorgonbitti. Åter igen söndagkväll. Jag är spänd och förväntansfull inför helgen. Kanske lite rädd också. Det var nog komplicerat redan innan. Ring mig gärna när jag sitter på bussen!

- -

Imorgon är det dax! Jag är lite rädd för att detta oväder ska ställa till det för mig. Men, ingenting får komma ivägen och jag hoppas vädergubben vet om det! Jag har inhandlat nya kläder idag :) Jag vet dock inte om det blir dom imorgon eller inte. Kanske blir jag snål och lämnar tillbaka ;) Ska strax prova de planerade kläderna och se vad jag bestämmer mig för! Bussen imorgon går strax före nio, sen efter det är det bara att ringa hur mycket ni vill i ungefär sju timmar framåt.. sen är jag på plats i Hudik! Äntligen dansmara på nytt. Ska steppa in skorna lite nu. Hoppas ni alla som är där redan ikväll får en kanonkväll! Jag dyker upp imorgon.

"Det är väl inte konstigt att det kommer snö i Norrland. Det har det ju alltid gjort!"

26/10

Jag hade bestämt mig för att inte starta datorn förrän jag städat idag, men se bara hur det gick ;) Äter lite samtidigt men efter det ska jag dra igång! Vill ju ha det fint när jag åker bort i helgen. Det är alltid skönt att få komma hem till ett nystädat hem.

Lille Noel hade en lite jobbig natt men det konstaterades idag att allting var helt normalt. Däremot är min syster väldigt tagen utav en jobbig förlossning så det är inte helt säkert att jag får träffa dem ikväll heller. Lite tråkigt såklart, men förståeligt. Han finns ju faktiskt kvar :) Han är visst väldigt lik på Alva! :)

Ikväll vet jag inte vad som blir. Först var det många bud men nu vet jag inte riktigt vad jag ska bestämma mig för! Det visar sig. Blir det aktuellt att träffa syster & Noel prioriteras det såklart. Annars lutar det mot att jag åker till Lars en stund och kikar hur han har fått det. Jag skulle behöva storhandla också! Men inte utan någon med bil. Det är så fantastiskt drygt att behöva cykla hem med alla kassar på styret!

Kläder för lördag?

25/10

Vilken dag! Den har gått i ett otroligt tempo. Först jobb mellan 6-17, iväg sen för att hinna köpa buggskor (vilka jag struttar runt i nu) och efter det har jag vart på föreläsning tills nu.

Jag har knappt sovit natten till idag. Det fanns alldeles för mycket att vila tankarna på ;) Pratade i telefonen till halv två nästan.. vaknade sedan efter fyra och fortsatte filosofera. Känslorna svallar!

Idag har man också fått lön vilket är väldigt glädjande.

Men, det FINASTE av allt. Jag är moster igen! :) Idag vid 18-tiden föddes Alvas lillebror, en liten rödhårig pojke! Jag känner mig stolt. Imorgon ska jag äntligen få se underverket. Troligtvis får han namnet Noel.

Ge mig ditt allt.

24/10

Imorgon var det planerat att min syster skulle bli igångsatt, men ikväll har slemproppen gått och det innebär ju att det troligen sätter igång av sig själv snart :) Så nu dröjer det inte länge tills jag blir moster igen!

Alla bangar på Hudik! Nyss var det ju många som var lite sugna på hänga med och helt plötsligt är det ingen. Jag MÅSTE ha nån som bor med mig! Det känns såå fånigt och konstigt annars.

Fick rätt hyfsad lön denna månad. Det känns helt underbart! Det behövs verkligen. Imorgon ska jag försöka hinna med att köpa dansskor och sen ska jag gå in dem så jag kan börja använda dem snart.. (Kanske inte i helgen Tessan;)) Imorgon ska jag även vara med på min systers föreläsning efter jag slutat jobba, så blir en riktigt hetsig dag från tidig morgon till sen kväll.

Nedräkning nu.

23/10

Om två månader till är det dan före dopparedan! Helt sjukt vad tiden går. Det är drygt fyra månder sedan jag flyttade hit. Känns helt galet. Och jag tyckte jag nyss kom hem från Norge. Jag minns precis hur det kändes att gå tillbaka efter semestern.. och nu är snart vintern här. Hoppas det går lika fort till våren.

Idag blev jag hämtad på jobbet av Jonas och min underbara systerdotter Alva. Min kära syster var på förlossningen eftersom hon inte mått riktigt bra i slutet av sin graviditet. Jag var barnvakt medan Jonas & Maria var där. Det är bestämt att om hon vill kommer hon att sättas igång i veckan! Så onsdag eller torsdag är jag troligen moster på nytt :) Jag längtar HUR mycket som helst. Innan helgen får jag äntligen lukta på någonting alldeles nytt. Ett nytt litet mirakel att älska. Undrar just hur det ska kännas när det är ens eget! Efter undersökningen kom de iaf hit och även mamma & pappa så jag har haft massor med gäster runt mitt nya soffbord ikväll! Var riktigt mysigt att få lite tid med Alva och alla de andra också såklart.

Biljett(för lördagen) & hotell till Hudikmaran är fixad! Jag hade tur, sista rummet blev mitt :) Jag har sällan längtat såhär. Vill gråta och skratta samtidigt, men enbart av lycka.

22/10

Min magkänsla sa allt. Jag uppskattar din ärlighet & jag ger dig min tid. Känns som mina känslor är körda i en mixer. Jag är lite lost. Men, jag är lycklig. Funderar på bugg ikväll trots allt!

- - -

Min magkänsla idag säger allt.

Dansen igår blev mycket lyckad som vanligt. Blender gör även dom ett fantastiskt jobb på scenen! Igår blev jag chockad när det plötsligt var paus! Jag hade ju planer för den som inte riktigt gick som planerat eftersom den kom så hastigt inpå. Kvällen bara rusade iväg. Träffade mycket känt folk och till skillnad från fredagen så fick jag bara en dålig dans och MÅNGA bra som jag inte hade möjlighet att få i fredags ;) Idag är jag lite mör i kroppen, ligger mest i soffan och filosoferar. Ett tack till alla trevliga dansmänniskor och till Lars-Erik för mat, sällskap och en hop bra danser (plus en katastrofbugg från mig)under helgens lopp! Nu när denna helg helt plötsligt är över, måste jag påbörja planeringen av nästa helg. Jag måste till Hudik på lördagen.

Fick sovmorgon idag, det behövdes. Idag innan Lars-Erik åkte hemåt mot Luleå hämtade vi mitt nya soffbord som Ida & Jens vart så gulliga och inhandlat! Det blev alldeles perfekt :) Färgmässigt, storleksmässigt.. Perfekt! Äntligen gott folk så har ni någonstans att ställa ifrån er era glas ;)

21/10

Varför skulle jag inte hinna med en blogg idag?

Jag har sällan negativa saker att säga om danser som vart! Och det gäller även denna gång. Jag hade enormt trevligt igår! Enormt trevligt. Jag har levt i ett sorts lyckorus idag och det bästa av allt är att det väntar en minst lika härlig kväll ikväll :) Highlights har en helt fantastisk reportear! Tycker dom är mycket duktiga. Fick ca 2,5 timmes sömn inatt, jag är väl något trött nu, det sticker jag inte under stolen med.. men jag är taggad för en kväll med Blender i Övik ikväll :) Ska göra ett försök med kortkort ikväll, men ett par byxor får hänga med som reserv. På en timme är det dax att börja rulla söderut. Danspepp!

Jag tror på en speciell kväll ikväll.

20/10

Vi ser det snöar! Det är mysigt. Och fint. Men jag vill inte ha vinter! Den håller i sig alldeles för länge! Jag hinner ju tröttna innan vi ens hunnit halvvägs. Längtar redan till nästa vår & sommaren framförallt!

Nu är städet och disken bortgjort. Det låter som det var riktigt svinigt här, det var det faktiskt inte. Men det blev mycket bättre nu :) Ska bara fylla upp kylskåpet nu och bädda färdigt så är alla ärenden för dagen avklarade! Mamma hämtar mig om en halvtimme och då ska jag åka på hennes jobb och få en cykelhjälm.

Imorgon hinner jag inte med någon blogg, det blir på söndag nästa gång.
-kram-

19/10

Det snöar här nu! Det ser jättemysigt ut, men egentligen hatar jag vintern! Mysigt är det endast när solen tittar fram och man får sitta med sin choklad och limpsmörgås på skotern ;)

Nu vet jag att jag får besök och att jag hinner med städning och dyligt imorgon innan dess så nu ska jag lugna ned mig lite! Planer för helgen blir alltså.. Fixa här hemma och handla hem lite mat, dans imorgon mellan 21-01. Highlights på Ersboda. Jobb lördag och sen vidare till Övik för dans till Blender 21-01. Hem på natten och en ledig söndag. Samkväm på kvällen, eller bara känna lugnet. Det beror väl på kroppens skick ;)

- -

Sådär! Denna veckan är så gott som över! Ännu en. Och imorgon är jag ledig. Jag vet inte än om jag får besök i helgen, men jag städar för fullt nu. Måste få upp mina sista tavlor som står och skräpar också. Men då saknar jag ju betongkrokar. Typiskt! Jag har även söndagen fri denna helg så nu är dansen i Övik definitiv också. Även sovplats om det behövs. Ska fortsätta städet nu, eventuellt movie med Micke & Marie ikväll!

Tystnaden kanske berodde på mig och jag ber om ursäkt för det. Jag tänker på dig också.

18/10

Har påbörjat uppladdningen av mina bilder. Du hittar dem här!

Jag hatar de män som just nu inte bara sätter skräck i mig, utan i hela Umeå. Våldtäckter och våldtäcksförsök och inte nog med det, flera fall av guppvåldtäckter också. I måndags hände det på ljusa dan, längst älven där folk rör sig hela tiden. När får man känna sig trygg egentligen? Hemma och inlåst kanske..

Ledigheten för helgen v. 44 går inte ordna och jag känner mig allmänt deppig över att behöva välja. Jag vet inte hur jag ska tänka! Det finns mycket för och nackdelar som måste vägas mot varandra. Önskar att allt redan var färdigplanerat! Well, jag ska inte klaga mer över det.. ska ordna det istället.

Ikväll är jag helt ledig. Det är så sjukt härligt! Annars brukar buggen ta upp mina onsdagkvällar. Jag har tänkt sätta mig i tv-soffan och må gott! Har bara en arbetsdag kvar, sen är det ledigt på fredag och den efterlängtade dansen är äntligen här. Kanske får jag besök också?

Jag blev generad när jag såg henne, utan att ha en anledning till det.

17/10

Har äntligen hittat sidan jag sökt efter. Nu finns snart mina bilder på nätet!

Sitter här småirriterad på flera saker. Vissa saker är jag rent av förbannad över. Ja, jag KAN vara riktigt riktigt arg!? Ingen kan jobba min fredag nästa vecka, jag har försökt med allt och alla. Vad gör jag nu? Det finns ett hopp kvar, men de är väldigt liten chans att de löser allt. Hur ska jag nu tänka och planera den helgen? Sen blir jag sårad av någons sätt. Eller mest besviken. Eller, jag vet inte riktigt vad jag blir. Känner mig irriterad över det mesta nu. Dax att ringa min personliga mentor!

Tack gud för att dansen är nära ;) Jag behöver dansa nu.

- - -

JÄTTEGRATTIS till Erik & Angelinn som fick en son igår! :)
Längtar efter att träffa er och efter mitt tredje syskonbarn som är beräknat till 2/11!

Jag vaknade faktiskt utvilad redan innan klockan idag. Nu sitter jag bara och häckar här vid datorn. Ska försöka ta mig för nått vettigt snart annars går jag bara och väntar på att klockan ska gå. Kanske skulle fortsätta med baket som jag påbörjade igår! Blev supergoda moccarutor :) Det är alltid bra att ha lite fika om det kommer folk! Visserligen är det livsfarligt att ha frysen full med godsaker, men. På tal om bak får man ju snart baka pepparkakor och lussekatter! :) Längtar efter julstämningen. Jag har redan börjat lyssna på mina favoritjulskivor med Peter Jöback och Magnus Carlsson ;) Båda skivorna är helt underbara!

Ikväll jobbar jag till 21, jag tycker inte om att komma hem sent men jag ska inte klaga! Det är inte så många timmar och det var längesedan jag behövde jobba kväll sist. Det ser mörkt ut att få bort min fredag nästa vecka. Hjälp mig! Vad gör jag då? Det finns inte på världskartan, jag MÅSTE åka.

16/10

ALL LYCKA till Erik & Angelinn som imorse åkte in på förlossningen!

Enligt schema idag jobbar jag 6-20, tilläggas bör väl att jag har 6.45 minuters rast :) Så egentligen har jag bara en kort dag! Anledningen till detta är att det är personalmöte ikväll vilket innebär att jag måste tillbaka senare. Känns tungt, och tråkigt. Nu har jag ju ingen pappa på samma jobb som kan hämta och skjutsa hem mig. Idag är hans första dag i Julas nya lokaler! Han är som gjord för sitt nya jobb.

Buggen igår var rolig som vanligt! När jag väl kom igång gick allt bra. De är hjälpsamma och jävliga på samma gång, men kul är det ändå :) Fick mig en smäll i ryggen, mitt emellan skulderbladen. Det gjorde ont i går, men det gör nästan ondare idag. Längtar nu till helgen så man får använda sig utav det man lärt sig! Hoppas verkligen jag kan åka på lördagen också. Måste planera ihop mina två kommande helger snart, jag vill ha allting ordnat så det bara är att följa planeringen sen.

Kisse leker på balkongen & jag ska ställa mig och laga lite mat!
Frida

15/10

Kvällen igår blev mycket lyckad. Det var jätteroligt att få umgås med mina flickor och även allt det nya folket som var där. Jag bangade på utgången, jag kände mig rätt nöjd när klockan närmare sig midnatt. Åkte hem och fick lite sömn istället :) Ska fixa ut en fin bild från igår..

Ska hoppa i duschen strax, sen ska jag ta en promenad till Ida och hämta min cykel. Efter det hinner jag nog bara med lite snabb middag innan det är dax att åka iväg på samkvämen. Längtar till kommande helg. Highlights på fredagen och vem vet, kanske blir det Blender på lördagen :)

"Små lätta moln.."
Jag tog mod till mig.

Blondiner HAR roligare!
Fv Jag, Ida, Annika & Johanna.

14/10

Igår hade jag en jättemysig kväll tillsammans med Malin! Det var verkligen på tiden. Vi fick tid att ta igen lite av det vi missat, men jag hoppas att vi får ses oftare nu! Vi såg filmen "Vingar av glas".. en riktig gammal ungdomsfilm! Jag blev lika kär i Alexander Skarsgård igår som jag blev när filmen kom ;) När Malin åkte följde jag med till min kära syster i Brån och där befinner jag mig nu :) Idag har jag äntligen fått umgåtts med min lilla prins! Vi har vart ute och gått i skogen lite. Vilket underbart höstväder det är idag. Soligt, lite kyligt men friskt och skönt :) Tänk om hela hösten kunde vara såhär!

Just nu är det mycket känslor i omlopp! Det är underbart faktikst. Mycket positiva känslor :) Jag kan tänka klart och är väldigt medveten, men jag lever på det som är. Jag älskar det som är.

Snart ska jag få skjuts hem till Umeå. Hem och se så ljusen jag glömde igår har slocknat (oops!), klappa om katten, duscha, äta och sedan ge mig iväg till Ida och Johannas födelsedagsfest! :) Jag hoppas och tror på en jättelyckad kväll! Erik & Angelinns bebis är beräknad till idag. Jag tänker på er och önskar er all lycka till!

Ikväll tar jag till modet.

13/10

Det vore konstigt om inte jag, så som alla andra inte nämnde att det är fredag den trettonde idag ;) Enligt någon undersökning händer 8% fler olyckor denna dagen. Jag tror ärligt det beror på människan själv. Jag har själv aldrig upplevt att jag har mer otur en dag som denna. Och hittills idag har allting rullat på som vanligt! :)

Ikväll var det meningen att vår avdelning skulle ha Maxifest, men i sista stund avstyrdes planerna. Jag tycker det ska bli rätt skönt att få vara hemma ikväll. Malin kommer hit och vi ska se lite film och hinna ikapp allt vi missat! Gosh, det var en evighet sedan vi sågs :/ Ska bli jättetrevligt att få umgås!

Ska hoppa i duschen nu! Sköljdes över av krabbspad imorse och jag lovar er, det luktar inte hallontårta.. Sen ska jag snabbt dra över med dammsugaren och invänta mitt besök :) Trevlig helg!

12/10

Idag har jag min efterlängtade lediga dag! :) Och jag tar det hur lungt som helst. Jag verkligen njuter! Kisse väckte mig inte så oväntat strax efter klockan 6. Efter visst gräl oss emellan kom vi överrens om att sova, visserligen på olika delar av rummet, men ändå. (Har man ingen sambo att avreagera sig på får man väl gräla med katten!) Väcktes av sms, men somnade sedan gott om och klev inte upp förrän efter 13! Kan säga att varenda timme av dagens sovmorgon var välbehövlig. Har egentligen inte gjort så mycket idag. Men det är skönt det också! Har sett mig om på stan, första gången på oerhört länge. Tittat på buggskor bland annat. Igår gjorde vi sista kvällen på kursen och jag har beslutat mig för att inte gå fortsättningen nu. Jag ska lära mig själv! Tror själv att jag kan klara det. Är faktiskt mycket nöjd med mina framsteg inom buggen. Jag är väldigt långt från färdiglärd, men jag har kommit en bit på väg iaf. Ikväll hade jag tänkt baka, men som alltid saknas ju något så det blev inget bak idag heller!

Försöker planera för min helg om två veckor. Har jag väl kommit på tanken har jag lite svårt att släppa det, så jag räknar och planerar för fullt. Måste kolla upp om jag fick ledigt fredagen för isf måste jag skaffa kattvakt fredag och lördag. Min plan är iaf att ta mig iväg till Linnea och Östersund på torsdagen och sen umgås och träffa Barbadosgänget under fredagen. Lördag åker jag isf vidare med tåg och buss till Hudiksvall via Sundsvall. Får försöka byta om och göra mig klar nånstans som jag inte vet var, men sånt löser sig alltid. Efter dansen dyker de stora problemet in. Övernattning nånstans eller hemresa med någon under natten? Och det är det här med nånstans och någon som är svårt.. Hm.

Imorgon är det iaf sista dagen innan helg! Sen är det Maxifest och kalas som gäller i helgen. Jag tror det blir en riktig höjdare! Tomt utan dans och alla vänner på dansgolvet men nästa helg är det dax för Ersboda! :)

10/10

Idag skulle egentligen mamma kommit. Det resulterade i viss panikstädning igår och handling idag efter jobbet. Nu visar det sig att hon inte kommer. Det var synd, men jag fick ju iaf städat och handlat på köpet vilket jag troligen skulle ha struntat i om hon inte skulle ha kommit ;)

Jag vet ärligt inte HUR jag ska orka upp imorgon. Men det är sista dagen innan jag är ledig och det känns enormt skönt! Imorgon på kvällen är det avslutning på buggkursen. På torsdag ska jag inte göra någonting alls, eventuellt åka ned på stan en stund men det känns inte särskillt ansträngande. Fredag är det avdelningsfest och det brukar bli en höjdare :) Lördag kalas för mina två pinglor Ida & Johanna! Känns konstigt att det inte är inplanerat nån dans i helgen! Jag har ju haft minst en dans inplanerad varje vecka hela sommaren. Men jag tar väl igen det på söndag om jag får med mig någon på samkvämen.

Tips på två helt underbara (dans)låtar som går varma här hos mig!
. Jill Johnson -Redneck Woman
. Blender -Try to think about Elvis

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag sätta mig på cykeln till Ida. Det är filmkväll där ikväll. Jag orkar nog bara med en och det verkar bli Heartbreak Hotel! :) Ha en trevlig kväll. Puss

09/10

Jag är så trött. Så trött, SÅ TRÖTT! Visste inte att det skulla hålla i sig så här många dagar. Och dessutom bytte jag ju bort mina båda sovmornar denna vecka, så först på torsdag får jag chansen att sova ut. Har massvis med saker att göra här hemma. Jag har bara vart in och vänt alldeles för många dagar. Känner själv att det är dax att ta ned tempot lite! Jag behöver tid att bara vara och ta det lugnt. Lite tid för mig själv.

Ska göra de där matlådorna jag tjatat om nu, somnade när jag skulle mysa med kisse. Från nu kan man anmäla sig till fortsättning 1 på buggen. Jag vill gå, men å andra sidan tror jag att jag kan lära mig det jag behöver ute på dans tills vidare. Lite kaxigt kanske.. Kanske ska ta fortsättningen efter jul istället? Tror jag anmäler mig efter onsdag när jag vet vilka från min kurs som ska fortsätta.

Har en ny ide om helgen den 27-29 oktober ;) Jag har sökt ledigt fredag och tänkte försöka ta mig till Linnea så fort som möjligt. Kanske redan torsdag. Barbados på fredagkväll. Lördag tänkte jag eventuellt ta tåget och deltaga sista dagen på GladaHudik-maran. Om det går i lås med skjuts hem och sånt :) Ska kolla upp lite detaljer och möjligheter innan jag bestämmer mig helt och hållet. Det är ju som tur är ett tag kvar..

Jag funderar på att klippa en kort frisyr igen. Vad tycker/tror du?

08/10

Snart dax att krypa ned igen. Ska bli skönt! :) Tröttheten sitter fortfarande i lite grann. Jag fick visserligen en hel del sömn igår, men så som jag håller igång behöver jag nog lite till. Idag har jag jobbat 8-15, ruskigt skön tid. Cyklade hem och hann i princip ingenting så var det dax att åka iväg till samkvämen. Jag kände prestationsångest och har viss träningsverk sedan fredagens all bugg så kvällen blev inte riktigt lika lyckad som väntat. Men hade i stort alla mina favoriter där och fick mig ändå en del träning. Sen är det ju mycket socialt att åka dit och lära känna dansfolket! Imorgon ska jag nog anmäla mig till fortsättning 1. Måste bara kolla upp om det är någon jag vet som är sugen på hänga på! Annars får jag väl försöka ta mig dit ensam :/ Jag är så glad att jag började med buggen så jag vill verkligen fortsätta!

Imorgon jobbar jag två timmar extra för Johannes och sen måste jag göra massa nya matlådor! På kvällen ska jag nog umgås med Ida! Kanske en kvällspromenad tillsammans eller nått annat mysigt :)

07/10

Egentligen är jag på tok för trött för att skriva, men jag skulle nog inte kunna gå isäng utan att ge alla er nyfikna en rapport om gårdagen ;) Och visst, jag erkänner. Jag är beroende av att skriva av mig.

Vid 18-tiden igår blev jag upphämtad och resan mot Skellefteå började. Jag inhandlade godis på resan upp(!) Det är ju faktiskt helg tänkte jag. (Jag vet att jag aldrig kommer lyckas 100%-igt med uppehållet!) Vi parkerade på Folkparken sju minuter före spelstart så det var snabba ryck in i lokalen. Det var lagom med folk, inte alls för mycket som jag hade väntat mig. Jag hade bara bra danser hela kvällen igenom! Det är inte ofta det händer. Sen hade jag en dans vars danstekniker inte alls stämde, men han var säkert duktig för det. Det var nog jag som ställde till det. Tiden bara rusade iväg och plötsligt var det vara 70 minuter kvar av kvällen. Jag hade dansat i nästan fem timmar utan att ens slänga en blick på klockan! :) Det är bra betyg för kvällen. Jag träffade mycket bekanta ansikten och någon krossade min mur på nytt. Fast det gör inget ;) Men jag står med fötterna på jorden! Jag slumrade till i bilen på vägen hem efter lite energiintag. Dörren här hemma låstes upp strax före fyra och jag snörde mig formligen isäng. En dryg timme senare ringde väckarklockan och jag fick snällt stiga upp och hoppa upp på cykeln.

Min dag på jobbet har vart i en klass för sig. Det har gått över förväntan men visst har det flimrat lite framför ögonen emellanåt ;) Jag berättade för min mor om min knappa sömn innan en arbetsdag på tio timmar och fick svaret "Ja, det var ju genomtänkt och förnuftigt" Förnuftigt tänkte jag. Kanske inte, men KUL var det! Och så länge man lever måste man försöka ta vara på allt det goda här i livet. Inte sant? :)

Har sovit nästan två timmar i eftermiddag och efter det har jag legat i min härliga soffa med två stora filtar, tjejfilmer och lite gott! Jag tänkte inte göra mycket mer denna dagen utan rask borsta tänderna och lägga mig till rätta i sängen igen. Imorgon är det 8-15 som gäller på jobbet (skööön tid!) och sen är det dax att träna buggen efter middagen. Det blir nog bra det. Over n' out ...

06/10

Två av mina favoritband spelar ikväll i Skellefteå och istället för fyra danstimmar är det hela sex timmar aktiv danstid. Jag har underbara vänner och jag kommer vara där :) Det känns så bra att få komma iväg i alla fall. Jag är evig tacksam. Antar att jag är mindre glad att jag åkte imorgon när jag i princip bara hinner hem och duscha innan jag ska stämpla in på jobbet. Men så länge man verkligen vill göra någonting så går det.

Jag fick en rätt hyfsad sovmorgon idag och jag tänker nog ta mig någon extratimme nu på eftermiddagen. Det är enormt skönt att bara vara hemma och inte göra så mycket. Inga krav idag. Min far kommer efter 17 och ska äta middag med mig sen åker han iväg på sin första träff med Jula-gänget och jag blit upphämtad och påbörjar resan uppöver till Skelleftemaran :)

05/10

Imorgon spelar två av mina absoluta favoritband i Skellefteå. Det är dessutom sex danstimmar istället för fyra. Och vad har då jag gjort? Tagit ett beslut om att stanna hemma :/ Det är inget beslut jag känner mig nöjd över. Det är dax att dansa och träna buggen. Det spritter i benen! Abstinens. Men, ekonomin var det ju. Och jag har två till dyra helger framför mig innan lönen. Två fester kommande helg och sen dans på Ersboda helgen efter. Så det är bara att hålla hårt i mina stackars kronor.

Det går bra (rätt så!) att hålla mig ifrån alla godsaker. Jag inser istället att jag måste äta rätt. Men jag saknar en botten och det förstör allting. Jag har aldrig känt förut att jag inte vart mätt, snarare tvärtom. Men men, det ger sig säkert! Jag har ju inget mål direkt heller mer än att bli av med sötsuget och det ska nog ordna sig.

Helt ledig imorgon. Känns helt underbart! Ska bara vara hemma och ta det lungt. På kvällen ska jag bjuda min far på middag efter hans absolut sista dag på Maxi. Sen får vi väl se, inget annat inplanerat. Lördag jobb och kvällen fri även där (vad är detta?) Söndag sen har jag bytt pass för att kunna deltaga på samkvämen. Tänkte få mig några träningstimmar där eftersom jag både missade kursen i onsdags och ett danstillfälle i helgen!

Vem vill hänga med till Norge och tjäna kosing?
Natt natt

04/10

Snålblåst, regn och motvind! Vilket underbart väder att cykla i. Idag hade jag iaf varmvatten i ledningarna när jag kom hem så jag har fått upp värmen igen!

Ska byta om och äta nu och sen är det avtackning för min far ikväll, Först bowling och sen middag. Ska bli spännande att se vad de ordnat, även om jag vet en del. Tror det kan bli riktigt bra och säkert en hel del känslor. Missar buggen, men jag vet ju att jag hinner ta igen det på söndag. Då kan man ju dessutom stanna flera timmar! :) Så det känns inte som någon panik! Skellefteå på fredag troligtvis ;) Nyfiken på Blenders uppdateringar, men de kommer ju aldrig. Jag vet ju att jag hamnade på två bilder i Bollsta.

Jag kan leva med din nyfikenhet.
Jag är starkare än du.

03/10

Jag vill gråta ut på någons axel
Jag vill hålla någons hand
Jag vill vandra vidare

Ge mig lite trygghet

02/10

Jag tänker.. på dig. Får jag se dig igen? Vill veta fortsättningen på denna saga.

Idag börjar mitt nya liv! Det är skittungt redan. Speciellt eftersom Micke snällt lagt en godispåse i min brevlåda för att jävlas lite! Grr! Men min viktuppgång jag tidigare skrev om kan nog bero på att min våg råkat vara inställt på +1,5 kg ;) Kanske just därför jag ökat precis 1,5 kg också! ;D Haha. Men det är nog bara nyttigt att hålla igen lite. Och nu är jag ju inställd på det också så det känns dumt att avstyra allt nu.

Stannade över en timme idag på jobbet. Fick ju ändå gå hem tidigt. Sen proppade jag igen öronen med god musik och spatserade hem! Det var jättehärligt väder och jag hann med att tänka på allt som händer runtomkring. Jag blir inte klok, har aldrig upplevt så många intryck på så lite tid. Men jag är lycklig och glad. Verkligen. Jag älskar livet! I eftermiddag efter lite sömn åkte jag hem till mamma, pappa och bror för att äta middag. Sen har jag bökat på i systers lägenhet. Skickar hennes saker till Stockholm på fredag. Känns tungt att du definitivt flyttar. Men jag älskar dig lika mycket för det, gumman. Jag kommer snart.

Från klockan 22.00 idag och 28 timmar framåt har jag ingen värme och varmvatten! Suck! I-landsproblem, javisst! Men det känns ju rätt jobbigt.. Imorgon börjar jag sent men ska försöka börja dagen i tid. Hade eventuellt tänkt åka till Norum (en av våra fiskleverantörer) och kolla läget lite! Vara lite social och trevlig :) Sen har jag kvällspass imorgon. Skittråkigt, men vad gör man inte för pengar. De kan ju användas till roliga saker senare :) Funderar faktiskt på Skelleftehamn i helgen?! Jag hade tänkt låta bli att dansa i helgen, för min ekonomis skull. Men det går säker inte ;) Har bytt pass också så jag kan åka på samkvämen på söndag!

Sov gott, kära vänner.

01/10

Här kommer en rapport över helgen som gått!

I fredags städade jag hela dagen för att sedan få hjälp att skita ned ordentligt på kvällen ;) Det blev en jättetrevlig kväll och en lika lyckad utgång på O'learys. Efter ett mål på Frasses var kvällen fulländad. Somnade sedan till filmen Jalla Jalla! Vaknade på lördagen, rätt utvilad och pigg. Bestämde mig för att lifta ned med Anders till Övik. Så resterande del av helgen har jag tillbringat tillsammans med Therese, vilket har vart mycket trevligt :)

Dans i Bollsta blev lördagens projekt. Vi var färdiga rätt tidigt, men med tanke på att jag aldrig vart där och Tessan bara en gång åkte vi med god tidsmarginal. Parkerade tjugo minuter innan dansens början och till vår förvåning (med ett sånt pass bra band på scen) var vi först in. Lite oroliga för kvällens gång hann vi nog båda bli där i början. Men med inte allt för höga förväntningar gav vi kvällen en chans och den får faktiskt en hel del plus trots att jag inte förtår varför man säljer alkoholhaltiga drycker men inget fika på en dans? Alkohol är väl det sista man behöver. Men däremot lite energi kunde vart mer än nödvändigt.

Jag gjorde buggdebut och dansade hela fem danser, med fem olika killar! :) Kan väl inte påstå att det gick smärtfritt hela tiden, men jag är nöjd med resultatet ändå och killarna fick sig alla varsinn kram och ett tack för deras tålamod när danserna var över ;) Kom hem för ca 45 minuter sedan och inom 10 minuter till är Albin här. Samkväm på klubben ikväll. Är lite nervös över det faktum att jag känner till killarna som är där, det gjorde jag ju iaf inte igår ;) Men det blir nog trevligt! Måste ju ta igen det jag kommer att missa på onsdag.

Ska skynda mig nu! Tack till alla goda vänner som jag fått tillbringa helgen med. Ni är alla guld värda :) Puss!