05/03

I vanliga fall brukar inte söndagar vara en speciellt skön dag, men idag har verkligen vart en riktigt härlig dag. Vaknade lite bakis, men det gick rätt snabbt över. Mor & far ringde så vi följde med dem till stugan. Det var ritkgit fridfullt och mysigt.. och helt underbart med tystnaden och den friska luften! (Jag vill inte bo i stan så länge till). Vi grillade lite och njöt av vårsolen i det iskalla vårvädret sen åkte vi vidare till morfar. Mormor ligger på sjukhuset så vi försöker underhålla dem båda lite nu och då. Tomas (morbror) och kusinerna kom dit så vi fikade och hade bara trevligt. Sedan visade jag Lars alla skrymslen som jag inte gjort tidigare. (Vi hittade igen frottéklännignen, Hanna!) Haha :)

Åkte sedan hem hit vars vi bjöd mina päron på middag. De verkade gilla laxskavet och Tikka-kycklingen som vi lagade. Sen spelade vi Bingolotto. Utan framgång. Nu har de åkt och Lars är ute och kör med Oskarsson.. killar och bilar? Vad har de för relation till varandra egentligen? ;P

Vi får se hur det blir med lägenheten. Lars är inte riktigt övertygad. Vi har tackat ja, men vi får se vad vi bestämmer oss för i slutändan. Nu är vi lite smått inne på ett Älvsbyhus i Sävar igen.. den som lever får se. Det är ju drygt ett års väntetid på ett hus och lite mer omkostnader. Vi är lika förvirrade som ni blir av alla funderingar som går fram och åter ;)

Festen igår var riktigt lyckad. Tiden bara rusade iväg och det kändes så kul att få umgås och snacka annat än jobb och tragiska kunder, hehe.

Jobb imorgon 6-12 (övertid?), sen tvättid och vidare till Sandra och Samuel på fika! :) Det blir nog en skön måndag också.
Frida

Kommentarer
Postat av: Hanna

Snygging!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback