28/11

Nu käkar jag värktabletter och väntar på att få höra av en sjukgymnast. Hoppas dom ringer inom kort. Härom natten sov jag som klubbad så kanske har min dåliga nattsömn berott på det onda. Inatt däremot sov jag dåligt igen och hade svårt att veta hur jag skulle ligga. Men det berodde inte bara på det onda, utan också på en dröm om T's Perstorpsbord? ;)

Om en timme eller så kommer mamma och pappa och hämtar mig. De skulle göra massa ärenden i stan och bland annat åka ut på Strömpilen. Så jag passar på att få skjuts med dem dit. Tänkte att jag skulle spana efter lite pynt och klappar innan jag börjar jobba.

26/11

I helgen var det dags att jobba! Folk hade fått löning och handlade för glatta livet. Och tur var väl det eftersom jag missat med ordrarna och fått dubbla helgleveranser! Jag tog ledigt söndagen eftersom vi skulle ha personalfest på Julgalan på lördagkväll. Det var en riktigt trevlig tillställning med både artister och dans. Trots det får den ändå inte särskilt höga poäng, jag hade förväntat mig mycket, mycket mer. Men personalfesten i sig kändes ändå lyckad. Igår var det skyltsöndag, men det blev faktiskt ingenting sånt för oss. Vi gick på nya Boom (som ligger i Jysk gamla lokaler) och fikade sedan med min mor på Café Victoria. Boom rekommenderar jag er verkligen att besöka! Efter det köpte jag årets första julklapp på Barnens hus där vi även hittade ett spel vi senare på kvällen spelade tillsammans med Hanna och Jonas.

Idag är jag hemma lite tidigare än jag vanligtvis brukar vara på måndagar. Det av anledningen att jag vart på sjukan halva dagen. Vårdcentraler är det värsta jag vet och i tårar och besvikelse efter deras "sjukskriv dig en vecka och ät värktabletter" så klagade jag för min mor som ordnade läkartid på sjukhuset direkt. Jag har ju haft mer eller mindre ont i ryggen sedan i somaras. Men nu äntligen(!) har det iaf börjat hända saker. Läkaren jag fick träffa var jättebra och han konstaterade ett snett bäcken och ett längre vänsterben. Nu kan jag iaf sluta oroa mig för jordens alla sjukdomar.. Ska få tid hos någon sjukgymnast och på några veckor sedan blir det ett nytt besök och en röntgen.

Ska lägga mig en stund och vila nu, sen blir det tvätt och middag.

22/11

Jag åkte hemifrån imorse 05.45 och in genom dörren kom jag strax före 20! Det har vart en låång dag! Direkt efter jobbet åkte jag på stan för att finna kläder till Julgalan. Men som väntat, passade ingenting mig och jag återvände hemåt tomhänt. Nog har jag någonting att ta på mig men det är alltid kul med nytt och mina favoritstövlar som T nyss lagade har jag sett till att gå sönder igen. Men de kanske går använda iaf. Efter stadsrundan åkte jag och Annica och solade på nya SunTan och där somnade jag på studs. Nu ska jag böka med lite smått och gott här hemma, men först tänker jag slötitta på tvn en stund.

21/11

Idag har jag haft min lediga dag. Jag har dock haft fullt upp som vanligt.. Men bara utav trevliga saker! :) Efter en sovmorgon (något störd av mammiga katter) så åkte jag ned på stan för att luncha med Ida. Det var längesedan vi fick sån kvalitetstid med varandra, så jag röstar nog på en dejt till snart. Eller vad säger du, Ida? Hade som enda mål idag att hitta kläder till Julgalan, men det sköt jag upp tills imorgon efter jobbet. Istället åkte jag till Sävar för att gå på 75års-kalas och träffa lite släktingar. Det blev ett par trevliga timmar där innan pappa skjutsade mig, Hanna och Jonas tillbaka till stan. Nu är jag snart på språng igen, ett gäng arbetskamrater ska ut till Brännland och se fotboll och trots att varken jag eller Annica har intresset, så bestämde vi oss för att hänga på. Jag vet inte ens vad det är för match det handlar om. Däremot vet jag att jag hade en del projekt här hemma också, så jag får nog vara vaken inatt..


19/11

Jag ser att jag inte riktigt förstått att det är november månad. Vartannat inlägg har jag skrivit oktober istället.. Men, det är saninngen.. Trots att jag gruvar mig för kyla, vinter och allt vad det innebär så har jag inte hunnit med och fattat att vi faktiskt redan är där. Det känns rätt bra! Snart är det ju advent, jul och sen nytt år!

Sedan senast har jag sålt min lilla säng och köpt en dubbel! :) Äntligen! Imorse ville jag verkligen inte stiga upp. Det var gott om plats hela natten och jag kunde röra mig utan rädsla att väcka T. Idag har jag hittat mig ett nytt överkast och sen ska man väl försöka få ordning på sovrummet igen.

Efter jobbet idag så var jag, Annica och Linda på Expo. Sen återvände vi till Maxi för att handla. Känns alltid lika skönt när man fått fylla på skåpen! Håller nu på att tvätta och sen ska jag rensa ur skrot från mina garderober. Imorgon så har jag sovmorgon och det tillsammans med T eftersom han jobbar eftermiddag i veckan. Jobbar sedan kväll, vilket alltid känns skittråkigt (förutom sovmorgonen). På onsdag fick jag precis inplanerat en fika med Ida vilket känns på tiden. Ska bli jättemysigt att få träffa henne! I övrigt ser veckan ut som vanligt. Till helgen blir det jobb men också personalfest på Julgalan! :)

kissarna
Mina småttingar -Kompis & Kisse

17/11

Så har jag nått fram till ledig helg igen. Det är alltid lika skönt! Igår velade jag mellan flera saker men åkte slutligen på dans. Jag stannade tills efter pausen men åkte sedan hem. Egentligen hade jag inte mer klagomål än överskottet på tjejer och en del knuff på dansgolvet men av nån anledning kommer jag mig inte ur min danssvacka riktigt. Men det ger förhoppningsvis med sig med tiden.

Ikväll ska vi ut till Örsbäck och äta middag. Hanna och Jonas ska också följa med. Det ska bli trevligt att komma ut dit och att träffa barnen. Noel har fyllt ett år och går sedan sist jag såg honom. Nu ska vi få i oss lite lunch och sen ska vi ut och hitta en present till Noel innan det är dax att åka iväg.


14/10

Denna veckan fick jag ha min lediga dag på måndag. Då provade jag vartenda jeanspar i hela Umeå! Men inga kändes klockrena, tyvärr. Så efter ungefär fyra timmar mötte jag upp T som skulle till optikern. Tror jag själv borde gå dit snart igen.. kanske nästa månad.. Efter det fick vi middag på stan. En liten tröst sådär ;) På måndagkväll gjorde vi biffar som vi fick äta igår och på kvällen så åkte vi och fikade hos en kompis till T.

Idag börjar jag sent och har sovit bort hela förmiddagen. Jag vaknade strax före 12! :) Gjorde iofs ingenting då jag inte hade nåonting planerat. Imorgon är det dax för del två utav den utbildning jag går på jobbet. Det blir en lång dag eftersom jag måste jobba två timmar efteråt men sen är det fredag och helg igen. Var meningen att jag skulle åka till Linnea, men vi har skjutit på det lite grann. Troligen blir det Blender på Ersboda på fredagkväll men i övrigt har jag inte hunnit längre med helgplanerna ännu.

Angående jobbet jag sökt så blev jag verkligen besviken eftersom de hela tiden sagt att jag legat bra till. De kallade mig sedan inte ens på intervju och jag fick veta bakkvägen att tjänsten redan är tillsatt. Det kändes lite oärligt och faktiskt jättetråkigt. Men det finns inget att göra åt.

12/10

Jag sökte ett jobb jag verkligen ville ha, men jag fick det inte. Besvikelsen är total!

10/11

Iritationsmoment: SNÖ

1. Jag äger varken cykel eller bil, MEN lånade Hannas cykel idag
2. Låset på cykeln hade frusit imorse
3. Växlarna hade frusit dem också
4. Växlar och lås hade frusit även när jag skulle hem
5. PLOGA även cykelvägarna!
6. Jag måste cykla imorgon med. Och fortsättningsvis tills någon köpt mig en bil.

Tänker inte gå ut en meter ikväll. Jag laddar för att stupa i soffan snarast.. Om nu inte någonting spännande frestar, för då kan jag säkert tänka mig för lite grann. Men jag avskyr faktiskt vinter! Skulle lätt gå i ide ett par månder.. Vakna sådär lagom till mars när snön sakta smälter och solen äntligen värmer igen.

- - -

Både torsdag och fredag var jag hemma med magont. På torsdagen klev jag inte ur sängen förän klockan visade middag, då åt jag och åkte sedan hem till pappa ett par timmar på kvällen. Igår såg jag också till att vila men var mest uttråkad och rastlös. På kvällen hade vi det lugnt och skönt hemma hos mig med lite chips och Idol. Idag är jag åter på jobbet och här minst sagt vimlar det av folk! Att det finns så mycket människor! Men det är ju tur, för vi har räkor i mängder! Kom och köp räkor! ;) Vad som blir ikväll är ännu inte planerat för men det blir nog väldigt lugnt med tanke på att jag börjar tidigt även imorgon, på Fars dag. Blir att åka till Sävar på kvällen också kanske (..kanske kanske) samkväm på kvällen om det hinns med.

Nu ska jag slå mig ned i en av fotöljerna och vila resterande tid av min lunchrast! Trevlig helg!

07/11

Igår var det partaj med Annica och ett gäng vänner till henne. Det blev en riktigt, riktigt lyckad kväll! Vi käkade hos Annica och gick sedan ut på Corona. Där var inte alls mycket folk men trevligt i alla fall. Runt två-snåret stannade taxin på Marieberg och jag somnade sedan som klubbad.

Vaknade imorse och mådde mot alla odds rätt fint. Och det var ju tur eftersom jag planerat in att spendera dagen med David. Vi har lekt, busat och myst hela dagen och det kändes rätt härligt när han inte ens ville åka hem. Nu är jag strax på väg till Johanna. Jag missar ju alltid tjejhänget pga kvällsjobb men ikväll kommer jag :) Efter det ska jag skynda hem och röja innan T slutar, för här syns det att vi haft lekstuga idag! :)


David och bror

 
Jag och min solstråle!

 
  


06/11

Jag är utmärkt på att hålla humöret uppe, utåt. Det säger däremot ingenting om hur knäckt och drastisk jag är i mina tankar! Men ikväll ska jag släppa allt. Jag och Annica ska ut och det kommer bli hur bra som helst.

05/11

Det har vart en kalasbra helg i helgen! En lugn och skön helg, fylld med saker :) I fredags så åkte vi ut till min syster i Brån vars vi bjöds på ostbricka och trevligt sällskap till Idol. På lördagen sen så strosade vi på stan och trots mina planer för inhandling av en del saker så gick jag hem tomhänt.. Shoppingen fick vänta och vi åkte istället hem för att tillaga deilkat taco med gucamole 'a la Frida :) Nisse tittade förbi och det blev en lugn hemmakväll här hos mig. På söndagen åkte vi ner till Bredbyn och stannade där över dagen.

Nu är det ny vecka som gäller och den ser hittills ut att bli mycket trevlig :) Ikväll ska jag och Annica gå på bio och sen imorgon har vi tänkt gå ut. På onsdag ska jag vara med David och på kvällen blir det eventuellt onsdagshäng med tjejerna. Det är vad som är planerat nu.. och det är ju en god början!