28/02

Jag vet inte vad jag tänkte igår. Det är ju faktiskt idag det är den sista februari. Trodde på allvar att våren är på gång, men idag är det minusgrader och snöar lite grann :/ Suck. Jag tror dock inte att det resulterar i speciellt mycket snö, men. Hade tänkt gå ut i solen idag, men jag fick en anledning till att bara slöa vid datorn och inte göra någontign vettigt, så jag borde kanske inte klaga egentligen?

Har drömt en massa på slutet, jag brukar ju ofta både drömma och komma ihåg drömmarna vilket jag tycker mycket om. Hos Linnea drömde jag hemska saker, men inatt fick jag iaf drömma något helt underbart! Var nästan jobbigt att vakna till verkligheten. Dock vaknade jag av att någon tittade mig rakt i ögonen.. Mmm.. min. Fick en mysig sovmorgon och god frukost idag innan han åkte till Sävar för att förbereda inför fjällenresorna.

Fick besök igår av Malin, Anton, Marcus och Torbjörn. Det var kul att få besök mitt i vardagen. Annars blir det ju lätt att man tar det på helgerna.. som är tillräckligt korta iaf. Killen bara växer och växer, och tant Frida är stolt ;) Gud så fin en liten krabat. En eloge till Malin som klarar våre godisuppehåll. Jag erkänner, jag gör det inte ;) Mötte ett stort problem när jag inte fick bjuda på nått onyttigt. Det fick bli morötter :P Hehe, men det funkade ju också.

Jag trodde till en början att jag aldrig skulle vara aktiv här, men faktum är att jag trivs med att få skriva av mig lite nu och då (varje dag!) och få lite respons på tankar och så.

Dax att ta tag i lite lunch tror jag!
Frida

27/02

Kan inte fatta att februari verkligen har rusat förbi! Det är sportlov för skolbarnen nästa vecka. Redan! Det gör iofs ingenting, för jag räknade ut igår att det bara är två månader till Cypern :) Jag längtar så galet mycket efter att få vara all alone med Lars och inte bry mig om nått annat än god mat och solbränna ;) Hehe.

Jag fick övertid fyra timmar idag, det kändes bra. Jag behöver alla pengar jag kan få för att kunna göra allt jag vill! Det är ju mer än en sak :/ Nu är jag ensam, Lars jobbar kväll. Som tur var fick jag hit Malin & Anton och lille sonen så jag får ändå sällskap som tur var.

Måste skynda mig i duschen. Börjar sent imorgon. Sovmorgon! FV-fest på lördag.. Jag är riktigt laddad.. en sådan kan nog inte bli misslyckad.

Frida

26/02

Redan efter 15 igår började vi lite smått med att göra oss i ordning. Och det var nog tur! För vi var just så pass klar till bussen gick. Vi fick jättegod(!) plankstek här hemma hos Linnea. Vi drack några cider och såg Magnus bidrag innan vi åkte mot G3 vars Barbados senare skulle spela.

Vi gick in, rätt tidigt eftersom vi visste att de visade Melodifestivalen på storbild inne på hotellet. Och gissa vilka som vinkar och viftar när vi kommer in. Ja, rätt svar! Vi satt där och höll tummarna för Magnus och det gick, Magnus vann och är direkt vidare i final i Globen :) Så skönt. Jag vill ju så gärna åka, men jag vill också åka till Åre den 29e april. Innerst inne vet jag att jag inte har råd så förmodlingen blir det inget utav det. Jag ska ju faktiskt till Cypern också..

Barbados började inte spela förrän 22 och då var det verkligen dax med tanke på att vi kom redan före 20. Visserligen hade vi ju trevligt sällskap, men ;)

Kvällen blev verkligen lyckad. Vi kom inte undan alla människor vi hade hoppats på slippa, men en del iaf. Spelningen var bra rakt igenom, förutom en dans jag fick men en riktigt äcklig kille. Rätt ung, men bra desperat. Usch!

Efteråt pratade vi en stund. Linnea fick sin dans även denna spelningen ;) Peter sa att vi kunde stanna kvar medan de riggade ner, och säger han det så.. Vakt på vakt var är och försökte köra ut oss, tills Chris senare kom och sa till vakterna att det var lugnt att de tog ansvar för att vi var kvar :) Stannade till halv fyra. Vi fick följa med i bussen. Hihi, det var kul! Där har man ju alltid velat kika in som trogen förföljare. Lager berättade att han ska bli pappa, när som helst och att han vart redo att åka hela tiden då hans fru legat hemma med förverkar. Och jag visste ingenting om det. Inte så konstigt att han var lite distä under kvällen kanske! Vi hade verkligen mysigt..

Vid halv fyra sa Baloo att det var dax att åka, men hörde då att det var okända röster på övre plan ;) Attans! Vi klev ut och vinkade hejdå.. sedan ställde vi oss på taxizon och inväntade taxi. 255:- till den kvällen, men då var vi hemma igen. Saliga, men trötta ;) Jag hade ju klivit upp sju den morgonen.

Nu är det snart dax för mig att åka. Bussen hade väl inte direkt samma komfort som den buss vi senast hängde i inatt, men det får gå. Jag börjar längta efter min älskade sambo och vår lille bebis, kissemissen :P Ni glömmer väl inte det där om att ringa?

Frida

25/02

Då var jag äntligen framme! Jag ska inte påstå att jag inte var uttråkad den sista biten. De första 4½ timmarna gick bra, sen önskade jag att jag hade vingar sista biten. Sittkramp. Smått hungrig. Och uttråkad! Som tur var fick jag lite sms, några telesamtal och hade P4 på emellanåt (den enda kanalen min mobil hittade i inlandets djupa skogar).

Vi hade världens mysigaste biokväll igår.. jag och min gubbe;) Att göra en pudel, den var bra tycker jag men man ska nog gilla svenska filmer för att vilja se den. Han följde mig till bussen imorse och har lovat möta upp mig imorgonkväll också. Det är alltid viktigt att sakna varandra men tanken är lite påfrestande att vi kommer vara borta i stort varannan helg var ett tag nu:/ Men det överlever vi.

Nåväl. Här är jag nu! Vi har insett att det är dax att börja göra oss klara. Det är som på gamla tiden! Och det är skönt att det sitter kvar, till en viss del. Paniken och matstrejken har vi tappat och det är nog bara hälsosamt. Vi hinner precis se Magnus bidrag (099-59901 RÖSTA!) innan bussen går mot Östersund.. väl där hoppas vi få möte i entren och gratis inträde. PP skulle försöka ordna så jag hoppas han håller löftet.

Magnus bidrag kan bli en riktigt dänga med lite tid. Jag blev gråtfärdig i bussen. (Men jag grät inte). Jag saknar den mannen! Den tiden i mitt liv var så otroligt speciell, och det bästa av allt är att ingen kan ta det ifrån mig. Minnena sitter präntade i huvudet.

Just nu poppar vi Barbados senaste! Och just ja.. det var ju det där med att göra sig i ordning ja.. ska börja med det nu! Man känner sig kanske inte jättefräck efter 6 timmar på bussen! Imorgon mellan 15.45 och 21.45 sitter jag på bussen tillbaka till Umeå. Ring mig gärna då!

Frida

24/02

Denna dagen är min dag! Jag har fått ha sovmorgon, höjdpunkt 1. Jag ska shoppa lite idag, höjdpunkt 2 :) Får träffa Ida senare, höjdpunkt 3! Och ikväll ska jag & Lars ha vår myskväll med bio och fika å sånt. Höjdpunkt 4! Oj vad jag sett fram emot denna dagen. Har bestämt att jag inte får sitta här så länge och fiffla bort allt tid så jag ska snart kila..

Imorgon 8.15 går bussen via inlandet till Linnea, det känns helt ok att åka buss. Det lär nog vara soligt och fint och kanske inte så mycket folk på en lördagsmorgon? Peppar peppar. På kvällen är det vår kväll ;) Melodifestivalen!! Magnus har nummer 099-59901. Snälla rösta, för min (vår) skull! Vi som inte kommer hinna se allt. Barbados börjar spela 21.30 ungefär, ska bli kul att träffa de grabbarna igen också. Hoppas bara att vissa människor inte kommer dit. Orkar inte med dem :/

Jag älskar Lars, jag ville bara säga det.. vi går in på månad 42 i mars ;) Fasen vad tiden går!

Är åter på söndagkväll.
Puss,
Frida


Sådärja! Nu har jag shoppat :) Hittade en fin skjorta som jag iofs länge har velat ha, men inte köpt. Ett linne till imorgonkväll. Nya skor :) Blev ett par Puma. Sen köpte jag mig en ny foundation från Maybelline.. kändes bra att byta upp sig ;) Postade också din laddare, Pernilla! Hanna, du har fått tillbaka dina pengar för jeansen också.

Tack Ida för sällskap & smakråd! Mera umgås till veckan?

Nu är det min och Lars kväll. Hit har jag längtat! Snart god middag och sen bio.. efter det får vi se vad som händer.

Ska packa nu, har ju inte ens börjat med det än! Och förresten, ni har väl inte glömt numret? 099-599 01, du kan rösta efter lunch och låten hör du första gången 14.03 på radion.

Frida

23/02

Jag är ledig imorgon! Tre dagar ledigt eftersom jag bytte bort min arbetshelg :) Imorgon ska jag räkna pengar. Sen ska jag spendera :) Har längtat efter denna lönen så mycket! Behöver verkligen nya skor och lite annat kan jag också beöva ;) Haha! Får nog träffa Ida imorgon också, vilket var bra längesedan sist.

Efter en rätt skön dag på jobbet idag så åkte vi hem och bytte om. Sen tog vi en jättemysigt promenad längst älven. Det var riktigt riktigt mysigt. Det är ju vår ute, vädret är helt underbart! Mötte världens finaste hundras längst strandpromenaden, en Collie. Åh vad jag vill ha en sån när jag bor i hus och är vuxen på riktigt. Stora, ståtliga och vackra! Och ett underbart psyke.

Ikväll ska vi gå på Balder med Catrine & Marcus och äta tacobuffé. Har inte provat den förr, ska bli intressant :)

Lars står i duschen och jag ska peta in linserna nu, så vi kan gå när M & C ringer och är redo för middag!
Frida

22/02

Den här dagen och alla andra onsdagar känns verkligen som en evighet, tiden 6-17 är helt makalös lång :/ Förstår inte hur det går till när tiden en dag går så fort och en annan dag så evinnerligt sakta. Nåja, jag är hemma. Dock fanns inget att äta så vi ska ut och handla lite strax!

Ikväll är det OC igen. Yehees! Fick inget besök vilket var synd men å andra sidan hinner vi ägna lite tid till varandra vilket också kan behövas :) Det är ju inte var dag faktiskt.

Står i kö på två lägenheter på Tomtebo nu. Kan vi aldrig få nån :P

Imorgon ska jag nog träna mitt andra pass om jag får med mig någon. Annars blir det inte före måndag eftersom jag åker bort. Ska iaf träffa Marcus & Catrine imorgon innan de flyttar :( Känns så tråkigt. Eller ja, det är kul att träffa dem. Men sså synd att de flyttar!

Handlingsdax! Eller vänta? Så där följer jag inte med Lars till affären. Hm, han får gå själv..
Frida

21/02

Det var underbart med sovmorgon idag, men jag kan väl inte påstå att jag sovit överdrivet skönt. Träningsverk som brukar komma 1-2 dagar senare, kom direkt för mig ;) Otränad. Oh yes! Jag orkade hela passet och jag är otroligt nöjd med det. Nu har jag inte ångest för att åka dit igen.. och jag vill fortfarande ha fler anhängare! Denna träningsformen passar mig verkligen och jag är peppad inför torsdag om bara syster kan då, annars drar jag med någon av er, kära vänner.

Ska till optikern halv tolv. Jag har inte använt alla linser trots att jag hade en vecka extra på mig. Men jag får iaf i och ut dem nu. De kliar av dem, måste få en annan sort. Ska säga det idag. Efter det ska jag träffa Malin & lille Marcus :) Blir trevligt. Sen ska det också jobbas några timmar, 16-21. Det känns inte så farligt! Är ju ledig fre, lör och sön.

Måste fixa mig nu, äta frulle och sen är det nog dax att gå till optikern. Det är skönt att bo centralt ibland, men gud vad jag längtar härifrån emellanåt också.. :/ Dilemma. Vi står iaf rätt bra till på en lägenhet på Tomtebo via Lerstenen, hoppas vi får den!

Vill ha hem dig i nästa vecka, systra mi.
Frida

20/02

Jag talade om för min syster i förra veckan att hennes syster verkligen behövde börja träna och att ansvaret låg på henne ;) Idag börjas det och nästa pass blir på torsdag. Jag vet inte hur jag ska överleva, jag minns hur tungt det var trots att man tränat lite förut. Men det ska gå! Nu ska jag bli biff igen! För er jag inte berättat det för är det på Ringside jag ska försöka komma igång igen. Peppa mig, jag behöver det och min kropp behöver träningen ;)

Köpte mina jeans idag. 28:or! Sista var jag nöjd när jag kom i 29:or. Underbart! Lär ju inte bli mindre av träningen men kanske fylla ut med lite mer muskler än något annat. Köpte en fin pikétröja till Lars och lite träningskläder. Jag älskar att shoppa! Måste göra det på fredag ;) Är ju ledig och behöver verkligen nått upptill innan jag åker till Linnea.

På fredag ska jag & Lars ha vår egen lilla Alla hjärtans dag. Nån bio och bara ta hand om varandra. Det kan behövas. Det är typ 5-6 helger uppbokade då den ena inte är hemma :/ Sånt är så tråkigt. Men kanske kan jag övertala lillasyster att komma hem? Vore så kul, gumman.

Håll tummarna att jag kommer hem levande ikväll.
Frida

19/02

Så man hade längtat till första deltävlingen. Vilken flopp! Det fanns några ljuspunkter, men den bästa låten Anna Sahlene gick inte ens vidare. Det var iaf en trevlig kväll med chirre och sällskap av fina tjejer. Var så kul att Johanna och hennes vän Emma också kom hit.

Sofia & Pernilla återvänder hemåt ikväll. Det kommer bli tomt.. och tyst. Vi har nog nästan tjattrat sönder varandra. Men bara på gott. Men så mysig att få dela säng med Lars igen ;)

Hittade världens snyggaste jeans igår, ska köpa dem imorgon. Åh vad jag längtar! Har aldrig fallit så får nått klädesplagg tidigare :P Hehe. Sen måste jag fixa kläder inför nästa helg när jag åker till Östersund. Det löser sig säkert, jag har världens shoppingbehov just nu så.

Ser verkligen fram emot nästa helg. Magnus tävlar och vi kommer hinna se åtminstone hans bidrag innan Barbadosspelningen då tävlingen börjar 19 nästa vecka. Sen är det ju ett kärt återseende med Barbadosarna också.

Ska umgås de sista timmarna nu!
Frida

16/02

Idag fick jag en fin sovmorgon. Katten var lite störig, men jag kunde koppla bort henne mesta del av tiden. Sen ringde mamma och var helt i gasen ang ett spa de tänker bygga hemma :) Jag klagar inte, jag får ju också nytta utav det ;)

Ska träffa Sandra vid 12 idag. Har massor att ta mig för idag, undrar hur det ska gå! Nåja, det märks ju. Ska umgås med henne, städa så det blir riktigt cleant innan Sofia & Pernilla kommer IMORGON! Sen fyller Lars mamma år så vi ska dit och äta.

Kan inte förstå att det är imorgon mina älsklingar kommer! Gud jag saknar dem och längtar efter dem nu så jag nästan går sönder. Ska bli så underbart att få en hel helg tillsammans med dem. Middag & utgång imorgon, Melodifestival på lördag! Yey! Nu börjar den tiden på året, jag älskar den. Men i helgen var det inte så bra startfält tror jag :/

Måste slita mig härifrån nu. Har som sagt en del att stå i!
Frida

14/02

Idag är det kärlekens dag, och här hemma blomstrar kärleken! Så underbart med vår, man blir liksom lyckligare. Lars hade vart gullig och bytt tid så vi fick hela förmiddagen tillsammans och jobbar kväll båda två istället. Åt en jättemysig frukost här hemma, allt fanns verkligen på bordet! I övrigt tog vi det bara lugnt innan vi givk ut i vårvädret. Vilken dag! Åh vad jag älskar solen.

Var till resebyrån och kollade lite om resan, hade tänkt lägga till lite för ett finare hotell, men hon avrådde oss till att byta. Så vi gör inte det heller. Det blir nog alldeles utmärkt ändå!

På torsdag är jag ledig, då ska jag träffa Sandra. Deras baby är ju beräknad till mitten av mars så jag måste ju hinna träffa henne innan! På kvällen fyller Lars mamma år så då blir det till Sävar igen, tredje gången denna vecka :P

Idag hade jag linserna igen! Det går lättare och lättare och det känns bra. Jag trivs väldigt bra utan glasögonen. Ska verkligen träna på att använda linserna nu så jag vänjer mig. Idag var det ingen match att ta ut dem heller, vilket genast gjorde att det känns enklare.

Kom på idag att jag hade velat åka på finalen i Globen (Melodigestivalen) men allt var utsålt och även om det inte är några proböem att få tag i biljetter så blir det ändå för dyrt, jag har miljoners utgifter som ligger på hyllan.. Fickpengar till Cypern, tandläkaren(som jag borde gå till nu!), laga glasögonen osv osv.

Dax att göra mig i ordning nu, bussen går om 30 minuter. Hjälp, är klockan redan så mycket? Men solen skiner! :)

Känslorna tinar fram igen,
Frida

13/02

Sånt underbart väder det är idag! Det är visserligen kallt, men och? Solen skiner ju! Har köpt nya brillor. Hade helst bara velat gå ut i dem, en dunväst och bara njuta. Men för det första, har ingen dunväst :/ Vill ha en sån som syster har.. Hanna! ;) För det andra hade jag behövt duscha och torkar håret innan, det ids jag inte.. hehe, och sist men inte minst, kan man gå ut i solbrillor mitt i vintern? Tja, jag vet inte.

Slutade tidigt idag, så härligt så. Och börjar sent imorgon. Men Alla hjärtans dag blir nog inte riktigt lyckad är jag rädd. Lars jobbar 6-15 och jag 16-21 :( Där rök den dagen. Men men, de finns ju andra dagar att mysa på! Har iaf köpt en jättefin ros till honom idag ;) Räknade ut att vi är inne på 41 månader nu *ler*

Skulle egentligen till optikern imorgon, men jag har inte haft diciplin nog att använda alla linser, så jag skylde på att jag inte hade tid och sköt upp tiden en vecka ;) Jag ska lära mig använda dem, bara inte ännu, hehe.

I det här vädret kan man ju inte sluta längta till Cypern. Exakt 80 dagar kvar till avresa! Sol, värme.. åh så underbart!

Sofia & Pernilla kommer verkligen i helgen! Jag kan inte fatta att vi ska ses, är så lycklig över det. Jag & Linnea och Barbadosarna ska ses om två veckor! Lovley!

Middag i Sävar ikväll, hoppas på något gott! :)
Frida

12/02

Följde med pappa hem efter jobbet idag. Lars var ledig och hade vart här och skulle få hjälp av pappa i garaget ikväll, så jag såg ingen anledning till att åka hem och bara vänta. Det är rätt mysigt att komma hem och få allt serverat ;) Därför har vi bokat in en middag här imorgon också. Vi ska nog köra skoter imorgonkväll, det känns kul! För mig blir det ju inte så många vändor per år, men jag har iaf förarbeviset :) Viktigt!

Det har vart ruskigt lugnt på jobbet idag. En sån dag då man egentligen inte hade behövt vara där men man kan inte gå hem pga av de fina pengarna man tjänar! Håller för övrigt få lite koll på min ekonomi vilket känns skönt. Och till veckan börjar(som sagt?) godislöftet..

Usch så jag luktar fisk :/ Skulle vara skönt att få åka hem och duscka snart! Satsar på en tidig kväll då vi börjar tidigt imorgon. Iofs sluta jag tidigt också, men ;) 6-12 enligt schema.

Massa pladder, men det är ju frivilligt att läsa..
Frida

11/02

Sitter hemma ensam, och klagar egentligen inte. Det är rätt skönt att ta det lugnt! Det var kolonialfest ikväll, men peppen fanns inte riktigt och jag jobbar ju även imorgon :/ Sen är jag visserligen ledig iaf två helger i rad. Nästa helg kommer Sofia & Pernilla (my babies!) och helgen efter det blir det att åka till Linnea och träffa Barbadosarna igen! Ser fram emot det. Och snart är det Melodifestival, jag längtar så jag går sönder! Magnus måste vinna :)

Igår köpte vi en bil. Ja, den är ju allt ifrån snygg! Den går framåt, med lite vilja och chok(hur stavas det?) Jag hade tänkt vägra köra den, men insåg redan idag.. första dagen att det kommer vara omöjligt. Tror ändå inte Lars kommer vilja ha den så länge, max några månader faktiskt.

Har tänkt att jag ska försöka ta hand om mig själv lite. Börja träna, nä det kommer jag nog aldrig fixa :/ Peppa mig, dra mig till gymmet. Snälla, någon? Men sluta med godis, det ska jag verkligen försöka helhjärtat med från måndag. Jag & Malin.

Tänkte skicka en tanke till Malin vars bil brann upp igår. Tack Gud att de klarade sig oskadda hon och lille Marcus!

Vidare ut i cyberspace ;)
Frida

10/02

Idag är jag ledig. Det är så otroligt skönt. Ledighet kommer nog aldrig kunna överskattas! Men redan imorgon är det jobb igen som gäller. Lö 7-17 och sön 7-16. Blää!

Malin kom hit vid 10.30. Då var det dax för lille Marcus att äta lite. Han växer så det knakar! Oj oj, han är så fin så. Och luktar fortfarande så där ljuvligt bebis. När han ätit var det dax för oss att äta, vi gick runt och funderade men hamnade på Frasses! Det funkar ju alltid ;)

Fick låna David lite (Helena behövde lite passning) och plötsligt var allt så som vi önskade en gång, att vi skulle ha barn samtidigt. Han är så mysig min systerson! Mosters stolthet!

Är hemma nu, Malin har åkt och mamma orkade inte komma till stan. Kan inte spåstå att jag har speciellt mycket kul? Jag köpte ett par nya brillor till Cypern. 29:-(!) kan man ju inte klaga på. Nu har jag köpt  en ny bikini, linne, solglasögon, badlakan och en kimono till resan :) Bäst att vara i tid.

Jag & Lars råkade i tjafs igår, det är så onödigt och tråkigt. Jag tror vi redde ut allt i morse. Funderar nu om vi ska äta ute ikväll bara vi två, eller om jag ska göra fläskpannkaka?

Efter viss pushning av lillasyster är jag här. Och hoppas att jag förblir det! Peppa mig.
Frida