16/05

Några dagar har gått och det känns kul att vara tillbaka i Sverige! Det är lite krävande att stiga upp fem nu efter först en veckas sjuka och sedan en veckas semester, men det går. På fredag är vi lediga och planerar då att fortsätta ronden bland släktingar. Troligtvis blir det Vindeln och Tvärålund då.

Idag fick jag ett glatt telefonsamtal :) Möte på fredag.

Den där dagboken kommer, men inte idag heller. Håller på fixa med bilderna som inte vill vara med. Måste minska den i storlek för det tar så förbaskat lång tid att ladda upp dem annars :/ Håll utkik i fotoalbumen, kanske dyker det upp en och annan sommarbild.

Jag vill ha en liten kisse till! Det vore så mysigt :) Och dessutom lite sällskap till vår älskling när vi jobbar hela dagarna. Vet du av nån? Gärna som är redo att flytta hit nu :) Måste man ha dubbelt av allt då? Kattlådor?

Frida

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej,
det räcker med en kattlåda! :) Våra katter äter ur samma matskål också. Gäller nog bara att vänja dem!

Postat av: Linda-Marie

Man behöver bara en kattlåda.
Våra katter äter oftast samtidigt, och då känns det bättre med två matskålar. Vi har dessutom två vattenskålar utställda också. Inte bredvid varandra, och inte bredvid matskålarna, då man ska ha vattnet en bit ifrån. Hoppas ni hittar av nån kisse som blir bra sällskap till er!
Du kan ju alltid kolla in;
http://djurskyddet.umea.com/
Vi har tagit båda våra katter vi har nu därifrån, samt katterna som är hos mamma. Då gör man en god gärning också ;)

2006-05-16 @ 20:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback