26/05

Jisses vad dagarna går! Vi har fullt upp. Och ingen internetuppkoppling.

Telia gjorde mig måttligt besviken när jag fann ett brev i brevlådan var det stod att de hade sagt upp mitt bredband för att det inte fanns tillräckligt med kapacitet. Så vi är nu utan uppkoppling ett tag till! Jag hoppas vi kan få det att funka via någon annan leverantör under veckan.

Bilen vi hittat och ville ha såldes innan vi hann till Skellefteå. Så det bekymret kvarstår också. Men med internet blir det ju lite enklare med bilsökandet. Lägenheterna har tagit enormt med tid. Det är slutklämmen kvar i båda de gamla lägenheterna och sen ska vi bara samsas om vems grejor som ska upp i den nya.. Nya förrådet har t ex Tommy fyllt redan och jag har inte ens flyttat mitt. Så vi har det vi gör, minst sagt. Det nya jobbet börjar på rulla på bra. Jag känner att jag klarar mig mer och mer själv och det är jätteviktigt för mig att kunna känna mig självständig.

I veckan är det premiär för logdanserna och jag tror att vi eventuellt kommer ut till Gräsmyr på fredag! :) Men vi är bjudna på grillning på flera håll och Magdalena fyller också år under helgen, så vi får se hur det blir med allt. Jag hoppas jag snart är åter med uppkoppling hemifrån, så får ni uppdatering lite oftare.

Nu ska jag bjuda er på någonting som verkligen gjorde mig glad i lördags! Tommy zappade på text-tv och rubriken "Magnus Carlsson sjunger med Barbados igen" dök upp på tv-rutan! Han gör alltså EN spelning tillsammans med dem igen, i november i Göteborg. Gissa om jag ska åka! :) Helgen är redan planerad. Jag och Linnea kommer vara på plats. Det kommer bli så roligt att plocka upp alla minnen och åka iväg på denna tripp! :)

18/05

Under helgen har vi sett till att flytta så mycket som bara gått. Vi fick mycket hjälp av Tommys kompis Nisse och utan honom hade det aldrig gått vägen! Vi trivs redan bra i den nya lägenheten, den är alldeles lagom och katterna börjar också ha hittat hem. Vi har däremot upp-över-öronen mycket att göra där. Just nu ligger jag på golvet i min gamla lägenhet, är hit på uppdrag att ta med lite småsaker som saknas i nya lägenheten. Skulle behöva några dagar till med ledighet för att komma iordning, men vi får ta allting eftersom. Igår grillade vi för första gången i 'sommar'.. makalöst gott. Idag haglar det och vid läggdax igår visade termometern 0.6 grader. Var är värmen?

14/05

Min första dag på jobbet gick inte så bra. Jag var sängliggandes både söndag och måndag. Men tisdag gjorde jag premiär i Norum! Han jag ska gå med fick barn idag och det känns lite läskigt, det är svårt att se vad som behöver göras efter en dags inskolning. Tror ändå jag sköter mig rätt bra, får mycket gott från de nya arbetskamraterna. Jag är glad att jag får göra nya saker på dagarna och jag uppskattar arbetstiderna hur mycket som helst. Men såhär i övergångsfasen så saknar jag alla mina arbetskamrater som jag kände utan och innantill.  Hoppas vi kan ses lite på kvällstid ibland!

Imorgon går första flyttlasset. Det ska bli så skönt att komma ibäg nu efter det kaos som rått i ett par veckor. Telefon och internet ska funka från måndag i nya lägenheten och jag hoppas ni alla fått flyttkort med besöksadress? :)

Nu måste jag skynda med middagen!

11/05

Jag är verkligen urusel på blogga nuförtiden. Men det är SÅ mycket som händer och all min energi är slut på kvällarna. I fredags hade jag min sista dag på Maxi! Det känns konstigt att inte längre ha tillgång till allt där och att jag nu lämnat över ALLA mina arbetsuppgifter. Jag fick ett jättefint arbetsintyg och det värmde verkligen. Imorgon klockan 07.00 börjar jag i Norum. Det ska bli spännande med nytt jobb, men viss nervositet har börjat infinna sig. Jag vill helst vara duktig från början och än om jag vet att det är en omöjlighet har jag lite svårt att acceptera det. Efter jobbet ska jag avtackas från Maxi. Det blir spännande att se vad de hittat på för något och vilka som dyker upp!

Under helgen har vi varit med varandra och jag uppskattar det hur mycket som helst. I fredags åkte vi på final-dansen på Ersboda och hade riktigt trevligt. Efter pausen var jag dock väldigt trött och vi åkte hem en halvtimme inann avslut. Det betydde inte att vi kom isäng tidigt. Det blev nån timme biltittande på internet innan läggdax. Vi har fortfarande inte införskaffat en till bil. Men det kanske är på gång nu! I lördags så körde vi grejor till Myrorna och återvinningen och åt sedan middag på Lobbyn tillsammans med Nisse. Vårt nya favoritställe.. Rekommenderas! Därefter åkte jag och Tommy ut till Bäcksjön och grillade och hade mysigt fram tills klockan var över 23.


image164


Nu ska jag försöka ta mig iväg till Tommy som är hemma i packartagen. Jag själv har ju flyttat ett antal gånger och vill tro att jag har hyfsad ordning inför flytten på torsdag. Hade tänkt försöka hjälpa Hanna med ett lass och följa henne och se på hennes nya lägenheten ikväll. Sen blir det nog en tidig kväll så jag är pigg imorgon på det nya jobbet. Önska mig lycka till ;)

06/05

I helgen åkte jag till Tessan i Moliden. Var härligt att få komma bort en helg och känna lugnet. Vi hade många sköna timmar i soffan, men det blev också en del lek med Alva, lite promenad och en kortare shoppingtur. Finns några bilder i Alvas blogg. När jag jobbat färdigt igår åkte jag till Hanna, hon hade gjort middag som räckte till mig med och senare under kvällen dök Helena och barnen upp och även Maria. Var trevligt att få umgås med syskonen ett tag.

Just nu bara rusar tiden iväg! Jag hinner nästan inte med. Idag gör jag min tredje sista arbetsdag på Maxi och jag har ännu inte fått påbörja inskolningen såsom jag väntat på. Känns småstressigt, men det ska nog ordna sig. Dessutom sätter flytten igång samma vecka som nya jobbet. Dvs nästa vecka. Och bilköp börjar vara högaktuellt. Det är inte så att jag fått in någon träning den sista veckan, så jag laddar för att ta nya tag så snart som möjligt. Just nu har jag dock nästan vatten över huvudet för att ens tänka tanken.