31/08

Så var det sista augusti, och man kan väl nästan säga att det är höst när september tågar in? Inte för att jag vill det! Sommaren skulle vara typ tre månader längre, tycker jag.

Idag har jag haft en jätteskön dag. Jag sov först lagom(!) länge ;) Sen diskade jag, städade undan och tog hand om kissen. Åkte sedan buss ned till tandläkaren. Jag är trygg hos henne, hon är bra. Mycket bra, faktiskt. Men vi snackar bedövad!! Fortfarande. Halva käften.. och tungan också. Fick för mig att laga riktig mat idag, första gången på veckor.. men tur då, inte hade jag nån smak inte :/ Jaja, goda matlådor till sen iaf.

Oj oj, OJ! Helt utan min ansträngning lyckas ryktet komma fram ändå. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till :P Får nog snöra iväg ett sms! Det här blev ju lite tokigt minsann.

Snart helg! Ska bli skönt. Jag börjar fem imorgon (pga inventering). Vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp, men jag har beställt väckning av pappen! Han ska ju också upp så. Sen är det fest i Brännland, ska bli riktigt trevligt :) Jag hoppas på utgång sen, har inte vart ute på krogen sedan i våras.. så det är väl på tiden!

Nu ska jag ringa några samtal. Puss!

30/08

Jag måste bara berätta hur kul buggen var :) Jag & Marie var verkligen(!) sämst i början, men det tog sig allt efter kvällen gick och jag tror det kommer bli riktigt roligt när det väl sitter! Längtar nu efter nästa kurs så man får öva mer. Och tills man vågar sig till samkvämen. Jag fattar inte varför jag inte börjat tidigare faktiskt. Nu längtar jag ännu mer, men jag ska sluta tjata om det ;) Shake och Matfors på lördag, sa Örjan?! Hm, ja kanske.. Vi får se, säger jag. Jag har nog blitt galen.

Ledig imorgon. Blir en hemmadag! Ska bli otroligt skönt faktiskt! Jag behöver vara hemma en dag i veckan iaf. Men nu ska jag nog sova! Såg att de söktes kvinnor till Volvo, undrar just om det är nått för mig?

- -

Att blogga är beroendeframkallande.

Vet inte riktigt hur morgondagen ser ut! Ida får nyckeln till sitt nya boende och jag hade glömt att jag ska plågas hos tandläkaren imorgon igen så det blir inget Brån heller. Men jag kan behöva en riktigt lugn dag här hemma också. Det var faktiskt evigheter sedan jag kände lugnet. Och kisse kan nog behöva en hel dag med sällskap också! Så det lider egentligen ingen nöd på mig.. Har ju en del att ta tag i här hemma, fortfarande.

Ikväll börjar buggen och jag är faktiskt nervös. Inte för att jag ska missa takten direkt, mest för att man ska vara sämst i gruppen. Det vore jättetråkigt att vara den som inte fattar. Men, det är bara att gå dit och få domen. Jag ser ändå fram emot att lära mig.. men jag kommer nog inte våga testa buggen ute förrän denna kursen är klar. Hur mycket än alla tjatar! Jag längtar som gatan till fredag nästa vecka och maran! Det har liksom blivit ett beroende, hehe! Undrar just hur man ska överleva vintern? ;)

29/08

Om det är någonting jag har, så är det god sömn! Jag lade mig strax efter 22 igår och sov som en klubbad fram till elva.. och nog hade jag kunnat fortsätta sova om det inte vart så att jag bestämt mig för att städa lägenheten! Nu känns det lite roligare att komma hem idag :) Men hemmet är ju fortfarande inte klart, och jag iiiids inte ta tag i saker och ting. Det får komma med tiden. Det är ju fullt beboeligt, faktiskt. Skulle behöva en trissvinst eller någonting för att ha råd att fixa allt!

Jobbar kväll idag igen, 14-21. Tycker det är snålt med 45 minuters rast på en så pass lång dag. Men det kanske bara är jag som tycker det. Hursomhelst är det inte så länge kvar nu och det känns skönt. Jobbar min nionde dag idag, tioende imorgon och sen är jag äntligen ledig på torsdag! Då ska jag äntligen få umgås med min prinsessa, Ida. Sen på eftermiddagen åker jag nog till Brån. Fredag är det inventering, vilket innebär att jag börjar jobba klockan fem på morgonen. Fest på kvällen sen, undrar just hur det ska gå! :P Lördag har jag inte planerat ännu och söndag tänker jag ge mig ut till Örsbäck. Alva har ju namnsdag :) Sen tänkte jag få mig en del detaljer som jag bara kan få därifrån.. ;)

Nä, nu är rasten slut! Hemma vid 21.20 typ.. KRAM!

28/08

Sitter här och smäller i mig massa godis! Usch vad dåligt samvete man får. Har hamnat i träsket igen.. det som gick så bra några veckor :/ Suck. Jag var så nöjd med mina rasade kilon under sommaren, men sen man började jobba äter man ju sjukligt mycket. Man är ju alltid hungrig! Nåväl, det är väl inte hela världen. Handlade iaf i eftermiddag med Micke och Marie, det var väldigt bra att få kylskåpet påfyllt. Idag fick jag mig mina kroppkakor till middag. Jag hade verkligen längtat efter det ;)

När man vet vad man vill så känner man det. Och jag är helt övertygad om vad jag vill :) Jag vet precis! (Tror jag, hehe!) Sen hur jag ska lösa alla om och men, det visar sig väl i framtiden. Älskar att leva livet såhär. Bara ta dagen som den kommer och göra precis bara vad JAG själv vill.

Imorgon har jag sovmorgon! Så otroligt skönt. Jag lovar jag skulle kunna somna nu och sova till 12 imorgon, men det känns inte heller riktigt bra. Ska nog surra lite på datorn, spela något pet till och efter det kanske..

27/08

Jag har fixat för Maran! Kommer åka dit på fredagen :) Dans mellan 19-03, Oh my! :P Kanske kommer man vara lite trött i benen efter det ;) Men nu är det ju två veckors vila, så jag kommer nog vara bra taggad då! Tror dock inte att det blir att åka på lördagen också.

Sitter på jobbet nu och väntar på att sista timmarna ska gå, om två timmar får jag äntligen bege mig hemåt! Måste dock cykla, är faktiskt bra less på det. Man skulle helt klart haft sig en bil! :)

Jag ringer dig Linnea när jag kommer hem!



Oj vilken helg! :) Sitter här med andan i halsen och ska snart åka iväg på jobbet. Dansen i fredags blev mycket lyckad trots att jag till en början inte gillade något av banden. Vi gav oss hem lite tidigare, men ändå blev det bara tre timmars sömn innan jobbet igår. Hade sedan fyrtiofem minuter på mig att göra mig klar innan resan mot Sollefteå/Långsele började.. Dansen där blev också jättebra. Sex timmar.. sista timmen var man väl sådär lagom sliten! :P Jag fick mina danser jag hade planerat för och Lasse var bra på scenen som vanligt :) Nu hoppas jag få åka på Maran iaf en dag, så jag får avsluta sommaren där och sen blir det väl att lägga skorna på hyllan och ta tag i buggen under vintern istället.

Ikväll ska jag sova! Och på tisdagmorgon. Jag har ett antal timmar att ta igen känner jag. Håll er hemma idag så jag får en lugn kväll på jobbet också :) Ska klä på mig och så, pappa kommer snart. Får snålskjuts med honom! Det är perfekt. Hemma igen typ 22.30! :/

25/08

Jag fick faktiskt rätt bra lön! Trodde den skulle vara mycket sämre. Det är ändå konstigt när man loggar in på internetbanken och ser när allting dragits, räkningar och dyligt.. då är det plötsligt bara en tredjedel kvar :( Hursomhelst har jag unnat mig en kjol och en klänning idag och det kändes riktigt bra när jag fick på mig en klännig i strl 34 :) Tror jag ska ha den ikväll faktiskt. För det blir dans i Gräsmyr ikväll!

Idag ska jag vara duktig och laga mat iaf. Blir ofta fil eller nått annat, inte så bra! Men det är ju så tråkigt att laga mat till sig själv :/ Idag blir det iaf köttfärssås tänkte jag.

24/08

Jag har tänkt på en sak. Att det vore kul att veta vilka som läser min blogg?! Kan ni inte bara lämna ett "hej" under detta meddelandet? Om du inte vill säga vem du är så skriv anonym :) Skulle bara vara intressant!

Dansen igår var så bra! Vilket avslut på Baggböle-kvällarna! Allt var bra :) Sällskapet, Blender, folket.. Fick en dans med hunken och dessutom en kram av Lasse. Lyckan var total när jag återvände hem. Haha! :) Funderar nu antingen på Gräsmyr fredag eller Hanssons på lördag. Någon som är sugen?

Skulle vart ledig imorgon men jag kände att jag lika gärna kunde dra in några extra kronor och när jag själv fick bestämma arbetstid och allt så sa jag att jag kunde komma! Blir typ 10-15 skulle jag tro. Då får jag både sovmorgon och lite tid att ta igen mig innan kvällen om det nu skulle råka bli så att det blir dans även imorgon ;) Kan dock bli tungt eftersom dansen är till 02 och sen har man typ fem mil hem efter det.. och börjar 06 på lördagmorgon. Men vad gör man inte? :)

Ida kommer hem imorgon! Och lönen kommer äntligen! Oh yes.

22/08

Får göra ett nytt försök, mitt tidigare inlägg sparades inte! :/

Well. Imorgon är den efterlängtade dansen. Får inte med mig Marie, men har iaf annat gott sällskap med mig :) Ska bli så kul! Jag är riktigt taggad. Man lär väl få slåss om herrarna en kväll som denna, brukar av någon anledning vara överflöd på damernas sida. Dessutom allesammans.. Har äntligen fått tummen ur. Nästa onsdag börjar jag buggkurs :) Med massa trevligt folk jag känner. Sjukt kul!

Mitt liv vänder uppochned på mig, men jag tror jag börjar förstå åt vilket håll jag egentligen borde gå. Att saker kunde vara så här komplicerade, fy fasen! Men det blir nog bra ändå.

21/08

Denna veckas planering. Har faktiskt inte så mycket inplanerat! :)
Mån Se nedan.
Tis 16-21
Ons 06-16, Blender i Baggböle :)
Tor 06-15
Fre Ledig. Umgås med Johanna
Lör 06-16
Sön 14-22

Ska bjuda Lars på middag idag, lax och pasta.. vår favorit ;) Sen ska han följa mig och köpa en bokhylla så jag får upp alla pärmar, skivor, filmer osv. Har tänkt att vi ska röja ur förrådet i stan idag, det känns bra att få det bortgjort! Måste försöka ta tag i de sista lådorna, men får jag bara bokhyllan så blir det ju enklare för nu har jag ingenstans att ställa sakerna. Saknar fortfarande ett soffbord, men efter det börjar det nog vara rätt så färdigt iaf!

Har fixat nu så jag för det första ringer gratis till alla Telia och Halebop-abbonenter och dessutom skickar jag obegränsat med sms för 99:-/mån. Det är ju helt perfekt när man inte har hemtelefon :)

Hur blir jag kvitt katthåret i sängkläderna? Det försvinner ju inte ens i tvätten! :/

20/08

Finns inte ord att beskriva hur fel vissa saker blev i fredags. Festen var otroligt lyckad delvis, men jag mår också skitdåligt över en del saker som hände. Faktum är att jag inte själv har så stor koll. Här är en ursäkt till de som behöver den. Är otroligt glad att veta att de felsta finns där. Jag behöver er, mer än väl och älskar er enormt mycket.

I helgen har jag annars tillbringat min tid i Brån med David. Han har varit lite grinig och haft feber och det är svårt att vara barnvakt när det bara är mamma som gäller. Men det har ändå gått rätt bra, jag fick sova lite lite inatt, men tog igen mig på soffan i eftermiddag. Har en del energi att ta igen efter festen också, jag har ärligt mått dåligt ända tills idag och det vill jag inte uppleva igen. Fy fasen, jag ångrar som sagt en del. Samtidigt är jag glad att jag fick ut alla känslor som legat på lager inombords. Well, nu har jag sagt det.

Imorgon är det bara 6-12 som gäller, det ska bli otroligt skönt! Sen ska jag tömma förrådet i stan med Lars. I övrigt är nog ingenting planerat.
Frida

18/08

Ikväll är det fest igen! Det är inte hälsosamt längre ;) Skämtåsido, jag trodde inte det skulle bli av men plötsligt kanske vi blir många i min lilla etta. Det blir nog bra iaf :) Ska panikstäda nu och fixa mig klart! Barbados på högsta volym och lite ostkrokar att peppa upp med, haha.

17/08

Imorgon fyller min syster Maria år, och jag skulle egentligen också har gjort det. Men jag var snabb ut i världen! Marias mage växer så det knakar och snart har vi ännu en plutt i familjen. Känns så mysigt! Har haft en syskondag idag och det har vart jätteroligt. Finns ingenting jag är lyckligare över i livet än mina syskon. Mammem och pappen också iofs.

Just nu håller jag på prova kläder jag fick från HM idag, nästan allt passade, men jag ska skicka tillbaka en tröja! Det är så kul att beställa! :) Ikväll blir det lugnt.. börjar ju 6 imorgon igen och sen på kvällen planeras för eventuell fest :) Lördag tom söndag ska jag vara i Brån, måla hus och passa David.

Saker bara händer, det var inte riktigt såhär jag hade planerat.. men man lever ju bara en gång. Det är bara att gilla-la-la-lala läget! ;)

16/08

Egentligen hade jag ett mördarpass idag, skulle gått 6-17 men av diverse anledningar fick jag gå hem tidigare. Det fanns inte så mycket jobb kvar och dessutom visade det sig att min värk i höger skuldra troligen också beror på gallan. Suck! Tycker själv det låter helt galet, men men.. mamma vet ju sånt där. Funderar bestämt på sätta i mig massa fet mat, eller ett gäng äpplen ikväll så jag får åka in och kolla upp detta. Är så tråkigt att inte kunna äta vadsomhelst och sen gå och ha ont. Idag åt jag ju bara torsk till lunch, det är väl inte så farligt? Ska fixa middag nu, Hanna kommer över på leverbiff klockan 17 :) Vår favorit! Hihi. Sen ikväll kommer Micke förbi så ska vi se Heartbreak hotel.. fick den på posten idag! :) Finns ingen skönare film tror jag.

Imorgon är jag ledig och efter en sovmorgon (jag behöver sömn!) så bär det ut mot syskonen. Det ska bli mysigt. Åker nog ut till min favoritgosse i helgen och umgås lite med dem lördag tom söndag, tror jag.

Frida

15/08

Klockan kommer närmre och närmre 16, det är då jag börjar jobba idag. Är bara fem timmar, men de känns så surt att inte få vara ledig mer! Iofs går det ju faktiskt hitta på saker även fast man inte har semester, man är bara så dålig på ta tag i sånt. Har umgåtts med pappen, Hanna och Daniel idag. Det var riktigt mysigt, skönt att hon är hemma en stund :) Imorgon kommer hon hit och delar säng och på torsdag åker vi syskonrundan, dvs till Brån & Örsbäck. Det ser jag fram emot. I helgen vet jag faktiskt inte riktigt vad som ska göras, men de visar sig nog! Tror det är dax att byta om, kika efter en matlåda och sätta sig på cykeln nu..

14/08

Har jobbat första dagen idag. Det började ju inte särskillt bra imorse. Jag vaknade 05.38! Efter en rad inte så fina ord och en turbocykling stämplade jag in 06.00. Min telefon måste lagas, den går inte lita på längre. Sen tappade jag ut massa kräftstjärtar i spad och det är ju en mardröm att städa upp. Klockan 10 ungefär var jag färdig att gå hem, då saknade jag min förgångna underbara semester.. På några dagar är man säkert tillbaka i rutinerna igen. Är faktiskt chockad att alla plu satt så inrpintade som de gjorde så det går nog rätt fort innan allt är "som vanligt" igen..

Är ganska precis hemkommen från tandläkaren. Allt gick faktiskt rätt bra! Hon fick tom sticka mig två gånger och det är framsteg. Lagade ett "början till hål" för 720:- Har två sådana kvar också så jag får väl mig en saftig räkning i början av september. Tänk att det måste vara såå dyrt, jag har nog med utgifter efter flytten ändå. Halva ansiktet känns bedövat, det måste se helt sjukt kul ut som jag sitter och grimaserar.. hon sa att det skulle släppa fortare då. Jag är faktiskt hungrig.

Idag fick jag höra på jobbet att mina byxor såg stora ut och att det syntes att jag tappat kilon. Jag är nöjd! :)

13/08

Sista dagen på semestern. Fy ***! Tänk om man fick vara ledig lite till. Vissa är less på värmen, men inte jag! Jag har redan ångest för hösten och vinterkylan. Jag älskar verkligen sommaren och allt som hör den till.

Hanna kommer i veckan! Det betyder allt. På torsdag blir det syskondag.

Hemma efter båtturen. Allting gungar! Jag klarade mig från åksjuka och allt men nu, väl på land är det sju resor värre än på båten. Turen blev jättelyckad såklart.. :) Vi hann med flera ställen på Höga kusten och det var verkligen vackert. Trysunda, Ulvön, Skeppsmaln och Mjältön. Det finns så oerhört mycket saker att berätta.. bla om de superlyckade festerna! Jag badade också en timme inatt bara för att ha gjort det. Dessutom är vi lagom solbrända, huden verkligen stramar. Ska berätta mer för er sen, nu ska jag ta tag i hemmet och förbereda för morgondagen.

Puss!

10/08

Här kommer en liten uppdatering. Håller nu på röja upp här, kasta sopor, diska bort och packa lite. Marie kommer troligtvis inte följa med så då åker jag ned idag för att slippa buss imorgon. Det känns ju bara onödigt. Hursomhelst är det skittrist att hon inte ska med. Men jag tror det kan bli huuur bra som helst ändå! :) Sol, bad och lite mer fest!

På begäran av flickorna mina kommer här min veckoplanering.
Mån 06-14, sen tandläkaren
Tis 16-21
Ons 06-17, dans i Baggböle
Tor Ledig och ingenting planerat ;)
Fre 06-15
Lör- Sön Ledig

Nu ska jag fortsätta lyssna på Jöback och fixa klart innan kl 14! Tusen tack till dig Lars som tar hand om kisse nu när jag åker ut och ränner!

- - -

Klockan är snart ett, jag är egentligen jättetrött men har precis satt i mig en nattmacka och måste vänta tills magen smält den så jag vet att jag inte får ont i natt. Har känt vissa tendenser och jag vill verkligen slippa! Ikväll har vi dansat till Expanders.. ja, egentligen skulle Highlights spela men tja, kvällen blev väl rätt lyckad ändå. Jag fick min inbokade dans också :)

Antingen blir det imorgon eller fredag som vi åker neröver och iväg med båten! Bara Marie kan lösa detta med jobbet. Vill ju verkligen ha med henne! Vi som sett fram emot denna turen så länge.. måste bara bli fint väder i helgen också. För övrigt så.. imorgon borde jag verkligen städa här hemma, hämta min cykel på sjukhuset och mysa lite med kissen.

Läggdax, oh ja!

07/08

Har vart på city idag, trodde jag skulle få shoppa en massa kul men det slutade endast med tråkiga saker. Typ värktabletter, flour och mat. Blev ingen kjol idag heller, hittade ingen som är 100%-ig!

Fick ingen läkartid. Jag skulle återkomma på två veckor. Hon tyckte jag kunde vänta om det inte blivit värre. Jag hatar vårdcentraler! Ikväll ska jag umgås med min Ida. Det ska bli mysigt! :) Ska kolla upp biljettpriser och sånt till Julgalan nu och sen tror jag på en liten powernap. Blir sjukt slö i den här värmen!

06/08

Jag har haft fullbokat varenda dag denna semester! Jag har verkligen njutit av att ta vara på alla minuter. Idag finns ingenting att göra och jag är sjukt uttråkad. Har tom börjat läsa en bok, det är inte ett friskhetstecken från min sida! Tvättar lite, kanske ska baka och försöker jobba upp min rank på Betapet, det är allt vad denna dagen går ut på. Förhoppningsvis kommer någon med ett bra förslag för kvällen..

Efter avdelningsfesten har jag blåmärken på låren, de gör rätt ont. Jag har Magnus glasögon, Marcus jacka och Mickes armband :P Där ser man.. Ser fram emot båtturen med arbetskamraterna nästa helg. Det är dock sista helgen på semestern och det känns inte riktigt lika lustigt! Nåväl, jag är faktiskt MYCKET nöjd med allt jag gjort på denna semester. Ska verkligen ta vara på sista veckan också.

Saknar dig Hanna!

05/08

Rapport från de dagar som saknas ;)

I onsdags var det dans i Baggböle till Boogart, det var en väldigt trevlig kväll men det var tjockt med folk! Vi blev ett helt gäng som åkte dit och det är alltid roligt. Efter det blev det movie i Brännland vilket slutade med att jag inte tordes gå isäng förrän solen gått upp. Usch, mitt hjärta pallar inte sånt där..

På torsdagen följde jag med Micke hem till Sidensjö för att fiska kräftor på natten. Det var läckert, har aldrig gjort det förut :) Det slutade med 45 minuters sömn på natten (plus en 1½ timmes vila på dagen), men 84 fina kräftor som vi kokade och bjöd på igår på avdelningsfesten! Och den festen sen. Vilket underbart gäng vi är! :) Så roligt att nästan alla kom trots att hälften har semester. Förfesten hos Jenny var skitbra och även RixFM-festivalen på kajen. Hade verkligen en fantastiskt trevlig kväll. Tycker så mycket om mina Maxi's ;)

Har sovit rätt länge idag. Just stigigt upp och klockan är 13.00 ;) Men, jag hade ju en del timmar att ta igen! Ska ut till Brån idag och umgås med min lille favoritgosse och kanske plocka lite hallon!

Jag vet inte riktigt hur veckan ser ut, förutom att det blir båtweekend med jobbarkompisarna nästa helg. Onsdag kommer Johanna hem och sen är det dans på kvällen och jag har en dans bokad :) De andra dagarna får ni gärna hjälpa mig att fylla!
Frida

02/08

Håller på röja upp lite efter gårdagen! Det blev en mycket trevlig men rätt lugn tjejfest. Annat brukar det vara och jag hoppas på en sån när vi fått hem vår kära Johanna! Bara en vecka kvar nu ju :) Klarade mig fint igår, hade lite känningar i ryggen i natt men det var ytterst lite. Jag måste fixa läkartid, men jag VILL INTE! Skulle grillas ikväll, undrar om jag klarar det.. det var ju sist jag grillade allting bröt ut.

Dans ikväll och umgås med arbetskamraterna, jag är peppad! På fredag är det avdelningsfest :) Wiie! Och Rix FM-kalaset. Mormor fyller 83 idag också. Puss på er alla!

01/08

Var hos morfar igår kväll. Min kära lilla morfar. Han mår bara bra nu och trivs bra med att bo där han är! Sen följde mamma och pappa med hit på lite kaffe och fixade upp mina tavlor, (jag äger inte så mycket verktyg). Mamma är övertygad om att det är gallsten och det känns så förbannat tråkigt. Jag trodde inte man fick det före 60, men mamma har opererat, hennes bror, farmor.. så, ja varför skulle det inte drabba mig? Jag vägrar operera om det finns annan metod. Sätta fyra ärr på magen, noway! Min mage är det enda på kroppen jag tycker om. Ska försöka boka in tid för ultraljud att kolla hur mycket sten som finns, men jag drar mig verkligen för att få veta.

Eventuellt kan jag inte åka till Linnea heller :/ Jag törs helt enkelt inte åka om jag skulle få lika ont som i söndags. Det var verkligen inte roligt. Och ännu jobbigare att dessutom inte vara hemma och ha bussresan som ett måste på hemvägen. Jag vill ju verkligen åka! Nåja, får se vad som blir.. :(

Idag skulle jag umgås med Malin, men jag somnade om. Duktigt! Vi får försöka ta det snart ändå. Kanske torsdag eftermiddag. Ikväll är det fest med Ida & Annika. Tre blondiner i klänningar ska ut på Rex :) Tror det kan bli en riktig höjdare! Vi utgår härifrån så jag ska nog röja upp lite idag.

Augusti är här. Imorgon fyller mormor år! Grattis till Micke som fyllde igår. Imorgon blir det dans igen, Boogart spelar! Ser jag verkligen fram emot.